Sizce küpe erkeklere yakışıyor mu? Hangi tarz erkekler küpe takmalı?

bazılarına yakışıyor fakat ben küpenin ve takıların kadınlar için süs olduğuna inanıyorum yani bana göre erkekte takı abeste iştigaldir. ben erkekte takıyı sevmiyorum itici geliyor
Saygıdeğer hanımefendilerin beğendiği badboylar küpe taksa havalı takmazsa erkeksi olur. Ama diğer erkekler küpe taksa kadınsı takmazlarsa sıkıcı olur. Hanımefendiler hep haklıdır. Onların gözünde her maça 10-0 önde başlayan beyefendilerle hepsine sonsuz mutluluklar dilerim.
Cevap
15Cevap
Evet yakışıyor ben çok yakıştırıyorum açıkçası abartı olmadığı sürece
Uzun kupe takmalarini sevmiyorum. Gorseldeki gibi halka kupe ya da vidali kupe iyidir ama her erkege yakismaz.
Bence de sade küpeler tercih edilebilir.
Tek küpeyi yakıştırmıyorum yan yana iki tane ince halka takıldığında müthiş oluyor. Tabi yine de herkese yakışan bir takı değil.
Yakışana fena yakışıyor diğer türlü keko gibi oluyor :)
En çok boyuna kadar gelen saça yakıştırıyorum ben. Herkes artık taktığı için pek beğenmiyorum ama , karizmatik ve iyi giyinen bir erkeğe ciddi anlamda yakışıyor.
Yakışana çok yakışıyor yakışmayana hiç yakışmıyor. Bunun ortası yok ama kullanmayı seven taksın tabi.
Görseldekine her şey yakışıyor😍 adam cebine fular sıkıştırıyor onunla bile tarz oluyo kendine has bi tarzı havası var JD🥰
evet yakışıyor ama abartilmadigi surece sallanan kupe takan veya halka takanlar var bence oda fazlasina giriyor eger takacaksa kucuk yeterli
Takan kişiye göre değişir, bazılarında çok saçma duruyor.
Çok nadir. geneline yakışmıyor
Evet ben yakıştırıyorum. Görseldeki iyi mesela..
Valla yakışıyor benim çok hoşuma gidiyor
Hiç sevmem yakıştırmam da
Herkese değil
Hayır yakışmıyor
Herkese değil tabii
Hayır
Evet güzel
Hayır
Yakışana yakışıyor da tarzım değil
Bazılarına yakışıyor
Ben yakıştırmıyorum
Evet