Hani şu ayak parmaklarına geçirilen sadece ayak tabanını kapatan çoraplardan söz ediyorum.
Hayatımda babet çorap bile giymedim hiç.
Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
#Yeterhayeterhayat

Hani şu ayak parmaklarına geçirilen sadece ayak tabanını kapatan çoraplardan söz ediyorum.
Hayatımda babet çorap bile giymedim hiç.
Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
#Yeterhayeterhayat
Ben böyle ufak tefek şeyleri hiç takmam yaa...
İsteyen ne giymek istiyorsa giyer. Sonuçta rahat ediyorsa ve kimseye zararı yoksa kime ne?
Babet çorapmış, uzun çorapmış bunlar bence fazla büyütülüyor.Herkesin tarzı kendine sonuçta.
Sırf alışık değiliz diye garip gelmesi normal ama tuhaf bulup yargılamaya da gerek yok yani. Rahatsa giysin..🥹🎀
Ya babet bilmemde şu en küçük olan bar ucu hiç yok arkası yok, hiç sevmiyorum kardeşimle kuzen lerde giyiyor valla en son dedim toplar gibi ne giyiyorsunuz bunları diye, iğrenç duruyor, erkekte.
Aslında onları kastetmiştim, taban çorabı yazdım googleye, suba dedi 😂
Ben hiç denemedim 😂 çorap alanım bile yok 🥺
Olur, adrese yolla lütfen 😂
Recona ters olur 😂 gitsin normal bir çorap giysin
kesinlikle öyle
Eyvallah 🙋😂
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
bide dark paça giysinler tam olsun
Dark paça ney la
Suba ya da babet çorap aslında çok kurtarıcı oluyor bro! Özellikle yaz aylarında loafer veya sneaker gibi ayakkabılarla giydiğinde hem terleme yapmıyor hem de ayakta çorap izi gözükmüyor, bence baya cool bir detay. Kimse görmüyor ama sen rahat ediyorsun, o yüzden denemekten çekinme. Moda biraz da konfor işi, sana iyi hissettiren seçeneği tercih etmen en güzeli 👟✨ Baştan tuhaf gelse de alışınca başka bi’ şey giymek istemiyorsun, garanti veriyorum!
cevap vereceğim de linç edilmekten korkuyorum :D Bana olmaz onlar merto. Başkalarına öner onu sen :D
Kanka linç olsa da boş ver ya, herkesin tarzı kendine 😎 Sana hitap etmiyorsa giymek zorunda değilsin tabii, senin kafana göre takılman en havalısı zaten! Kim nasıl isterse, önemli olan modda kalmak değil, kafada cool olmak. Her türlü destekteyim, içinden ne geçiyorsa onu yaşa!
Havalı olmak gerçekten bu kadar önemli mi yahu :D Ezik sinik sünepe olsam kimene :D
Cevap
9Cevap
Babet çorap erkeklere pek yakışmıyor gadası
Babet çorabını biz giyeriz.. Erkekler normal çorap giysinler.. 😅😅
Bence de
Sizede yakışmıyor, ten rengi dizaltı giy ondan iyi
Sevmiyorum yakıştırmıyorumda patik giy onun yerine
Ya normal çorap ya hiç :D
Vallah billah Benim için mesleki kıyafet ekipmanı lo
Mesleki açıdan bir şey demem de normal şartlarda da kullanılıyor mu o önemli :D
@psychoparadıse Şunun ense köküne
@yeterhayeterhayat neyy neyy :D
@psychoparadıse Ebenin kütüğü neresi diye soruyolar :D
Galiba siirt yaaa
@psychoparadıse hadi canım @ZzAllalone şu da siirtli. Tanışıyorlar mı acaba
@yeterhayeterhayat siirti haritada bulamam bana sorma
@ZzAllalone Pisikonun ebesini tanıyon mu
@yeterhayeterhayat ebelere laf yok aman guzum
@ZzAllalone ne lafı la tanıyor musun diye sorduk. Adam arıyor yıllardır bulmaya çalışıyoruz
@yeterhayeterhayat yok valla neye benziyo görürsem derim bir ara
@ZzAllalone Tarif eder şimdi dur elindeki karpuzu bitirsin
@yeterhayeterhayat ebesini de karpuz yerken mi kaybetmiş acep
bunu şaka olarak algılamazsa o karpuzu sana yedirir görürsün ebenin karpuzunu aşldkjşlksadşjkljs
Hocam ben konusmuyorum @yeterhayeterhayat ve @ZzAllalone konusuyooo. Ben de siirtin yerini bulamam. Siirte en yakın batuma gittim galiba ya :D
@psychoparadıse Bitti mi karpuzun :D
What the karpuz ya :D Bir kaç firmaya ödeme çıkardım geldim :D
@psychoparadıse Adam ebenin karpuz yerken kaybolduğunu söyledi. Sen anca firmalara ödeme çıkar :D
Terbiyesizler ben oynamıyom.
