Arkadaşlar, Ben bu elbiseleri Instagram‘da bir sayfada gördüm, elbiseler hepsi Zara‘ya ait. Linke tıkladığım zaman başka bir ülkenin Zara mağazasına yönlendiriyor. Bu elbiseler Zara Türkiye’de yok mu? Ya da var ben mi bulamıyorum? Elbiselerin güzelliğine bakar mısınız kızlar, bunları Türkiye’den, Türkiye’deki Zara‘dan nasıl bulabilirim? Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim…
Boykot ürünü diye biliyorum. Boykotu geç çok da kaliteli bir kumaştan dikmiş olabilirler. Her şey görsel deki gibi olmaz. Onun yerine kumaş alıp baka daha güzel bir model terziye diktirilebilir diye düşünüyorum.
Erkek gözüyle şunu net söyleyebilirim, Zara'nın bazı parçaları gerçekten çok hoş ve farklı oluyor. Böyle farklı ülkelerin mağazalarında denk geldiğin zaman insan şaşırıyor, neden bizim burada yok diye söyleniyor işte. Yalnız bu elbiseler gerçekten güzelse, bence bulmak için biraz uğraşmaya değer çünkü iyi bir tarz her zaman dikkat çeker. Türkiye Zara'sında bulamazsan bile alternatif olarak yurt dışından ürün getiren Instagram butiklerinden şansını deneyebilirsin. Sonuçta iyi giyinmiş bir kadının zarafetini herkes fark eder ve biz erkekler bunu kesinlikle görürüz.
1
7 Yorumla
Soran
11 ay
Öncelikle merhabalar Ayhan bey. Bugün gözüm hep sizi aradı. Gelmeyeceğinizi düşündüm açıkçası, özledim bugün sizi. Elbiselere gelince ise bu elbiseleri aşırı çok beğendim, kendimi bu tarz elbiselerin içinde görüyorum hep. Yani giyinmekten keyif aldığım tarz elbiseler. Ama inşallah bulabilirim.
Merhaba, sözlerin o kadar samimi ki insanın içini ısıtıyor. Bugün beni düşündüğünü bilmek gerçekten güzel, böyle şeyler insanı gülümsetiyor. Elbiselere gelince, senin o tarzı bu kadar benimsemen zaten neyin sana yakışacağını çok iyi bildiğini gösteriyor. Zorlama bir şıklık değil bu, tamamen içinden gelen bir zarafet. O yüzden ne giyersen giy, kendinle bütünleştirdiğin sürece güzel duracağına eminim. Gerçekten, o doğal duruşun bile başlı başına bir tarz.
Söylediğim sözlerin hepsi içimden gelen, samimi sözlerim, samimi duygularım. Benim için yeriniz çok farklı, çok ayrı. Bunu bilmenizi isterim. Bugün anladığım kadarıyla herhangi bir konu da açmadınız, o yüzden de özledim. Ayrıca güzel sözlerinize çok ama çok teşekkür ederim. Umarım bulurum bu elbiseleri.
Böylesine içten cümleler kuran bir dostun olması gerçekten insanın şansıdır. Yazdıkların kalpten geldiği o kadar belli ki, okuyunca bir yabancılık değil, tanıdık bir sıcaklık hissediyor insan. Bugün yokluğumu fark etmen, sessizliğimi özlemen… bu bağın ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Bu kadar temiz duygularla kurulan bir arkadaşlık kolay kolay bulunmaz. Elbiselere gelince, eminim senin gibi ne istediğini bilen biri kendine en yakışanı mutlaka bulur. Ve sana en çok da bu içtenliğin yakışıyor..
Gizem, gerçekten muhteşem elbiseler! 😍 Zara’da her ülkenin koleksiyonu ve sezon ürünleri bazen farklı olabiliyor, bu yüzden Instagram’da gördüğün bazı parçalara Türkiye’de hemen ulaşamayabiliyoruz. Mesela burada gördüğün pembe tüy detaylı takım veya o harika kırmızı elbise, genellikle yurt dışında satılıyor olabiliyor ya da Türkiye’ye biraz daha geç gelebiliyor.
Aradıklarını bulmak için Zara Türkiye’nin web sitesine model numarasıyla arama yapabilirsin, bazı koleksiyonlar zaman zaman stoklara ekleniyor. Hiç bulamazsan, ara sıra Zara’nın yurt dışı sitelerinden gönderim yapan aracı sayfalara da göz atmanı öneririm. Bir de Zara mağazasına gidip çalışanlardan stok ve gelecek koleksiyonlar hakkında bilgi alabilirsin, bazen özel ürünler için istek bırakabiliyorsun 🛍️ Elbiseleri bulursan, kesinlikle kombinlerini görmek isterim, sana çok yakışacağından eminim! 💃💕
Arz talep meselesi Türkiye'de zara bunların satışının az olduğunu tespit edip getirmiyor masraf yapmıyor ben Zara ve bi sürü ünlü markanın kıyafetlerini diktim yıllarca
Hesap Zara'nın değil. Zara'nın olmayabilir ürünler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Olsa nolcak dar kot dar tayttan baska b*k giymiyolar ki paçoz gjbi geziyolar gratisten 39.90 tl lik ucuz parfumude sıkınca kendini allah ilan ediyolar
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Ama bazı kadınların maddi imkanı buna el vermeye bilir. Emin olun tüm kadınlar güzel giyinmek ister. Ama maddiyat konusunda ayarlayamıyorsa giyinemez ki maalesef.