Öncelikle merhabalar efendim, Kolye takmasını sever misiniz, ya da erkeklere kolye yakışıyor mu?🌸

Öncelikle merhabalar efendim, Kolye takmasını sever misiniz, ya da erkeklere kolye yakışıyor mu?🌸

Tarza, duruşa ve taşıyışa göre değişir ama net söyleyeyim: yakıştırmasını bilen erkeğe kolye gerçekten karizma katar. Özellikle sade, şık ve abartısız bir modelse, boynun zarafetini tamamlar. Ama her şeyde olduğu gibi, kolye de kişinin ruhuyla uyumlu olmalı. Rol yapar gibi değil, içinden geldiği gibi taşımalı. O zaman yakışıp yakışmadığı değil, nasıl yakıştığı konuşulur.
İğrenç görünüyor kolye küpe bileklik yüzük takan biriyle arkadaşlık etmem yardım etmem yerde ölüyo olsa dönüp bakmam o derece iğrenir tiksinirim
Bunu siz söyleyeceksiniz :d
Kimine yakışıyor kimine yakışmıyor
Evet ama onu sormuştum zaten de neyse :d
Söyledim yaa daha ne diyen🙄
Hocam kendim için sormuştum yakışmış mı hesabı da neyse amaan ahahajhdshj
Afedersiniz yaa yeni baktım Pp yakışmış ama ince olsa daha iyi durur gibi
Yok rica ederim estagfurullah ya sabah yani normaldir. Teşekkür ederim bu arada ince çok belli olmuyor ya sevemiyorum kıl gibi böyle
Aslında incesi daha cool görünüyor
Yani benim ki ne çok kalın ne çok ince fakat inceleri fazla böyle kadın işi çok kibarcık duruyor ya
Yok daha güzel 🙂
Tarık mengüç gibi oluyorlar ya 😂😂 Arizona kertosu dansını da kaptı mı tamamdır
Allah canını 😂😂
Sevsin dimi 😂😂
Sevsin sevsin ♥️😃😃
Bence erkeklere kolye inanılmaz yakışıyor! Tarzını bir anda farklı ve özgün bir seviyeye taşıyor, ufak bir detayla bile tüm kombini hareketlendirebiliyorsun. Mesela minimal bir zincir kolye, basic bir tişörtle bile harika duruyor 😎 Kendinle ve tarzınla barışık olduğun sürece, hangi aksesuarı istersen taşıyabilirsin. Tarzını tamamlamak için mutlaka denemeni öneririm, kendini daha enerjik ve cool hissediyorsun!
Cevap
47Cevap
Değişir bu bazısında keko gibi durur bazısına hava katar
Aradığım yorum 💎
Doğuştan çekici ve yakısıklı olan bizlere, yakışmazmı yaaa😎
Yakışır abicimm
Yakışmışşş bee cankuş😎
Bilmiyorum eşim tutturmuş takıcam diye de bende pek beğenmiyoree
Evlenmiş bir erkeğin, önceliği eşininde çokk bependiği birşeyleri yapmakk diyee biliyoreee
O çok istiyor heves etmiş hatta az önce koyumcuya gittik baktı beğendi ama almaya kararsiz benim yüzümden 😂 sende al. ben takarım dedim
Normalde bir erkek istedgi şeyi alır takar. Demekki senin istemediğin brseyi alıp yapsa, biçok şeyden kısıtlanıcak, oyuzden almamıstır jajajaj
🤨🤨
Farklı algılama lütfen. Bir kadının enkötü kısıtlaması, surat yapması trip atmasıdır, erkeğin modunu komple düşürür ki sendede o var. Adam bir kolyeyi bile gönül rahatlığı ile alamıyor, nye hemen sen bana al diyorsun. Yav önce karsındakının mutluluğunu düşün. Hep bana hep bana kanser edersin adamı,, çocukların babasız kalır .. bakıs acını değiştir
