Kadınlara ürün gözüyle bakan biri o zaman rafa annesini kıyup6gururla sergiler de herhalde çünkü ben beğendiğim ürünleri mutlaka insanlarla paylaşıyorum
Göstermek için giynmediğimizi söyledim. Bakmak için bakıyorsun. Bu da seni sapık yapar beni iftiracı yapmaz. Git çevrendeki kadınlara de ki 'ben tayt giyen kadınların g*tüne bakıyorum' emin ol çevrende kadın kalmaz
Bak ben bana dediğin hiçbir şeyi umursayıp aksini savunmadım çünkü kendimi sana kanıtlamaya ihtiyacım yok. Sen ise kendini savunmaya geçiyorsun çünkü içten içe sen de farkındasın. Bence kendini savunmak yerine sapıklığı bırak
Savunma değil, açıklama. Anlama kapasitesi az olan insanlar da ve riyakar insanlarda olan davranışlar var sende. Kendi yaptığını kabul etmeyip karşısındaki yapmış gibi algılama
İşine gelmeyince kadınların genel taktiğidir, suçunu karşısındakinr atmak. Ve sapık nedir bilmez. Sapıklık nedir bilmez. Sadece işine geldiği gibi konuşurz. Gereksiz tiriplerini koy cebine ve git
Kızlar Ne Diyor
Taytı sizin sandıpınız gibi bir amaçla gitmiyoruz. Genelde rahat olduğu için tercih ediyoruz
Olabilir, ama vücut hatlarınız daha belirgin oluyor 😉
Ee ne alaka kimse (istisnalar hariç) sen o kişinin g*tüne bak diye giymiyor sen kendi kendine halleniyorsun
😉 artık neden giydiğini o biliyor, ama bakmak güzel oluyor 😉
Sapıksın yani
Böyle bir cevap vereceğini tahmin etmiştim zaten, Kendi sapıklığını benim üstüme atma. Kadın , erkek için çekicidir,
Ne alaka aq milletin orasına bırasına baktığonı söyleyen sensin
Şimdi de küfür, bakmayıpta ne yapqcağım, siz beğendiğinix bir ürün oldupunda mağazada nasıl bakıyor inceliyorsanıx erkekte aynı beğendiğini inceler
Kadınlara ürün gözüyle bakan biri o zaman rafa annesini kıyup6gururla sergiler de herhalde çünkü ben beğendiğim ürünleri mutlaka insanlarla paylaşıyorum
İşini geldiği gibi anlamak ve çarpıtmak nasıl karakterli bir insan! Bwğendiğin erkek görünce bakmıyor musun doğru söyle!
İnsanların yüzüne bakmak bambaşka bir şey. Ayrıca kadınları metalaştırıp çarpıtan ilk kişi sendin. Sana senin dilinde cevap veriyorum.
Okuduğunu anlamamakta zor yani, yazıyorum . Hala anlamıyor. Anlamayan canlıyla uğraşmak zor!
Hala cevap verdiğine göre zorlanmıyorsun
Verdiğin cevaplar okuduğunu anlamadığını gösteriyor!
Senin verdiklerin de şu katılmamış bir sapık olduğunu gösteriyor.
İşine gelmeyince herşeye sapık deme kolaylığından vazgeç. Sapığın ne oldupunu öğren öylr konuş
Sapık insanların mahremiyetini saygı duymayana denir. Yani sana
Taytın mahremiyeti neymiş,
Tayt mahremiyet değil senin tayttan görmeyi umdukların mahremiyet
Gösteriyorsunuz , görmeyi umduğum bir şey yok ki?
Hayır sen bakıyorsun. Dar giyinen erkeklerin de orasını burasını kesiyor musun? Kesiyorsun bisex sapıksındır
Gösterirsen bakarım doğal olan bu! Hala kadınlardan hoşlanıyorum, senşn gibi iftiracı değilimde.
