1 yılkıyafet almaya gittim dün ne alacağımı şaşırdım hepside birbirinden güzeldi çeşit çeşit gerçekten çok güzel tişörtler falan vardı yani aslında ürünler güzel piyasadaki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGenelde short giyiyorum pantolon da bi tek keten kumaş tarzı şeyler ferah oluyor ama onlarla da kombin falan yapamıyorum açık renkli şeyleri çok seviyorum kendime bir şey yakıştıramıyorum 😐
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin klasik ve şık tarzı son dönemde gerçekten çok revaçta! Keten gömlekler ve kumaş pantolonlarla oluşturulan o fresh ve cool duruşa ben de bayılıyorum. 😍 Hem maskülen hem de sofistike bir tarz yakalıyorlar. Her ortamda havalı duruyor, hem rahat hem de bir o kadar özenli görünüyorsun. Stilinde cesur adımlar atmak ve biraz klasikleşmek her zaman iş görür. Erkekler, böyle devam lütfen! 👏 Kendi tarzından ödün verme, kombinleri farklı aksesuarlarla tamamlamak da çok keyifli oluyor!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılBen beğenmiyorum o tarzı ama kendilerine özenmeye başladıkları doğru. Güzellik baskısı onlara da girmeye başladı son yıllarda.
22 Yorumla
Soran1 yılay girsin boş ver kimi yüzünü bile yıkamıyordu şimdi değiştiler çok şükür kfmfkfmfllfş
- 1 yıl
Katılıyorum.
Herkes birbirinin aynısı oldu Mekke'ye giden hacı gibi beyaz giyiniyorlar iki senedir gençler 😂
41 Yorumla
Soran1 yılay olsun bee valla çok güzel dkfclflf
1 yılHayır tam tersi güzel modern felan giyinicez derken top gibi giymeye başladılar erkek dediğin sade siyah beyaz renkler felan hafif bol kot keten pantolon eşofman giyer ya çok bı numarası olmaz asıl o zaman daha erkeksi duruyor
23 Yorumla
Soran1 yılya evet haklısın bazen abartanlar da oluyo kızlarda da bi crop furyası başlamış iğrenç duruyor
- 1 yıl
www.lcw.com/750-slim-fit-erkek-jean-pantolon-siyah-o-4383452-mix-match
Bu pantolon nasıl peki @papatyagirlll
1 yılGerçekten öyle eski dar pantolonlarin rafa kalkmasına o kadar sevindim ki
40 Yorumla
1 yılSoruyu açmadan önce gördüklerim iyiydi evet etrafımda güzel giyinen kimse göremiyorum. Yataktan fırlayıp dışarı çıkmış gibiler. Özellikle açık renkli pantolon giyen hiç görmedim.
13 Yorumla
Soran1 yılya bu ara atletle çıkıyorlar ne kadar kıl oluyorum eşim öyle çıksa sokağa terlikle kovalarım döflfmflçf
- 1 yıl
Evde istediği gibi dolaşır fakat metropol şehirlerde yaşıyoruz başkalarının görüş alanında bu şekilde görülmesi saygısızlık..
- 1 yıl
Krem kumaş pantolon ile açık Ten rengi 5 den çorabımı giyerim en güzeli böyle bence
1 yılÇoğu zevkli giyiniyor formda olmaları da önemli elbette.
20 Yorumla
1 yılnerde nerde , sokağa çık hepsi aynı giyiniyo kıro gibi , hepsinin saç tıraşı aynı , normalde hemcinslerimi överim ama gömülecek durumdalar , sözüm saydıklarımın dışında kalan hemcinslerime değil.
