kızlar ruj mu tercih edersiniz parlatıcı mı ? neden?
erkekler sizce hangisi hoş duruyor ? neden?
paylaşalım bakalım zevkler ve renkler neymiş :d
erkekler sizce hangisi hoş duruyor ? neden?
paylaşalım bakalım zevkler ve renkler neymiş :d
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parlatıcı sürüldüğü zaman eğer dudakta iz, yara vb. hoş durmayan görüntü var ise, parlatıcı sürüldüğü zaman orası garip oluyor. Ruj sürüldüğü zaman ise dudak hem varlığı ile dikkat çekiyor, hem de iddialı duruyor. Tercihimi ruj seçeneğinden yana kullanıyorum.
Kadınına göre değişir.
fotoğraftakı sensen eğer yakışıyordur :)
bence güzel değill.. zevkler ve renkler işte
bence muhteşem ötesi :) zaten genelde nivea vişne kullanırım.
bende onu kullaqnıyorm ama boyle durrmuyor :)
e bu o değil zaten :) ama böylede severim
Cevap
33Cevap
toprak tonlarını ve vişne tonlarını tercih ediyorum. doğal tonlar sürdüğümde parlatıcı sürmüyorum. ve parlayan dudakların çekici olduğuna inanmıyorum. kaliteli bir parlatıcıyı rujun üstüne sürebilirsin bence. teninle ve dudak yapınla da alakalı mat ve doğal tonları tercih ediyorum günlük hayatımda arada koyu vişne ve bordo tonlarını severim mat olması şartıyla. dudak kalemiyle de kullanabiliyorum bu sayede...
rujun üstüne parlatıcı ama o ıslak görünüm mahvediyor beni çok seksi ve yorulana dek öpülesi dudaklar oluyor benim için pembe ve kırmızı harika oluyor, aslında kozmetik sektöründen bi isteğim var bu ruj ve parlatıcıları tamamen gıda boyasından yapabilirler aslında organik olsa çok daha iyi olur o zaman daha zevkle öpülür peçeteyle temizlemeye de gerek kalmaz hepsini bitiririm böyle çilek, kiraz tatları falan hiç te fena olmaz :)
sade parlatıcı cok ığrenc hatta mıde bulandrıcı su ıcmışte agızda kalmış gbı ama pembe tonları cok cıcı durabılır :) kalıcılık yonuyle ruj kullanmayı sewerım :)
günlük sıradan bi gezmeye gideceksem abartılı olmasından kaçınırım dudak rengini belirgileştiren birenk .ama özel bi davet vs.abiye şık giyinmişsem kırmızı daha canlı renkler tercih ederim parlatıcılar pek hoşuma gitmiyo
Bence hiç biri. Dudakların doğallığı daha uygun. Sen hiç bir ineğin dudaklarını parlattığını gördün mü?
erkeklerin inek olduğunu mu söylüyorsun bu durumda ? :)
inek dişi sığırdır zuhahah :))
Her makyaj yapışımdan sonra bir daha ruj kullanmıycam sadece parlatıcı kullanıcam deyip ve hala daha ruj kullanan ben kırmızıdan vazgecemiyorum :)
dudak parlatıcısı ... hiç bir erkek ruj süren bi bayandan hoşlanmaz
nar çiçeği severim link
evet cok guzel aslında ama kadınsı ve heryerde kullanılmıyor bence gıyımede baglı aslında
Ben dudak parlaticisi kullanirim cikolata aromali harika oluyo.Ruj kullansamda mutlaka parlaticiyla gecerim ustunden.
kişisine göre değişir o ama değişmeyen bişey varsa palyaço ağzı gibi sürülmesin o ruj . çevre kirliliği .göz zevki her yönden rezalet yani . cimri olun biraz :)
Parlatıcı, ama tavuk yemiş gibi çok parlamamalı dudaklar. Bir de bazı parlatıcıların hafif simi vey rengi oluyor, onlar daha da hoş. Ruj olursa da toprak tonlarında çok hafif renkler severim. yani olabildiğince doğal bir görünümü olmalı.
