Bana bal kız dedi?

Hoşlandığım bir çocuk var, karı kızla işi yok sevgili istemiyordu arkadaşlarının dediğine göre. Ama bana hafif farklı davranması çok hoşuma gidiyor. Çok samimi olduğumu bildiği için ve arkadaş olarak gördüğü için mi yoksa birşeyler hissettiği için mi anlamıyorum. Neyse biz grupca takılıyoruz ama şansımıza birgün 20 dakikalığına tek kaldık ve dedi ki ya şimdi okuldakiler görücek sevgili zannedecek bizi. Bende sustum bir şey diyemedim birde çok ciddi bir yüzle söyledi yani böyle konuuşrken hep duygusuz konuşuyor zaten ama çok efendi eli yüzü düzgün çocuk maşallah. İşte mesela espri yaptığında direk bana bakıyor, bir yardım isterken benden istiyor üstüne diş macunu dökülmüş nası temizlicem diyo ahahhshqndna. Yani böyle hafif çocuk gibi flörtleşiyor çok sert bir görünümü var böyle efendi olması çok hoşuma gidiyor. Konu bunla alakalı değil uzattım valla neyse. Biz işte birgün buluştuk grupca 5 kişiyiz bununda elinde çakmak var ben elinden almaya çalışırken dedi ki alırsan helal olsun diyeceğim. Bende dururmuyum çat çektim sonra yaklaştım hadi de falan filan bu durdu yere bakarak böyle sessiz sessiz "helal olsun bal kız" dedi. Benim kalbim durdu ne diyim ne yapıyım bilemedim farkettim oda utandı ikimizde yerdeki taşı izliyoruz. Sonra ben gönderme yaptım eve dönerken boş konuşma falan diyodu "boş konuşma bal kız" diceksin dedim. Yok öyle dedi güldüm falan arkadaşı olarakta görüyor olabilir bilmiyorum. Yardım edin erkekler napıyım adımda atmak istemiyorum kaçıcak gibi geliyor utancımdan atmıyo değilim kaçar diye atmıyorum ooooff. daha aslında yaptığı birsürü hareket var buna benzer ama asla direk yürümüyor ki ben böyle daha iyi hissediyorum. Hani basitinden oradaki herkese kanka aga diyor mesela bana ismimle sesleniyor ya da kız diyo ben saçma saçma hareketler yapıyorum manyak kız ya diyip gülüyo hep kız diyince de çok hoşuma gidiyor ama öylesine beni samimi bulduğu içinde diyo olabilir. neyse saolun buraya kadar okuduysanız. Erkekler olarak bir kızdan hoşlansaydınız nasıl davranırdınız?
Bana bal kız dedi?