@ESKIbirKSliadam dünyanın en zengini ve en tanınmış birine özel yapılmış bir elbise olduğunu düşünmiyorum. uğraşmak istemediğimden link istedim aratıp bulmak zor değil yoksa :D
İnsan gibi konuş hayvan. Antalyalı mısın nesin medeniyet görmemiş ayı. Adam gibi yorum yaptık insan olamıyorsan sus da Antalyalı olduğunu anlamasınlar insan sansınlar.
@ESKIbirKSliadam hahaha antalyada yaşıyorum diye antalyalı olmuyorum kaldı ki anlasınlar kanka? anlasınlar istiyorum anlasınlar istediğim içinde profilimde antalya yazıyor. bu asalakları kim koyuyo lan buraya :D
Farketmez hayvanı hayvanın yanına koyarsan ya huyundan ya suyundan demişler. Ayrıca daha aklından geçeni anlatmaktan acizsin benimle sidik yarıştırmaya kalkıyorsun o küçük beyninle.
@ESKIbirKSliadam kendi kendine girdiğin triplere hayran kaldım açıkcası. aklımdan geçeni anlatamıyorsam bot la mı konuşuyorsun? :D. sen kimsin de senle sidik yarıştırayim lan. tırnağım etmeyecek herif gelmiş kendini önemsiyor KMCFNLRKGMVL. sanırsın bana hint kumaşı. bizde adam gibi davranana insan muamalesi kardeşim.
Elbise çok güzel ama kıçı kırık mezuniyet için fazla iddialı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nasıl bu kadar zayıf kalıyorsunuz ben bildiğin şişiyorum yedikçe. Hani yemekle de ilgisi yok kız kardeşim de yiyor ama senin gibi zayıf. Bir tek bana yarıyor heralde her şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Sen bu kıyafetinle başka bir yerlere git bence 🙂
Derdin mezuniyet değil beğenilmek ve bu kıyafet çok abartılı.
Bu seksiliği görmek için dağı taşı deler gelirim. Nere de bu mezuniyet ag.
Çok seksi bir elbise ben görsem o vaziyette gözüm kalır sende
Açıklığa karşı değilim ama kadını basit göstermemeli...
Altı üstü mezuniyet striptizci gibi giyinmeye ne lüzum var?
Yani mezuniyet töreninde böyle durmayacaksan sorun yok
Daha çok tango için tasarlanmış bir model
@rabiaasrgnn , Sen bekarete vada balosu gibi bi mezuniyete mi gidiyorsun? O zaman kombinin güzel ;)
😄😄
@Whitecruz1 , Haksız mıyım ama?😉
Haklısın
erkeklerin ilgisini cekmek icin 40 takla atiyosunuz yazik size
Mezuniyet töreni için çok iddialı 🙄 daha mütevazi bir şeyler tercih edebilirsin.
Mezuniyet gecesi partnerinle baş başa takılacaksan giyilebilir
Haykirdim rhjehdbe
çok iyimiş valla bi link gelir mi bayıldım da
Ha ha ha haaa cidden atacağını düşündün mü yoksa 😃😄😀😂
@ESKIbirKSliadam elbisenin linkini neden atmasın?
@ESKIbirKSliadam elbiseyi beğenmiş ve bir kadın olarak bende giymek istiyor olamaz mıyım?
Olabilirsin de, kendi giyeceği elbiseyi başkası da giysin istemez büyük ihtimalle. Onun için de linkini atmaz.
@ESKIbirKSliadam dünyanın en zengini ve en tanınmış birine özel yapılmış bir elbise olduğunu düşünmiyorum. uğraşmak istemediğimden link istedim aratıp bulmak zor değil yoksa :D
Tatlım en ucuz LCW bile olsa atmaz. Sen daha hemcinslerini tanıyamamışsın sen 😃😄😀
@ESKIbirKSliadam ha pardon sen herhalde kadınsın? dedikocu teyzeler gibi konuşup durma
Evet kestirdim ben. Dedikoducu olsam kızın gözü önünde değil, mesaj kutunda arkasından konuşurdum cicim. Ben sadece bir gerçeği ortaya koydum o kadar.
@ESKIbirKSliadam kes. top
İnsan gibi konuş hayvan. Antalyalı mısın nesin medeniyet görmemiş ayı. Adam gibi yorum yaptık insan olamıyorsan sus da Antalyalı olduğunu anlamasınlar insan sansınlar.
