Bazı insanların arkadaşlık anlayışı farklıdır nerdeyse aynı yatağa girecek hala arkadaş der karşı cins arkadaşa iç çamaşır hediye alınmaz nasıl bir genişlik bu oğğkkkkkk
Bence buradan çok net bir şekilde, kız arkadaşın hediyeni fazlasıyla beğenmiş ve senin ince düşünceni takdir etmiş diyebilirim! 💯 Sevdiği hediyeleri giyen birinden daha büyük bir enerji patlaması olmaz. Onun bedenini doğru tahmin etmen ve tarzına uygun bir seçim yapman seni onun gözünde “en iyi dostlar” listesine taşımış resmen!✨ Ayrıca, “iyi gözlemlemişsin” diyerek sana olan güvenini ve dostluğunu pekiştirmiş.
Böyle bir mesajdan kesinlikle olumlu ve tatlı bir sonuç çıkarabilirsin. Onunla olan dostluğunu güçlendirmişsin, için rahat olsun! İkili ilişkilerde böyle ufak detaylar, samimiyeti ve bağı artırıyor. Hediyeni gönül rahatlığıyla vermişsin, en güzeli de bu bence!👏🎁
Arkadaş mısın ne haltsın demiş neyini anlamadın. Utanmayıp gözlemleyip almışsın. Yakın arkadaşmış. Alacak başka şey mi bulamadın saçmalamışsın
1
71 Yorumla
Soran
1 yıl
Öyle gelmedi bana çok mutlu gibi
Cevap sahibi
1 yıl
Benim arkadaşım böyle bi hediye verse eski arkadaşım olur. Arkadaş ayağına yatıyorsunuz ıyy yani
Soran
1 yıl
Sütyen aldım diye yattık mı
Cevap sahibi
1 yıl
Yatmakla ilgisi nedir. Ne kadar anormal bi hediye olduğunun farkında mısın, kız da alttan söylemiş anlamamışsın. Boş ver yorma beyinini
Soran
1 yıl
Arkadaşları arasında en ön sıraya çıkmamda mı yalanmış yani kdhxhchcj
Cevap sahibi
1 yıl
Sallamış emin ol
Soran
1 yıl
Geçen gün yüz yüzeyken yine teşekkür etti çok beğendim dedi sarıldı sonra
Soran
1 yıl
Hatta dediki şu an aldıklarını giydim
Cevap sahibi
1 yıl
Kesin öyledir😂
Soran
1 yıl
Başka konuşmaları da göstereyim istiyosan hahdjdhd
Cevap sahibi
1 yıl
Kesin öyle dedim ya. Aksini demedim
Soran
1 yıl
Aynen öyle demek istemedin oyun oynama😂😅
Cevap sahibi
1 yıl
Niye oyun oynayayım😂
Soran
1 yıl
Bak yaa hala oynuyo
Cevap sahibi
1 yıl
Yooooo
Soran
1 yıl
Sütyen külot alanın yok diye mi bu öfke 😅
Cevap sahibi
1 yıl
Sorma
Soran
1 yıl
Sana da alırım ya üzülme🥺😣🥺😓
Cevap sahibi
1 yıl
Bunun için üzülen foseptik çukuruna girsin ve çıkmasın
Soran
1 yıl
Tamam hayatım başka bir şey alırım
Cevap sahibi
1 yıl
Sağ ol ya sende olmasan
Soran
1 yıl
Herkese yetecek kadar ben var o kız iç çamaşırı hastasıydı o yüzden aldım sen ayakkabı çanta seviyorsan alırım
Cevap sahibi
1 yıl
Arkadaşının iç çamaşırı habtası olduğunu bilmene de ayrı anormal bi durum. Arkadaş olduğunuza emin misin
Soran
1 yıl
Ya iç çamaşıra çok para harcıyor ondan bahsediyor bazen. İnstada iç çamaşırı sayfaları takip ediyor filan. İnsta yakın arkadaşlara bazen aldığı çamaşırları gösteriyor gibi gibi
Cevap sahibi
1 yıl
Çok garip bi arkadaşlığınız var. Etrafımda böyle arkadaşlıklar yok
Soran
1 yıl
Oldukça yakınız o yüzden her şey biliniyor
Cevap sahibi
1 yıl
Benim de çok yakın olduğum var böyle gereksiz bilgileri bilmiyoruz
Soran
1 yıl
Siz yakınsınız, biz dip dibeyiz fark bu kddkdhdjc
Cevap sahibi
1 yıl
Kim arkadaşıyla sürekli dip dibe olur sende. Sizinki arkadaşlık değil önce bunu kabul et
Soran
1 yıl
Ben ona manita ayarlamıştım. Sonra başka sevgilileri de oldu hatta şu an bile sevgilisi var arkadaşız ama aşırı fazla içli dışlıyız her şeyimi biliyor ben de onun her şeyini