Göstermek için giynmediğimizi söyledim. Bakmak için bakıyorsun. Bu da seni sapık yapar beni iftiracı yapmaz. Git çevrendeki kadınlara de ki 'ben tayt giyen kadınların g*tüne bakıyorum' emin ol çevrende kadın kalmaz
Oramı buramı göstermek için giyiyorum, demez, zaten, hep yalan söyler
Kendinden mi biliyorsun? Herkes sen değil yalnız.
Kendine toz kondurmuyor ama karşısındakime demediği hakaret, iftira yalan kalmadı! Çok karakterli zat!
Bak ben bana dediğin hiçbir şeyi umursayıp aksini savunmadım çünkü kendimi sana kanıtlamaya ihtiyacım yok. Sen ise kendini savunmaya geçiyorsun çünkü içten içe sen de farkındasın. Bence kendini savunmak yerine sapıklığı bırak
Savunma değil, açıklama. Anlama kapasitesi az olan insanlar da ve riyakar insanlarda olan davranışlar var sende. Kendi yaptığını kabul etmeyip karşısındaki yapmış gibi algılama
Tam olarak kendi yaptıklarını bana atfediyorsun. üstelik sapıklığını kabul etmiyor üstüne savunuyorsun. Bu üst düzey bir sapkınlık
İşine gelmeyince kadınların genel taktiğidir, suçunu karşısındakinr atmak. Ve sapık nedir bilmez. Sapıklık nedir bilmez. Sadece işine geldiği gibi konuşurz. Gereksiz tiriplerini koy cebine ve git
Trip falan yok gördüğümü söylüyorum
Gördüğün bir şey yok. Uydurduğun şeyler var
Ben uydurmam
Bana söylediğin, sözlere geri dön iyi bak
Onlar uydurma değil gerçekler
Senin hayal dünyan. Denemek istersen bir kere buluşursun, sana kadın oldupunu hissettitirim, bir daha unutamazsın
Bak işte konuyu nereye getirdin. Sapıklık bu.
Sen demiyordun bana biseks , değilmiyim gör işte , imkan sana
Bisex ne demek bilmiyorsun herhalde. Ayrıca kendini kanıtlamaya çalılıyorsun demek ki yarana bastık
Bilgisi yok fikri var tam sana uyuyor. Kanıtlamıyorum, iftiranın iftira oldupunu gösterexeğim.
Düşüncelerinin sapkın olduğu kanaatindeyim
Kanaat sana ait, !
Bu konuşmayı göstereceğimiz herkes senin sapık olduğunu düşünür düşünmeyenler de sapıktır
Çözdü işi kendi hariç herkes sapık. Sen evlenme sakın, kocanda sapık falan çıkar
Olabilir. Senin kadar sapık olmasın da en azından... Sen üst seviyesin çünkü
Belki kocan ben olurum 😉
Hahahahahahahahaha hem sapık hem hayalperest
O zaöan zevkten uçarsın 😉
Tam bir sapığın vereceği bir cevaptı bu
Sapık kelimesindrn başka bir kelime bilmeyen biri için normal karşılıyorum. Ben senin gibi önyargılı değilim.
Abazan diyeyim o zaman hem senin jargonuna daha uygun
istekli bakireler , cinselliğin ne olduğunu bilmediği için erkeklerden korkarlar. Sende en korkağı çıktın!
Sapıklar da dişi sineğin taytına bakarlar
😉 dişi olman yeterli , taytın olmasım
Al işte tam sapık cümlesi
:) bir evlenelim gör beni :)
Evlenmeden tayt giyen kadınları dikizliyorsun ama cinsellik için evlenmeyi mi bekliyorsun sapık ile sapkın arası bir şeysin
Göze yasak mı var? Boş boş oturup hiçbir şey bilmeyen , bilgisiz aklıyla iftira atan biri için basit cümleler kurabiliyorsun
Seviyene uygun seçiyorum cümleleri. Bilgisiz görünmemin sebebi anlayabileceğin düzeye indirgememden kaynaklı.