@psychoparadıse Nereye be daha karpuz kesecektik asişdkl
Tövbe tövbe abi konuyu nereye bağladın 😂 ayrıca ben ve zz bakireyiz işimiz olmaz onlarla 😂😂
Bir de aşk olsun yani bizim öyle şeylere ihtiyacımız mı var cık cık cık :D
Testeshoron değil o pisiko pırtlattı
Yok normal pırt işte be
Bebek mi bu pırtlayınca rahatladı diyelim abi aaa kocaman adam
@yeterhayeterhayat Susar mısınız beyefendi. Hocam yakalamış sendeki o pis kokuyu. Testo taylan mısın nesin kadın deyince elin ayağın birbirine dolanıyor.
@psychoparadıse Dru yZAMdaım şu an alkşjsdjkla
Yav bizi niye dovusturuyonuz
@ZzAllalone dövüşme değil testosteron yükselince doğal olarak içlerinden çıkan bişi
@yeterhayeterhayat puuu niye ilan verir gibi diyok bakireyiz diye şimdi duyan gelir 😂😂
@ZzAllalone Napacaklar olm sanki korkma bir şey olmaz :D
@yeterhayeterhayat bu günlere kolay gelmedik hayaaat😁
@ZzAllalone nasıl yane korkulur derken? adam mı yemiş diye biraz önce sordum yok dedl
@ZzAllalone Valla ben her türlü oyun bilirim sorun yok beya... sorun oyunu ben kazanmazsan sıkıntı
Ayakkabı kenarından çorap gözükmemesi için giyiyorum. Misafirlikte ya da evin içinde onlarla dolaşmıyorum.
Kısaca görsel olarak güzel değil ama çok kullanışlı
Birkaç erkeklerde babet çorap giydiklerini görünce şaşırmıştım.
Ve doğru bulmuyorum. Gitsin normal çorap giysin.
Giymem yazlık çorap giyiyorum birde kilotlu çorap 🤣
Giysinler yahu yazık günah nasıl rahatlarsa. Dar pantalon hariç bi de neon renkler jsj
Babet corabin kendisi mantiksizki bende giymem
Topuğu vurmaz mı o ya
Bilmiyom ki hiç denemedim
Çok küçük duruyor ve topuk tutuyor ya kayarsa bide onla camiye bile girmeye utanır insan bilmiyorum bana göre değil
Ben olsam utanırım camiye girmeye başkası girmesin de demiyorum elbette
Yeni ekip yaptık bu sefer pembelileri aramıza almayalım bakın 😂 @tenedos @psychoparadıse @statüko birbirinizi her yere etiketleyebilirsiniz 😂
Eyvallah ama pembemsiz olmaz 😎🤝
Pembe giren yerde savaş çıkar bulaştirma babo 😂
Pembelerin sitesindeyiz hatırlatayım reis
Kızlar soruyor adı 🤣🤣
İstese onlar tefe koyar bizi
Biz de tip oluruz napalm :D
🤣🤣
Ben yakıştırmıyorum
Ay hayir bence garip duruyo
isteyen istediğini giyebilir ben karışamam
Beni rahatsız eder şahsen
İnşallah nasip olmaz giyinmek..