00 YorumlaKsnin koyduğu sakalla hayır 49 yaşında pop sanatçınına benziyorlar. Sakalı kesseler kendi yaşlarında gösterseler modern olur ama alışılmadık gtte don durmazmış. O
01 Yorumla
Soran1 yılahahhahahahah haykırdım bu yoruma
- Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılGüzel giyiniyorum ezelden beridir ben çok şükür imkan varki giyiniyoruz ama karakterimiz de edebimizle net duruşumuz var bazılarında olmaz ama
12 Yorumla
Soran1 yılkonuş krallll
- 1 yıl
Eywallah cürüm
Yok bana biraz itici geliyor çok böyle iki dirhem bir çekirdek olan erkekler tamama temiz normla oslun ama aşırı bakımlı sevmiyroum
10 Yorumla
11 ayböyle saçma sapan isteklerden dolayi herkes aynı giyinir, aynı saç trasi yapar oldu 😂
04 Yorumla
Soran11 aydüzgün kıyafet giymek mi saçma sapan istek
- 11 ay
bahsettiğin şey çok klişe, herkes böyle giyiniyor zaten. Senin istediğin düzgün giyinen adam değil herkesle aynı giyinen adam, önemli olan giydiğin şeyin üstüne başına yakışmasıdır illa keten gömlek veya kumaş pantolon değil.
Soran11 ayknka ben de senin profiline klişe dicem ozaman kas göstergesi yapmayan 1 tane eleman kalmadı sorsan spor sağlık dersiniz
- 11 ay
Spor sagliktir zaten ve Spor dediğin aktivitede emek ve zaman ister, gerektimi buna yıllarını verirsin ve gerekirse sakatlanırsın. Bu emeğimi tabiki göstericem yapamayan ve fedakarlığını edemeyen g.*tünü parmaklayabilir.
1 yılBide tayt gibi dar pantolonlari bıraksa hemcinslerim daha iyi olucakda 😂
02 Yorumla
Soran1 yılya cidden nasıl rahat ediyolar ben bol kot pantolon bile giyemiyorum yazın öyle bi darlıyo ki
- 1 yıl
Aynen bende giyemem öyle hayatta
1 yılGiyim mağazaları yaz gelince hep bu ürünleri çıkarıyor, biz de öyle giyiniyoruz
03 Yorumla
Soran1 yılyaw yaz kış giyin bişey olmaz
- 1 yıl
Olur gotümüz donsun kumaşla
Soran1 yıltayt giy içine jjnkmlş
- Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılGiyelim severim kumaş pantolonlu kombinleri ama sana nasıl gösterecem? İnce açık ten rengi çorapla mükemmel kombin oluyor bence
00 Yorumla Neyse, hiç bir zaman kötü giyinmedim. Literatürde bile yok.
10 YorumlaZevkli olanlar öyle evet. Biraz da fitse kendine bakıyorsa yakistirir kendine
10 YorumlaBegendigim bi Tarz erkeklerde bazılarına çok yakışıyor
10 YorumlaGençler güzel giyiniyor orta yastakiler se berbat ötesi kendine bakan yok
11 Yorumla- 1 yıl
Zevkli giyinmeyi seviyorum bende hoşuma gidiyor
Abi boyum 170 kilom 80 yakışmıyor ya boysuzluk kötü
02 Yorumla
Soran1 yıl80 de boyuna göre fazla yaa
1 yılAyyy benim ki çok güzel giyinir 🌝sporda yapıyor tabi yakışıyor
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla kıyafeti aşırı önemsiyorum uçurumdan düşer gibi düşüyorum 😂😂 Giyinmeyi bilen adamın bi'ömür müptelası olurum sanırım
163 Yorumla
Soran1 yılabla sen bensin.. kesin tipini beğenmicem dediğim bi çocukla datee çıkmıştım bir giyinmişti var ya dedim tamam bundan olur södkfmflöf (olmadı)
- 1 yıl
Ya kıyafet konusunda tavsiye de istemiyorlar bide hani modayı takip etseler belki kurtarıcaklar kendilerine ne yakışır ne yakışmaz diye o da yok kendi tipine ne uygun onu bil3 bilmiyor çoğusu
(Like me fldkdkfjf) - 1 yıl
https://i.hizliresim.com/qbqaq8c.jpg benim ayakkabılar nasıl gızlar
Soran1 yılabi senin pantolon niye okadar yukarıda abdest mi alacan?
