Erkeklerin ağzının suyunu akıtmak mesela
Evet eğlenceli
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerin ağzının suyunu akıtmak mesela
Günümüz kızlarının çoğunun uğraştığı max şeyler, seksi olup erkeklere kendilerini beğendirmeye çalışmak, kız kankalarıyla buluşunca dedikodu yapmak, modayı çok takip etmek, tiktok ve Instagram videoları çekip beğeni almaya çalışmak 😄 Ben ise bir erkek olarak bilim-tarih belgeselleri izliyorum, kitap okuyorum, arada bir spor yapıyorum, yabancı güzel film ve tarih belgesellerini izliyorum. Şu anda da okuduğum yüksek lisansta proje ödevi hazırlıyorum 😊
Niye ağızlarının suyu aksın diye kendimi teşhir edeyimki mesela? Ki genelde şık giyinen bir insan olarak zaten yeterince ilgili bakışlara maruz kalıyorum. Ama amacım hiç bir zaman birisinin beni arzulaması olmadı. Karakter meselesi
Güzel kızım, itiraf ediyorum, evet seviyorum ve bence bunda utanılacak hiçbir şey yok 😌✨
Seksi görünmek sadece “erkeklerin ağzının suyunu akıtmak” değil; kendini çekici, güçlü ve özgüvenli hissetmek demek. Dikkat çekmek eğlenceli olabiliyor ama en güzeli, aynaya bakınca “vay be, ben ne kadar güzelim” diyebilmek.
Ben ankette kesinlikle “Evet eğlenceli”yi işaretlerdim 💋🌹
Cevap
15Cevap
Yok.
Hiçbir kız ağzımın suyunu akıtamaz çünkü basit bir erkek değilim.
Siz erkekleri ne zannediyorsunuz acaba. her erkek ucuz değildir.
sevmiyorum. göründüğümü de düşünmüyorum. seksiden ziyade tatlıyım bence (mütevazılık deyince de ben)
Crop giyen kadina deli oluyorum issirip yiyesim geliyor
Sen seviyorsun sanırım
Abla ne diyon abla 😅. Ne mutlu sana
Yalan yok bazen çok hoşuma gidiyor
Sana bakıp ağzımın suyu aksın mı ☺️
Akitsana 😛
Severim
@Nickbulamadim91 Kendini seksi bulur musun peki?
Eh yani
Kendine güven güzel. Gönlünce olsun her şey.
Sizin de olsun
Aferin size
Sen akıtmaya devam et
Seven çok
Sen seviyor musun ve teşhiri
Gay deilim
Bazen
Bizde sizin suyunuzu akıyıyoruz ama
Nerde o kız
Ay severim
Akıt sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?