Şaka yapıyorum o konuda ciddi değilim ben sık alışveriş yaptığım bir yer var hatta ona burdan alma benim alışveriş yaptığım yere gidelim orada bakar olmadı güzel yakışan bir şey yaptırırız anlayışsiz biri değilim ve kırılmadım da size sadece takıldım🙂 eşim sevip beğendiğiyse benim için bitmiştir 🙂
Keşke medyum ya da kahin olsaydımda, ruh haline göre dillendirmeden attığın tribin şaka olduğunu anlayabilseydim🤣
Negüzel netatlı bir eş ozaman düşünceli bebeksii mmm pardon 🤣
😂😂 hahahah rahat ol
burada okadar rahat olamıyorum, rahat olacağım yere iznim yok küçük hanım😃
Maalesef o konuda sana katılıyorum 🤓
İltifattan eriyip bitceğini sende biliyorsun ve kabullendin, oyüzden girişim yassak 😁
Kolye, künye, yüzük, bileklik vs vs vs her türlü takı cildimde alerjiye sebep oluyor. Giydiğim elbiseler bile bazen sıkıntı oluyor, sınırım hassas bir cildim var. 🤔🤔
kolye takmayı sev-mi-yo-rum buna saatte dahil genel olarak birine bakıp yakışmış dediğim de olmadı bu birazda zevk meselesi kimi siyahı sever kimi kırmızıyı benim rengim siyah...🤭
Hayır nefret ederim kıro erkeklerden kolye küpe dövem yırtıl pantalon serserilik saçma sapan şeylerden nefret ederim sek erkek istiyorum yaaa
Bu tarz seviyorum ben yakışıyor ama boncuklu ya da altın rengi olanlar kötü
Yakışıyor ama hepsine her kolye güzel durmuyo bence
erkeğe saat ve gümüş alyans dışında hiçbir aksesuarı yakıştırmıyorum
Kişiye göre değişiyor. Bana yakıştığını düşünüyorum ama bu kullanılan kolyeye de bağlı.
taşlı ve ipli kolye kullanırım metallerden nefret ederim
Ben yakıştırıyorum ama böyle çok ince zincirler yakışıyor
Ben kendime yakıştırmıyorum. 16-17 yaşlarında ilen kullanmıştım.
İki kere aldım ikisini de kaybettim çok takamadan takmıyorum bayadır.
Arada takıyorum.. Severim kolye.. Küpe.. Yüzük takmam hiç sevemedim :))
Kolye bileklik bandana saat bunları severim kullanırım
Merhaba ben kullanıyorum kendime yakıştırıyorum bir vaşkasının begenip begenmemesi umrumda degil 😂
Kolye de küpe de çok yakışıyor ama fotoğraftaki o zincir kolye berbat bir şey kimseye yakıştıramıyorum
Sanmıyorum ama sana gözlük yakışıyor
Tenkyouuuuu
Ricaaa
Ben sevmem vede takmam
Gözlük yakismis
Teşekkür ederim gözler bozuk o yüzden takıyorum
Nazara gelmiştir bence
Bilmiyorum olabilir
41 kere maşallah diyeyimde ben
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
Ben kendime yakıştırıyorum, kimin ne dediğinin önemi yok. Bir çok model var elimde açıkçası. Kolye, bileklik ve saat. Üçü vazgeçilmezim resmen.
takı bayanlara yakışırı senin gibi seksi ve güzellere
Ben çok yakıştırıyorum
Yakışıyordur belki ama ben pek sıcak bakmıyorum..
Gümüş takabilirler yakışıyor
Feminen bir şey bence. Kadında daha hoş duruyor.
Gençken takardım arttık tercih etmiyorum
Yakışıyor bence ama abartılı olmayanlar
Benim sevgilime çok yakışıyor
Yskışıyor arada takarım
Takmıyorum yakıştıramadım
Erkekten erkeğe değişir
Ben sevmiyorum kolye ne o yani Amerika da miyiz
Yakıştırmıyorum.
Yakışıyor bence
Ben Sevmiyorum. Seven yakıştıran takıyor
Takmasalar daha iyi😄
Ben yakıştırıyorum gayette güzel duruyor