Cevap sahibi1 yılyaaa kahkaha attım 😂😂
Cevap sahibi1 yılAa tanıdım ben seni
Cevap sahibi1 yılİsmini vermek istemeyen kullanıcı 😂😂
Cevap sahibi1 yılSus bakim 30 yaşındayım ben 😂
Cevap sahibi1 yılNıçççç
Soran1 yılabi ben de seni tanıyorum
Soran1 yıltanımıyom. d maksat laga luga olsun işte
Cevap sahibi1 yılSarı sayfalardan 😂😂
Soran1 yıladidas nike tarzı sneaker seviyom ben yaa o yüzden pek tarzım değil
Soran1 yılhe yaa belediye dağıtıyo sanki eçdldmxlöf ama güzel be
Soran1 yılben adidas hoops model aldım aşırı seviyom
Soran1 yıltamam knka en büyük en olgun en yetişkin sensin
Cevap sahibi1 yılBaşka yerde cilveleşin rüzgar yapıyor kafa bu da 😂😂 kendimi pesvnk gibi hissettim 😄
- 1 yıl
https://resmim.net/i/TyRk5H
bu nasıl
Soran1 yılayakkabı iyi duruyor az öncekinden değil di mi
Soran1 yılabla ne cilveleşmesi tövbe de bende erkek fobisi var
Cevap sahibi1 yılPatpatla dolaş canısı vızzvızzzzlayınca yapıştır 😄😄
Soran1 yılney neeyy södkdmflföflff
Soran1 yılbu güzel evet
Soran1 yılahahahhahsbsndmdkf ya niye sarıyon kadına
Cevap sahibi1 yılSanane len ergen bebesi 😂😂
Soran1 yılyaa yaa utan utan sen bana ergen de ayakkabımdan dolayı ben seninkine güzel diyeyim yok krdşm bu devirde kimseye yaranamıyon
Soran1 yılküstüm banane
Cevap sahibi1 yılOğlum sen m.. anyak mısın kızın erkek fobisi varmış ben de görünce yapıştır sinek gibi dedim te allam kaybol çocuk şuradan 😂
Soran1 yılay şaka yaptım takılıyorum öyle ne özrü be sıkıntı yok
Soran1 yılhelal ln sana
Soran1 yılabla sakin ol tamam kapatın konuyu dmflfmfföfş
Cevap sahibi1 yılBana bak benim yaptığım yoruma dış kapının mandal şubesi gibi zınkkk diye sen damladın bık bık edip durma ağzımı bozacağım şimdi hadi ablası işine
Soran1 yılldşföflöfşcöclföfşfççşddfömddmdlxçccöcş
Soran1 yılya olm sakin olsanıza allah allah ne kadar gerginsiniz sinirim bozuldu örkfmflflcşf
Soran1 yıldış kapının mandal şubesi dlfmflföfşfçşföfösldmdlcöfld
- 1 yıl
Özelden mi konuşsanız be bıt bır ötüyor tel
Soran1 yılaaa biz seni unuttuk knka yaa çok pardon
Cevap sahibi1 yılÖyle olsaydı 50 kere mesaj atmazdın benim seni taktığım yoktu yazıp duruyordun be gizli yorumdan da buldun şimdi yine kurtuluş yok 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@yenideneyimlerr Ben de aynısını söyledim de rahatsız etmeyi seviyorlar 😄
Cevap sahibi1 yılAy ortalığı karıştırmak hobim 😂😂
Soran1 yılabla sövecekler bize susss. d
Cevap sahibi1 yılTamam ablışko
Soran1 yılnasıl siniliyor kii
Soran1 yıl*siliniyor türkçemi katlettiniz
Cevap sahibi1 yılAyıp yorum silmek sus ablası
- 1 yıl
Gayet sakinim ötüp susmak bilmeyen bidlirimler uygulamayı silcem nolursunuz gidin özelden konuşun yeni konu açın yazmaz olaydımm tövbeler olası
- Moda & Stil konusunda 580 cevap paylaştı.
1 yılBen lezbiyenim Bebeğim sadece zarif giyimli zayıf vücutlu kadınları seviyorum
00 Yorumla
1 yılEvett gözümüz şenlensin ya keko gibi giyinmeye son! Nihayet ya Hu
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 723 cevap paylaştı.
u 1 yılEvet hem giyimleri eskisine göre daha iyi hemde çok bakımlılar
00 Yorumla İnsanın ruhunu açıyor güzel giyinmek. Kro giyinmekten iyidir
00 Yorumla
1 yılKlasik giyim ve old money candır... Keten fazla giyiliyor artık, onu tercih etmem.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Evet ben de renk kombinleri aldım kumaş pantolonlar falan güzel öneriler gördüm instada
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılEvet, erkekler eskiye nazaran çok daha güzel giyiniyor.
