artık sokakta bence epey arttı, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? bence sorun yok herkes istediğini giyebilmeli peki sizce?

artık sokakta bence epey arttı, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? bence sorun yok herkes istediğini giyebilmeli peki sizce?

başını açsa, ya da düzgün kapatsa sorun yok ama böyle dini istismar ediyor, dalga geçiyor gibi görünüyor. sonuçta tesettüre girdiyse tam girsin, bu farz. başını kapatıp gtünü bacağını göstermekle kapanılmış olmuyor, saygısızlık.
şunu unutuyorsun herkes din için kapanmıyor
başka ne için?
çok sebebi var tanıştığım kapalı kızların söylediği şeyler vardı
ne söylediler, örnek versene.
beğen soruyu anlatıcam 3 sebebi var
elbette insanların giyimine karısamayız bu konuda haklısın ama insanların dini degerlerine saygısızlık yapmak dogru degildir ben muslumanım ve benim dinimde kapalı olmanın kuralları vardır uzatıp anlatmicam evet hrıstıyanlıga karsıyım ama bu demek olmuyor ki ben onların inancına hakaret edecem anlatabildimmi
Gerçekten de farklı stilleri bir araya getiren kombinler son zamanlarda sokaklarda daha çok görünüyor. Moda, kendini ifade etmenin harika bir yolu ve insanlar artık kendi tarzlarını özgürce yansıtıyor bence. Kim nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinebilmeli, başörtüyle tayt da bu açıdan çok yakışan ve modern görünebilen bir tercih oluyor. Kendine yakıştıran ve özgüvenle taşıyan herkes zaten tarzıyla ışıldıyor! Sen de kendi stilinin peşinden git, başkalarının ne düşündüğünü çok kafana takma! 👑✨
Cevap
3Cevap
Tarz olarak güzel durmuyor tesettürlüde de tesettürsüzde de
Bi de o beyaz taytın altına o topuklu ne
😅😅
Sadece tayt olsa iyi normal elbise giyiyorlar kanka meydanda
Onlarin tercihi kimse sorgulayamaz
Bunların ki aksesuar o kafada ki
Arz talep meselesi tümüyle
Hiç dikkat etmedim, kim nasıl rahat ediyorsa artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?