Merhabalar Arkadaşlar Kız Arkadaşım Kısacık Etekle Buluşmaya Geldi Kızdım Ağladı Napicam? 22 Yaşında 32 Yaşındayım Bende 2 Yıldır Birlikteyiz İlk Kez Giydi Ama Baya Kısaydı Kıskanıyorum Napim Bakıyorlar Geçenler İnat Etti Bugün Giyicem Bu Şekilde Durmak İstiyorum Dedim Hüngür Hüngür Ağlaya Ağlaya Gitti Yanlış Mı Yaptım Bilmiyorum Niyetim Ciddi Ama Çok Kıskanıyorum Napim Hanımlar 😞😞
Ayrıl o kızdan ona göre değilsin. Söyle ailene sana köyden kız bulsunlar
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen canım aynen hemen ayrıl bilmem ne size göre ayrılmak çok basit bir elbise giydi açıldı diye laf söz dinlemicekse o zmaan ne diye benimle birlikte şimdiden dinlemeyen ilerde hiç dinlemez
Ya giysin ama biraz dikkat etsin demek istediğim o laf söz dinlemezse şimdiden ilerde bu kız evlenince nasıl dinlicek ben giymesin demedim ama dikkat etsin çok acilmaninda bir anlamı yok
Ailesi bi şey demiyorsa senin kısıtlamaya hakkın yok
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama ilişkimiz var sonuçta hayatımizi birlikte kurucaz beni dinlemiyorsa o zaman evlenince de dinlemez karışamaz diye bir şey yok sevgilisiysem karısirim oda bana karışabilir o zaman ayrılsın kafasına göre takılsın ben giymesin demiyorum ama biraz düzgün giyinsin
Ona bir çikolata al. Özür dile. Fazla sert çıkıştım de. Etek giymene bir şey demem ama çok kısa olmasın. En kısası dizine değsin. Öbür türlü gerçekten erkeklerin bakışı üzerinde oluyor. Sen fark etmesende bend fark ediyorum falan de. Biraz yumuşatmaya çalış. Eğer yine aynı şeyi yaparsa ayrıl
Bugün böyle olsun ne var ne olacak hava çok sıcak diyor ya nerdeyse arası görünecek eğilince içinde bişey olsada ben Zaten istem dışı tahrik oluyorum başkası görse kudurur erkek milletiyiz giyene bakıyoruz yani kızlar bile bakıyor hem cinslerine yalan mı
Bakıyoruz yalan değil. İster istemez gözümüze çarpıyor. Sen yine de istemiyorsan dile getir bir daha giyerse. Şahsen yuva kuracak kadın eşini dinlemeli. Tabi erkekte abartmamalı. Şahsen sevgilim gece dışarı çıkmama izin vermezken sabah 6da çıksam bir şey demez. Gündelik hayatta makyaj yapmama kızsada hevesimi görürse bir şey demez. Ben de ona şunu yapma desem yapmaz. Olması gereken bu.
Yani benimle ise dediklerimi yapacak yok kafama göre takılırım derse sevgili yapmasın yani yanlış mıyım kendini benim yerime koy mesela sen ne tepki verirsin kızsın zaten o şekilde giysen sanada baksalar nasıl hissedersin kendini bakar erkekler kimisi zikecek gibi bakar kimisi tatlı bakar erkeğiz yanlış anlama tahrik oluyoruz çekim oluyor istem dışı Normal bişi bu rahatsız olan varsa Giymicek bazıları teşhir için giyenler var yani biliyorsun
Ben tesettürlüyüm. Haklısın bu konuda ama sosyal medya ve algoritma "kadın özgürdür, kadın çalışmalıdır, kadın istediğini giyer. " emin ol ileride bu algoritma yüzünden herkesin doğası tepetaklak olucak. Erkekler kadın, kadınlar erkek gibi olacağı için ve doğamıza aykırı olduğu için kişisel olarak yalnız, savunmasız ve özgür olsak bile özgür değilmişiz gibi hissedicez. Kadın hafif işlerde çalışmalı, evine, çocuğuna bakmalıyken, erkeğin elinden her iş gelmeli ve karısını mutlu etmeli. Kadının mutlu olduğu evde huzur vardır.. Neyse konudan sapmayayım. Dediğim gibi algoritma yüzünden boşluğa, hiçliğe savruluyoruz. Bu devirde kadının söz dinlemesini, erkeğinde erkeklik yapmasını pek beklememek gerek. Eğer dinlemezse ayrıl gitsin
Kızlar Ne Diyor
Ayrıl o kızdan ona göre değilsin. Söyle ailene sana köyden kız bulsunlar
Aynen canım aynen hemen ayrıl bilmem ne size göre ayrılmak çok basit bir elbise giydi açıldı diye laf söz dinlemicekse o zmaan ne diye benimle birlikte şimdiden dinlemeyen ilerde hiç dinlemez
Ayrıl işte kurtulsun senden
Bakalım bir kere daha şans verdim aynısını yaparsa yol vericem
Başka şans verme bence 1 defa yapan bir daha yapar
Sözümü dinlemezse kendi kaybeder
valla ona göre baştan seçeceksin kizi o zaman açık giyinmeyeni bulsaydin
Seni dinlemiyorsa ayril benimde 1 yıllık ilişkim var sevgilim daha uzununu giy kisalari benim yanımda giyersin dedi onun yanında giyiyorum yani sadece
Ya giysin ama biraz dikkat etsin demek istediğim o laf söz dinlemezse şimdiden ilerde bu kız evlenince nasıl dinlicek ben giymesin demedim ama dikkat etsin çok acilmaninda bir anlamı yok
Ailesi bi şey demiyorsa senin kısıtlamaya hakkın yok
Ama ilişkimiz var sonuçta hayatımizi birlikte kurucaz beni dinlemiyorsa o zaman evlenince de dinlemez karışamaz diye bir şey yok sevgilisiysem karısirim oda bana karışabilir o zaman ayrılsın kafasına göre takılsın ben giymesin demiyorum ama biraz düzgün giyinsin
Düzgün bir dille konuşmalıydın.