00 Yorumla
1 yılBol gri eşofman üstüne dar siyah tişört giyip gezeceksin. Toji olmak
00 Yorumla
1 yılAksine bence artık bazıları ne giyeceklerini şaşırdı iyice etek giyiyorlar
01 Yorumla- 1 yıl
@benimadimormandir yasiniz dogru mu?
Gizli Üye(30-35)1 yılEskiden takip ederdim öyle şeyleri, yaşlandık artık dikkat çekmemek istiyoruz. Standart takıyorum o yüzden.
08 Yorumla
Soran1 yılay niye yaşlanasın her yaşın ayrı güzelliği var öyle düşünme
Cevap sahibi1 yılAbla ne diyon ya, kafama sıkıp gidesim var. orada yakmayacak olsalar, beş saniye düşünmem.
Soran1 yılsşfmflföldfölföc yaw delirme sen de bi dur
Cevap sahibi1 yılBaşkasının derdi, başkasına sivri sinek saz tabi. 🤭 eskiden bende acayip garipserdim, ama anladım.
Soran1 yılknka inan ben de dertsiz boş insan değilim var herkesin de dertleri ama gayret ediyorum yine de napayım kafaya sıkmak çözüm olsa ben de sıkarım allah allah
Cevap sahibi1 yılBeraber sıkalım cehennemde fokurdarız olmamı 🤭
Soran1 yılabi ne kadar normal bişeymiş gibi söylüyorsun sanki alışkın da fokurdamaya bi de orada deniyim der gibi
Cevap sahibi1 yılHalbuki diyor ki cehennemi iğne ucu kadar delikten görseniz kafanızı secdeden kaldırmazsınız.
Peki biz burada sıkıntı, çekiyoruz orada sıkıntı çekiyoruz. Bize varlık bahşetmenin mantığı ne babacım.
Hayat vermiş, verdin de ne oldu, bana sordun mu? Sözüm ona rasyonel varlıkya insan, söz hakkımız varmış ya. Bide şey var insanın kaldırabileceği kadar yük veriyormuş. Neye göre kime göre, ben kaldıramıyorum abi.
Gizli Üye(18-24)1 yılBu aralar böyle giyinmeye başladım. Eskiden çok klasik giyiniyordum ama artık ketenler pololar falan daha şık hissediyorum
02 Yorumla
Soran1 yılya keten hele kadın erkek farketmiyor her türde harika duruyor eteği pantolonu gömleği daha nolsun
Cevap sahibi1 yılYaz sıcaklarında zaten başka şey giyilmez bunu fark ettim artık favori kıyafetlerim olacak keten ürünler
1 yılErkekler kendilerine bakmaya başladılar olumlu anlamda hepsi için geçerli değil ama bir kısmı için geçerli söylediklerim
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHerkes hacı kıyafeti giymiş gibi bol bol beyaz oversize dolaşıyo
015 Yorumla
Soran1 yılnormal olan o aslında. yazın dar giyinmek aksine vücuda zarar veriyor salaş giymek hem şık hem de rahat
- 1 yıl
Kesinlikle öyle ben de o kafileye katıldım ama yaz kış jean giyerdim şimdi şalvar giymiş gibi hissediyorum ama fepferah
Soran1 yılen iyisini yapmışsın.. şu kıyafetler de bi pahalı olmasa neler neler alınır da işte
- 1 yıl
Bizimkiler yine sizinkilere göre nispeten uygun biner liraya iki tane aldım taş ve siyah işe de giyeceğim
Soran1 yılerkek reyonundan küçük beden gömlek çalacam olmuyo böyle
- 1 yıl
Hahah zaten oversize s alsan bile kadın bedenine göre 2xl denk gelir😀
Soran1 yılxs almıştım bi ara o bile olmadı ahahhaha
- 1 yıl
Sende kaç kiloysan😅
Soran1 yılozaman aldığımda 49 falandım şimdi 53
Soran1 yılşimdi olur herhalde döflfmfş
- 1 yıl
Oo dombili olmuşsun😀
