Moda & Stil Profildeki elbise sizce mezuniyet için uygun mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Yaşım 25 bu arada orada yazana bakmayın Profildeki elbise sizce mezuniyet için uygun mu? Cevapla Profil Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 11 ay Sen begendiysen olur ama mezuniyet için uygun değil 0 5 Yorumla Soran 11 ay Neden ben çok sevmiştim açık diye mi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yani o da var ama millet laf söyler bilmiş bilmiş hiç sevmiyorum yargılayan insanları ama yaparlar arkandan hakaret bile edebilirler maalesef ki Yorumla Soran 11 ay Öyle mi diyorsun cidden ama çoğu kişi buna benser şeyler giyecek öyle duydum ondan bende bunu giymekte karar verdim normale ilk defa giyeceğim bir şey Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çogunlukta senin gibi giyerse göze çarpmaz diye düşünüyorum Yorumla Soran 11 ay İnşallah yaa öyle desinler de istemem Yorumla
rümeysa1812 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 5 ay Zeynep Ben Sude Senin için 2 hesap açtım Bana ulaşmak istersen bu iki hesaptan Ulaş 0 0 Yorumla
Sude4578 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 6 ay Zeynep niye mesajlarıma cevap vermiyorsun. :( 0 4 Yorumla Sude4578 6 ay Bilerek mi yapıyorsun Yorumla Sude4578 6 ay Zeynep yarın da cevap vermezsen polise gideceğim Yorumla Sude4578 6 ay Yeter artık Yorumla Sude4578 6 ay Bu kadar uzun süremez Yorumla
sayisalislam2 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Aşkım çok yakışmış altına ne giyeceksin 0 11 Yorumla Soran 11 ay Ayakkabı olarak mı Yorumla sayisalislam2 11 ay Evet Yorumla Soran 11 ay Ona daha bakmadım kıyafeti secsem bu çok hoşuma gitti ama buna da çok açık diyenler oldu ona göre bakicam Yorumla sayisalislam2 11 ay Hem çoğu kişi göze çarparsın falan demiş daha iyi olur tüm gözler üstünde 💅🏻 Yorumla Soran 11 ay Öyle de olmaz erkekler konuşurken göğsüme bakarsa çok utanırım yaa Yorumla sayisalislam2 11 ay Çok güzel bu fiziğine falan çok oturmuş altına ince beyaz parlak topuklu ve gümüş takılarla çok güzel olursun Yorumla sayisalislam2 11 ay Erkekler de gözüne dikkat etsin Yorumla Soran 11 ay Dimi ya onlar yüzünden etek crop gömlek bile giyemiyorum yaa Yorumla sayisalislam2 11 ay Giy aşkım hayata bi daha gelmiceksin Yorumla Soran 11 ay Doğru diyorsun teşekkür ederim canım Yorumla sayisalislam2 11 ay Rica ederimmm Yorumla
Cosmic_LOVE Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 10 ay Keşke bende görseydim nasıl bir elbise 0 0 Yorumla
güyamutlucigköfte__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Degil 0 1 Yorumla Soran 11 ay Nedennn Yorumla
Birölününhatırası Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Gayet güzel 0 5 Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim annem açık falan dedi ama ztn mezuniyet birdaha olmuyacak ki Yorumla Birölününhatırası 11 ay Biraz fazla açık ama giyilir yani sonuçta anı kalıcak Yorumla Soran 11 ay Ztn fakültenun yaktığı için değil arkadaşlar arasında fakülte geneli akşam balo gibi bir şey olacak Yorumla Birölününhatırası 11 ay O zaman giyilir ya Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederimmmm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Fotodaki sen misin 0 3 Yorumla Soran 11 ay Evet benim. neden Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sen kendine yakıştırıyor musun Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sen begendiysen olur ama mezuniyet için uygun değil
Neden ben çok sevmiştim açık diye mi
Yani o da var ama millet laf söyler bilmiş bilmiş hiç sevmiyorum yargılayan insanları ama yaparlar arkandan hakaret bile edebilirler maalesef ki
Öyle mi diyorsun cidden ama çoğu kişi buna benser şeyler giyecek öyle duydum ondan bende bunu giymekte karar verdim normale ilk defa giyeceğim bir şey
Çogunlukta senin gibi giyerse göze çarpmaz diye düşünüyorum
İnşallah yaa öyle desinler de istemem
Zeynep Ben Sude Senin için 2 hesap açtım Bana ulaşmak istersen bu iki hesaptan Ulaş
Zeynep niye mesajlarıma cevap vermiyorsun. :(
Bilerek mi yapıyorsun
Zeynep yarın da cevap vermezsen polise gideceğim
Yeter artık
Bu kadar uzun süremez
Aşkım çok yakışmış altına ne giyeceksin
Ayakkabı olarak mı
Evet
Ona daha bakmadım kıyafeti secsem bu çok hoşuma gitti ama buna da çok açık diyenler oldu ona göre bakicam
Hem çoğu kişi göze çarparsın falan demiş daha iyi olur tüm gözler üstünde 💅🏻
Öyle de olmaz erkekler konuşurken göğsüme bakarsa çok utanırım yaa
Çok güzel bu fiziğine falan çok oturmuş altına ince beyaz parlak topuklu ve gümüş takılarla çok güzel olursun
Erkekler de gözüne dikkat etsin
Dimi ya onlar yüzünden etek crop gömlek bile giyemiyorum yaa
Giy aşkım hayata bi daha gelmiceksin
Doğru diyorsun teşekkür ederim canım
Rica ederimmm
Keşke bende görseydim nasıl bir elbise
Profilde resim yok
Degil
Nedennn
Gayet güzel
Teşekkür ederim annem açık falan dedi ama ztn mezuniyet birdaha olmuyacak ki
Biraz fazla açık ama giyilir yani sonuçta anı kalıcak
Ztn fakültenun yaktığı için değil arkadaşlar arasında fakülte geneli akşam balo gibi bir şey olacak
O zaman giyilir ya
Teşekkür ederimmmm
Fotodaki sen misin
Evet benim. neden
Sen kendine yakıştırıyor musun
Evet