Genelde surmem, surersemde dudak renginde bise, ama geceleri yatarken parlatici kullaniyorum:)) dudaklarimi besliyo:))
ilginçmiş
Kırmızı veya fuşya rengi mat ruj tercihim. Dudağım kalın olduğu için parlatıcı daha da kalın gösteriyor çok hoşuma gitmiyor.
kalın dudaklar güzeldir aslında
doğal olan dudakları severim sunni olan şeyler ilgimi çekmez zaten
Parlatıcı her zaman ıslak dudak görünümü verir ve çekicidir ~~
ben ruju tercih ederim açıkçası. parlatıcı yapış yapış hissettiriyor, o hissi sevmiyorum :)
doğal oluyor genelde. sürersem de ruju sürüp hafif peçeteye sildikten sonra parlatıcı sürüyorum
ruj,parlatıcı,ikiside bence,parlatıcıda damak rengi güzel.jujda...kiraz rengi,turuncu,kan kırmızısı
İkisinin güzel hoş olduğu yanları var aşırıya kaçılmadığı sürece
ruju tercih ederim pembe tonları, şeftali ve kahve onları, bordo tonları, nadiren kırmızı iyidir.
ancak rujsuz dudaga surulen seffaf parlaticinin hala gideri oldugunu dusunurum
parlatıcı. ya da ruj üstüne parlatıcı. Ruj sürmeyeli ne kadar da olmuş :(
ruj tercih ederim çünkü dudak parlatıcısı yağlı gibi duruyor bazen.
Ben niveanın çilekli dudak kremini kullanıyorum parlatıcıdan güzel duruyo valla tavsiye ederim :D
bende vişneli olanı kullanıyorum tam dudak rengine getiriyor ne cok kırmızı ne cok acık :) dudagın kendı normal rengıne gore de degısıyor
En iyisi ve saglıklısı bence :)
ruj sürceksem hafif mor sürüyorum.çünkü öyle daha hoş duruyor. ama genelde saydam parlatıcı sürerim
mor ilginç bi ton her yerde kullanılmaz zaten ama güzel
ruj üstüne parlatıcı sürenlerdenim.
ağır değil mi her yere giderken kullanabiliyor musun
pembe tonlarında bir ruj ve üzerine hafif parlatıcı :D
parlatıcıların modası geçti ama şekerli parlatıcılardan vazgeçmek çok zorr :( pastel tonlu rujlar tercihim.
mat ruj,sütlü kahve ya da şeftali tonları.daha nadir olmak üzere bordo.parlatıcıdan hiç haz etmem.lisede bıraktım parlatıcıyı.
Yapış yapış parlayan ıslak dudaklar sevilmiyor artık. Diye biliyordum ama...
aksine yapış yapış ıslak göstermeyen parlatıcılar var onlar daha hoş duruyor bence
parlatıcı tercih ederim dudaklarım renkli zaten ruja gerek yok
ikisinden de vazgeçemem. hatta bazen ikisini birden kullanırım. önce ruj, sonra parlatıcı :)
ya mat kırmızı kullanırım ya da parlatıcı baska kullanmam.
dudak parlatıcısı sade olur abartısız bakımlı görünür ruj güzelleşmeye çalışmayı çaba gösterdiğinizi ortaya çıkarır.
Ruj bence. parlatıcı yağlı birşey yemişsin de silmemişsin gibi duruyo :D
bence rujlu dudaklar hiç öplezi değilll
ahahha +1 :D
dudak parlatıcı rujun üstüne çok az olabilir yoksa igrenç bence..
Parlak ruj sevmem, mat olsun acık renk olsun iyidir.
hiç biri,ben orjinallikten yanayım
rujun öpüşürken verdiği iğrenç tat ıykkk . doğal dudaklar her zaman çekicidir.
sarışına parlatıcı esmere ruj gider, kilolulara herzaman parlatıcı örneğin KUŞUM AYDIN
Parlatıcıyı tercih ediyorum.
Sarışınlarda beyaz yüzlülerde parlatıcı diğerlerinde kırmızı ruj :)
meyveli dudak parlatıcısı :) tadı güzel :))
allahmm :D kullandığndan şüphelenmk istemiyorm bile :D
sevgilim kullanıyor :) öpünce tadı geliyr açıklaya bildim mi ?-
Parlatıcı yağlı yağlı duruyor ruju tercih ederim
parlatıcı daha doğal ve güzel
dudakları görmeden yorum yapamam :D
parlatıcıyı sevmiyorum, ruj.
koyu tonlarda kırmızı ruj kesinlikle
Dudak parlatıcısı daha iyi ..
hafif parlatıcılı ruj :D
Ruj üzerine parlatıcı.
Tercihim Dudaktan dudağa değişir :)
Bazen ruj bazen parlatıcı ama çoğunlukla ruj