Soran1 yılya hayır sus södldldşc
- 1 yıl
Seneye kurbana artık kesilirsin 😀
Soran1 yılya sen ne kadar moral bozansın kdmfkfmfföfş
- 1 yıl
Aslında iyilik yapıyorum sana😀
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kadar bol giyinmeleri hoşunuza gidiyorsa eyvallah
04 Yorumla
Soran1 yılçok bol değil havuç tarzı kumaşlar ketenler vs aşırı bolluğa lüzum yok
Cevap sahibi1 yılYani bence de çok bol giymek benim de hoşuma gitmiyor da o yüzden yazdım
Soran1 yılya bir şey moda olunca suyunu çıkartıyor millet, halbuki dozunda giyinsen çok da güzel duruyo anlayana
Cevap sahibi1 yılModa iken içinden geçiyorlar insanda heves de bırakmıyorlar soyledigin gibi
Moda & Stil konusunda 569 cevap paylaştı. Ben hayatımda hiç güzel şık giyinemedim zaten çok zayıfım bana hiçbir şey yakışmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılsizde tayt giyin hep destek tam destek falan kdsjf
02 Yorumla
Soran1 yılkafanız oraya çalışıyor sadece knka
Cevap sahibi1 yıldalga geciyom knk ya ksdf
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır başlamadı. Sizinki nasıl bir yokluksa artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen gördüm tayt giymiş önden sivri fırlamış mwkkdkejch
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir erkek olarak ben de giyerken renk uyumuna dikkat etmeye başladım ama keten gömlek vb pantolon giymiyorum, çok fazla terliyorum ter izim belli olur diye giymiyorum onun dışında beyaz siyah kombinler yapıyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılroll on kullansana kuru tutar
Cevap sahibi11 ayKullanıyorum zaten
Gizli Üye(18-24)1 yılAy eski sevgilim o kadar iğrenç giyiniyordu ki beni terk ettiği halde gittim gömlek aldım ona. Başımın gözümün sadakası oldun. İlk kez bir erkeğin o kadar çirkin giyindiğini gördüm , artık katlanamıyordum
03 Yorumla
Soran1 yılahahhahajsjddölfödfçd abla sen nasıl bi Queensin değerini bilmeyenler utansın
Cevap sahibi1 yılCanım yemin ederim fenalık geçiriyordum artık. Kimsenin o ite yapmadığını ben yaptım , onu adamdan ben saydım.
Soran1 yılabla boş ver sen daha iyilerini hakediyorsun daha giyinmeyi bile bilmeyen eleman senin hayatında olmasın zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de öyle giyiniyorum ama henuz sevebilecegim, dogru kisiyi bulamadim.😪😪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hep öyleyim çevremdekilerde hayırdır düğünemi gidiyorsun der he tatlım çcugu düğüne gidiyorum😂😂
05 Yorumla
Soran1 yılabim hep böyle giyinin valla o kot pantolonlar yapışık tişörtler falan size yakışmıyordu zaten
Cevap sahibi1 yılKrem ren keten pantolon üff😂😂
Soran1 yılen sevdiğim en sevdiğim harika
Cevap sahibi1 yılNeyse 😂😂
Kanka kendine iyi bak iyi geeler
Soran1 yılsana da iyi geceler kralllll
Evet tarzları çok Cool bazıları entel dantel takılıyor ama...
20 Yorumla
1 yılErkekler dar giyinmesin çok itici
21 Yorumla- 1 yıl
Skgkwkfjemnfnfnfb haklı isyan
Erkekler yerine erkolar yazınca daha mı sempatik oldun şimdi?