Güzelce söyledim ikaz ettim inat etti çok kısa Napim
Ona bir çikolata al. Özür dile. Fazla sert çıkıştım de. Etek giymene bir şey demem ama çok kısa olmasın. En kısası dizine değsin. Öbür türlü gerçekten erkeklerin bakışı üzerinde oluyor. Sen fark etmesende bend fark ediyorum falan de. Biraz yumuşatmaya çalış. Eğer yine aynı şeyi yaparsa ayrıl
Bugün böyle olsun ne var ne olacak hava çok sıcak diyor ya nerdeyse arası görünecek eğilince içinde bişey olsada ben Zaten istem dışı tahrik oluyorum başkası görse kudurur erkek milletiyiz giyene bakıyoruz yani kızlar bile bakıyor hem cinslerine yalan mı
Bakıyoruz yalan değil. İster istemez gözümüze çarpıyor. Sen yine de istemiyorsan dile getir bir daha giyerse. Şahsen yuva kuracak kadın eşini dinlemeli. Tabi erkekte abartmamalı. Şahsen sevgilim gece dışarı çıkmama izin vermezken sabah 6da çıksam bir şey demez. Gündelik hayatta makyaj yapmama kızsada hevesimi görürse bir şey demez. Ben de ona şunu yapma desem yapmaz. Olması gereken bu.
Yani benimle ise dediklerimi yapacak yok kafama göre takılırım derse sevgili yapmasın yani yanlış mıyım kendini benim yerime koy mesela sen ne tepki verirsin kızsın zaten o şekilde giysen sanada baksalar nasıl hissedersin kendini bakar erkekler kimisi zikecek gibi bakar kimisi tatlı bakar erkeğiz yanlış anlama tahrik oluyoruz çekim oluyor istem dışı Normal bişi bu rahatsız olan varsa Giymicek bazıları teşhir için giyenler var yani biliyorsun
Ben tesettürlüyüm. Haklısın bu konuda ama sosyal medya ve algoritma "kadın özgürdür, kadın çalışmalıdır, kadın istediğini giyer. " emin ol ileride bu algoritma yüzünden herkesin doğası tepetaklak olucak. Erkekler kadın, kadınlar erkek gibi olacağı için ve doğamıza aykırı olduğu için kişisel olarak yalnız, savunmasız ve özgür olsak bile özgür değilmişiz gibi hissedicez. Kadın hafif işlerde çalışmalı, evine, çocuğuna bakmalıyken, erkeğin elinden her iş gelmeli ve karısını mutlu etmeli. Kadının mutlu olduğu evde huzur vardır..
Neyse konudan sapmayayım. Dediğim gibi algoritma yüzünden boşluğa, hiçliğe savruluyoruz. Bu devirde kadının söz dinlemesini, erkeğinde erkeklik yapmasını pek beklememek gerek. Eğer dinlemezse ayrıl gitsin
Valla erkeğin lafını sözünü dinlemeyen kadın bir zahmet evlenmesin şahsen ben evlenmem
Kadını mutlu etmeyecek erkekte evlenmemeli. ö
Erkek kadını her daim mutlu eder edecekte etmelidirde yaradılış bu çünkü
evet
Kadında aynı şekilde tek erkek değil kadında erkeği mutlu etmeli ki mutlu bir evlilik olsun
kadın mutluysa evde huzur vardır. Çünkü kadın otomatik olarak mutlu olduğunda mutlu eder. Ama mutsuzsa kaç slcncmgmgmg
Valla öyle çekeceğin var o an kadından 😃