Soran
1 yıl
Bu kadar yakın olunca hakkında her şeyi biliyorsun
Cevap sahibi
1 yıl
Tuhaf bi arkadaşlık anlayışınız var
Cevap sahibi
1 yıl
Garip
Soran
1 yıl
Evet herkesin alışık olmadığı bi durum tuhaf gelmesini anlıyorum
Cevap sahibi
1 yıl
Anormal olduğundan alışılmadık bi şey
Soran
1 yıl
Evet tanga giydiğini bilmesem de olurdu yani kdjfkfkfnc
Cevap sahibi
1 yıl
Siz aynı yatağa girersiniz sonra arkadaşız dersiniz. Kusura bakma ama böyle
Soran
1 yıl
Öyle bişey olursa demeyiz ya kim der ki haha
Cevap sahibi
1 yıl
İşte sizinkisi bu şekil demek istedim. Bilmem anladın mı
Soran
1 yıl
Anladım öylr bişi olmaz ama o kadar değil
Cevap sahibi
1 yıl
O da olur sizde😂
Soran
1 yıl
Hayatımıza insanlar girip çıkıyor ihtiyacımız yok böyle bişeye ha olmasa da yapmayız
Cevap sahibi
1 yıl
Sizin bileceğiniz iş
Soran
1 yıl
Bazen düşünüyorum baştan sevgili olsa mıydık diye bi kere ona da söyledim kafama vurdu
Cevap sahibi
1 yıl
Hep böyle olur. Kadın erkeğin arkadaş zor ya
Soran
1 yıl
Evet doğru da bişey hissetmiyorum zaten benim hislerim nettir ama tangasına kadar bildiğim kızla şu ana kadar bir şey olmaması şaşırtıcı gerçekten onda da his anlamında bir şey yok. Aramızın bu kadar derin olduğunu kimse bilmiyor zaten inanmazlar da.
Soran
1 yıl
Bir tek onunla böyleyim diğer kız arkadaşlarımla da yakınım ama bu kadar değil
Cevap sahibi
1 yıl
Garip bi arkadaşlık. Gereksiz bi bilgi. Derinlikten ziyade tuhafsınız ikinizde
Soran
1 yıl
Ya tanıştığımız ilk günden beri böyleyiz biliyor musun daha yeni tanıştığımızda bile her şeyini söylüyordu. Bence de tuhaf.
Cevap sahibi
1 yıl
Kızın her şeyi anlatması garipmiş. Başka erkeklere de anlatıyorsa daha da tuhaf. 24 yaşındayım ilk kez böyle bi şey duydum ahaha
Soran
1 yıl
Hayır sadece ben varım başka erkeklerle sevgili oluyor zaten ama beni samimi gördüğü için anlatıyor ve biliyorum. Her kızın hayatında senin gibi her şeyini açabildiği bir erkek kankası olması lazım çok iyi geliyorsun bana diyor
Cevap sahibi
1 yıl
Erkek kanka ahahahahahaahahahahahaha bla bla bla. Erkek kankam olmadı hiç paso yürüyorlar. Olsaydı da ütopik bi dünyada bu şeyleri anlatmazdım
Soran
1 yıl
Çok güzel kızlarla arkadaş olmayı pek beceremiyoruz. Olsak bile iltifat etmeden duramayız. Belki sadece iltifat ediyordur
Cevap sahibi
1 yıl
Orasını bilmiyorum. Ama şu kesin ki erkek kanka işlerini bende olmuyor. Biri erkek kankam diyince pardon o ney diyorum. Ben yürütürüm arkadaşlık ama erkek yürütemiyor
Soran
1 yıl
Demek onlar sana arkadaş olarak yaklaşmamış. Bir şekilde senle tanışıp ilerletmek istemiş ama sen arkadaşça algılamışsın. Benim de yürüdüğüm kız kankalarım oldu ya yalan yok. Hatta bi tanesi hakkımda şrfsiz bile demiştir hshaha
Cevap sahibi
1 yıl
Bu sayede etrafımda erkek kalmadı arkadaş olarak😂 Erkekle kanka olunmaz ya. Al bak sende yürümüşsün
Soran
1 yıl
Olunur da benim yürüdüklerim baştan beri çekici bulduklarımdı ya da sonradan çekici gelmeye başlayanlardı. Bir sürü kız arkadaşım var normaliz gayet
Cevap sahibi
1 yıl
Benim yok. Böyle devam. Sana da iyi takılmalar
Soran
1 yıl
Tamam sağ ol bugün gidip birine yürüyeyim bari haha
Cevap sahibi
1 yıl
Ahahaha yürü
Soran
1 yıl
A B C D E Bunların her birinde farklı kız var senin seçtiğine yürücem ahhaha