02 Yorumla
Soran1 yılya knka sen ne kadar gerginsin takılıyorum sadece dert ettiğin şeye bak kafayı yicem
1 yılHayır başlamadı sanki hepsini klonlamış gibi hepsi aynı giyinme çabasında herkes üzerine yakışanı giyinmeli Dar olur geniş olur
00 Yorumla
1 yılGüzel hiyiniyolar. Bence türkiyede hem kadin hemde erkekler özenli giyiniyor
10 Yorumla
1 yılBaktık olmuyor öyle beğenmeyeceksiniz tarz değiştik. d jsjsjs
00 YorumlaEn güzeli siyah kumaş pantolon, siyah gömlek ve bide siyah gözlüğümü taktım mı olay biter.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle öyle, artık daha çok özeniyorlar. İyi bi gelişme
00 Yorumla
1 yılHer erkeğe her tarz gitmez adam kendine yakışanı bulmalı
00 YorumlaO sırada polo yaka tişört kot pantalon siyah spor ayakkabıdan devam eden ben.
00 Yorumla
1 yılÇok rahat oluyor özellikle sıcak hava da, benim tarzım genelde bu şekilde
00 YorumlaYıllardır gömlek ve kumaş pantolon giyerim 🥰
10 Yorumla
1 yılBence kadınlasmaya başladı
20 YorumlaBöyle giyiniyorum. 😂
032 Yorumla
Soran1 yılböyle devamm👍
Soran1 yılablam maşallah yolundasın
Soran1 yılabi eski sevgilime benziyon ppni değişir misin travma yaratıyon bana
Soran1 yılabla gözünü seveyim henry cavil ne alâka dlfmfföcşçff henry görse bu yorumu kalpten gider garibim
Soran1 yıldoğru diyon abi çok haklısın
Soran1 yılbeni de merve dizdara benzetiyolar abi yaa şükret sen yine
Soran1 yıldoğal kız da alakam yok yaa alakam olsa neyse dicem
Soran1 yılhayır aksine güzelsin ama anımsatıyorsun diyorlar
Soran1 yıleyw henry cavil abim allah razı olsun
Soran1 yıldemek ki doğru yoldasın öyle düşün çok alıcısı olanın çekiciliği olmazmış dçfmkfmflföf
Soran1 yılahahahahahaha pozitif düşün pozitif olsun
Soran1 yılallahım uçak kazası vermesin inşallah
- 1 yıl
Merve Dizdar çirkin değil ki biraz bakımsız sadece. Beni de Nur Erkoç'a benzetiyordu bir arkadaş ama ben benziyorum 😄😄 tuhaf birine benzetilmek ya
Soran1 yılya çirkin değil kesinlikle ben hatta çok seviyorum ama nasıl benzetiyolar bilmiyorum sanırım gülüşüm benziyo smdkcmmföcööcö
Soran1 yılnur erkoç da güzel kadın
- 1 yıl
Beni de birine benzetmeyi seviyor herkes ya 😂 yengem de Demet Özdemir'e benziyorsun diyordu 😂😂 n'apsak kız ajansa mı yazılsak
Soran1 yılahahahahaah valla şu anki vasat oyunculara bin basarız
- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet feminenleştiler de kdjdjd
01 Yorumla
Soran1 yılay evet sormaaa regl de oluyordur bunlar
Gizli Üye(25-29)1 yılErkocu keten giymem çünkü hemen ilk yıkamadan itibaren eskimeye başlıyor hayatta almam pileli kumaş model ve tensel kumaş alırım erkocu
00 Yorumla
1 yılBiz hep öyleydik, sen mağardasındır
07 Yorumla
Soran1 yılhiç de değildiniz taytolon giyen erkek kaynıyordu her yer
- 1 yıl
Evet, vardı öyle 3 5 hırt, siz bizi görmedini,
Soran1 yılabim nerden göreyim yaa benim yaşadığım semt keko kaynıyordu şimdi o kekolar bile salaş giyiniyor onlar bile değişim geçirdiyse herkes geçirmiştir dmdkfmflf
- 1 yıl
İşin zor, öyle bi semtte oturma bütün hayatını karartır. kurtul inşallah
Soran1 yıldoğduğun ev kaderindir😔
- 1 yıl
:) evet, hem kaderin hem kederin.
Ben lojman çocuğuyum, ama nookdu da sonradan b. ka sardı onu anlamadım :) kaderimde HÜKMETMEK olmalıydı
Soran1 yılolsun be abim Allah uçak kazası vermesin
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne