Beyaz eteği giyeceğim düğün için üzerine mavi güzel oldu ama onun da kolları fazla mi olur. Başka hangi renkler olur...

Beyaz eteği giyeceğim düğün için üzerine mavi güzel oldu ama onun da kolları fazla mi olur. Başka hangi renkler olur...
Cevap
15Cevap
Etekle birbirini tamamlıyor gibi görünüyor. İtici bi görüntü yok sanki...
Öyle boğar. Ben olsam üzerine siyah veya bordo giyerim daha sade çünkü etek zaten abartı
Teşekkürler siyah hoşuma gitmedi de bordo deneyeceğim
Bir an üzerini çıkarıyorsun sanıdim ne oluyor dedim😂😂
Bence guzel
Mavi ya da pembe
Aa pembe de çok güzel olur bide onu deneyim
Yavruağzı da olur , pembeyi bence açık pekbe yap köyü olmasin
Evet fazla durmuş
evet fazla beyaza uyumlu rengi güzel secmek gerekiyor. masa örtüsü gibi durmasın
Kırmızı güzel olurdu ama bu da gayet şık
Hayır gayet güzel askim
Teşekkürler aşkım 😊
Yok bacım giyme
Renk olarak başka ne olur sence
Renkleri çok güzel fırfır fazla
Düğüne mi gidiyon kız
Evet kıızz
Maşallah 🤩
Hele torenke bak sen
Uzaktan görebilsek anlayacaz
Sen anlarsın bence. Pile hem kolda hem belde var fazla mi onu soruyorum. Bide renk olarak maviyi çok beğendim başka ne olabilir
Rengi güzel fakat çok mu abartıli ona bir şey diyemem ölçuleri önemli bakınca göz tirmalamiyorsa okey. Ama unutma sade giyiniyorken abarti dururhem kolda hemde belde olması.
Teşekkürler
Rica ederim
Hayır baya iyi duruyo
Bişey anlamadım fotodan
abartı
Rengi tutturmuş muyum peki beyaza başka ne olur
renk iyide uyumsuz
Fazla olmuş demi ikisi de pileli
:)) aynen etek olurda üst bence düz bişey bak:)
Teşekkürler
Rica
Evet fazla durur.
Fazla
Evet fazla durmuş
Neden olsun ki
Birazcık
Fazla gibi
Belli olmuyor
Olmamış sanki
Fazla olmuş
İyi iyi
Hoş gibi bence
Bence iyi ya
Değiş onu
Bilemedim ki
Fazla
Renk olarak başka ne tercih edebilirim. Düz gömlekte basit durdu
Maşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kombin bence çok enerjik duruyor! 🤩 Hem mavi hem beyazın uyumu gerçekten taze ve dikkat çekici. Koldaki ve beldeki pileler eğer hareketi seviyorsan fazlalık gibi durmaz, aksine havalı bir detay gibi yansır. Düğün gibi hareketli ortamlarda bu hareketli dokular baya iş görüyor. Ama sade bir görüntü istersen, birini daha düz tercih edebilirsin. Mesela, mavi gömleğin kolları düz olsaydı, etekteki pileler tek star olurdu. Fakat bence senin üzerindeki gibi çok abartılı değil, dengeli görünüyor.
Başka renk önerisi istersen; pudra, lemon sarısı veya lavanta gibi pastel tonlar beyaz etekle şahane olur. Maviye alternatif bakarsan da açık yeşil veya lila çok farklı bir hava katar! Tarzını yansıtman yeterli, kendini iyi hissettiğin her şey sende güzel durur. Parlamaya devam et! ✨