@ESKIbirKSliadam hahaha antalyada yaşıyorum diye antalyalı olmuyorum kaldı ki anlasınlar kanka? anlasınlar istiyorum anlasınlar istediğim içinde profilimde antalya yazıyor. bu asalakları kim koyuyo lan buraya :D
Farketmez hayvanı hayvanın yanına koyarsan ya huyundan ya suyundan demişler. Ayrıca daha aklından geçeni anlatmaktan acizsin benimle sidik yarıştırmaya kalkıyorsun o küçük beyninle.
@ESKIbirKSliadam kendi kendine girdiğin triplere hayran kaldım açıkcası. aklımdan geçeni anlatamıyorsam bot la mı konuşuyorsun? :D. sen kimsin de senle sidik yarıştırayim lan. tırnağım etmeyecek herif gelmiş kendini önemsiyor KMCFNLRKGMVL. sanırsın bana hint kumaşı. bizde adam gibi davranana insan muamalesi kardeşim.
@ESKIbirKSliadam kes sesini şimdi otur oturduğun yerde 3 kuruşluk egonla kendini tatmin et
efsane olmuşsun milletin gözleri send eolucak
Yahu bi ayağa kalkaydın da elbiseyi bi görseydik..🙄
Mezuniyet elbisesine pek benzemiyor ama yine sen bilirsin
Yalnız KS'de böyle şeyler hep atıyolar ulan ben bile düştüm buna like atarım bu fotoya 😂🤣
Aşırı reklam kokan hareket. Konu mezuniyet değil gibi.
Elbise çok güzel ama kıçı kırık mezuniyet için fazla iddialı.
Nasıl bu kadar zayıf kalıyorsunuz ben bildiğin şişiyorum yedikçe. Hani yemekle de ilgisi yok kız kardeşim de yiyor ama senin gibi zayıf. Bir tek bana yarıyor heralde her şey
Manken gibi olduğum zamanları özledim
kımısı yakamıyor yedıgını boy kg kac kı snn
ee ciplak gideydin hocam, daha iyi olurdu sanki...
Mavililer çıldırmış😄
Hangi pvyn ay pardon okulun mezuniyeti bu
🤣🤣🤣
Biraz abartı gibi ama sen bilirsin, daha sade bir şey olabilirmiş
Mezuniyet sonuçta bu fazla abartılı
Gülerler sana rezil olursun
Çok kapalı bu olmaz böyle daha açık giyebilirsiniz olmadı hiç giymeyin nasıl olur hem rahat edersiniz 🤦🏻♀️
Bence mezuniyete değil de gecesine giyilebilir
gayet hoş ama mezuniyet için biraz kısa sanki. clubda ya da kutlamada giyebilirsin.
Cok açık değiştir
Biraz fazla dikkat çekici bence.
Cesur kadına cesur elbise
Ama işte tipten kaybediyorsun
Gayet güzel biraz abartı olabilir sadece
Abartı olmasına rağmen üstünde taşıdıysan tebrikler
Mezun olduğun yer hayat okulu mu😅
Mezuniyet bire bir mi olacak o zaman çok iyi.
Olmasan bile tam puanla mezun ettirir seni buna inanıyorum 😅😅😅😅
Elbiseyi değerlendirmemiz için atılmamış gibi bir fotoğraf.
Pavyon dili ve edebiyatı mezuniyetiyse gayet hoş
Nereden mezun olduğum belli olsun diyosun 🤣🤣
😂😂😂
Çok kapalı biraz daha açık olabilir bence
Yavrum elbise nerde insan gıbı poz versene
Mezuniyetten sonra ilişkiye gireceksen tam üstüne göre al al
Sülalen rahatsa giy tabi 🤣🤣
Bence çok kapalı daha açık olabilirdi
Mezuniyet değil başka bişey için bu
Ne maksatla gittiğine göre değişir
Hani elbise nerede rabia?
Elbise anlaşılıyor olsa yorum yapabilirdim
Elbise giymemiş sanırım de mi
Mezuniyet mi disco için mi
Fazla muhafazakar olmuş
Gerdek gecesi için daha iyi sanki
Eskortluk mezuniyeti mi? Mükemmel öyleyse dksjfk
Biraz özgürce.
Fazla iddialı ama taşıyabileceksen güzel
daha çok seks elbisesi bu
Bu neyin mezuniyeti anlamadım...
Çok kapalı bence biraz daha açık şeyler dene
Harika ve iç gıcıklayıcı desem az kalır.
cok ateslı bır unı hayatı olmus derler
Mezuniyette olmak isterdim
Renk yok nasıl bilcez
Bi dik durmayı dene de görelim kıyafeti
Ohhhh fenasin bebeğim helal et ♥️