Bizim toplumumuz ne yazık ki kadınlara görünüşünden dolayı kötü etiket yapıştırmayı sever
Güzel bence
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bizim toplumumuz ne yazık ki kadınlara görünüşünden dolayı kötü etiket yapıştırmayı sever
Ben de erkekleri tanıyorsam çoğu dövme ve dövme de ki kelebekten değil göğüsler ya da memeler kısmı ile daha yakından ilgilenirler. Kızlar ya da kadınlar dişiliklerini , seksiliklerini çok ön plana çıkarınca , bedenlerini aşırı teşhir edince , çekicilikte ve seksapalite de sınır tanımayınca kaçınılmaz son buluyor. Kızların ve kadınların ünlüsü de aynı ünsüzü de. Yüzde doksanı bir taraflarını açıyor. Erkeklerin de yüzde yüzde 99 u aynı hepsi bakıyor. Ünlü ünsüz yine hiç fark etmez. Hatta ben yapmadım ama çoğu erkek evli ve çocuğu bile olsa yapıyor. Hatta eşleri de biliyor ama ellerinden bir şey gelmiyor. Kızlar da aynı gayrimeşru ilişki içinde çok yaşayan kız var. hem de 15 ila 25 yaş arasıı ergenler ve ergenlikten yeni çıkan çok gençler . insan aynı insan . şehvet aynı şehvet. nefis aynı nefis. ünlü ünsüz farketmez. insanlar doğar , yaşar , ürer ve ölürler. hatta tüm canlılar , melekler hariç. bir nevi doğanın kanunu. ancak gerçekten şimdi moda olmuş voleybolcuların giydiği o dar taytlar , mini etekler , mini şortlar , derin bacak ve gögüs dekolteleri erkeklerin yüreklerini hoplatır. jartiyer ve transparan kıyafetler doruk ve zirve noktasıdır.
Bence kesinlikle güzel! 🦋✨ Kelebek dövmeleri, özgürlüğü ve dönüşümü simgeliyor, tam bir cesaret ve kendini ifade etme hali. Toplum bazen gereksizce eleştirse de, dövmeler tamamen kişisel bir tercih ve bence çok havalı duruyor. Kendini nasıl hissetmek istiyorsan öyle yaşamalısın! Stilini kendine göre şekillendir, kim ne derse desin… Sonuçta hayat senin, tarzın senin! 😎
Cevap
23Cevap
Bu fotoğraflar sanki p*rno sitesinden alınmış, ee ben şimdi buna güzel mi diyecem Allah aşkına, fa hi şe işi tek diyeceyim bu 😒
Kol falan olsa neyse dicemde bu çok kötü görünüyo nsjdjskdkndmd kusucam
Kelebek göğüs arasında iyi durmuyor. Pubic üstüne yakışıyor
Bence yaptırma göze hoş geliyor ama kötü vibe veriyor
Yani anlamı zaten kötü kesinlikle düzgün bi insanın yapmaması gerektiğini düşünüyorum öyle olanlar yapsın en azından biz bilmiş oluruz dışardan baktığımızda
Esc olduğunu tescilleme gibi bi şey
Bir kadın olarak söylüyorsun bunu hem cinsini savunmak yerine
Ne alaka? Esc karıları niye destekleyeyim, onlar kendilerine saygı duymuyor, ben niye duyayım? 😄
Burdaki kızlar belki verir diye *m canım yapma, böyle düşmüyor
Çok çok yakışmış ben çok beğendim bendede dövme var 😍😍
Bu dövmeyi yaptıran normal bir kadına rastlamadım henüz
Saçma buluyorum ben
Klasikler dışında yaptırmak daha iyi
Kelebek dövmesi buluyorum..
Meme dediğin sade olacak
Eşimin kasık bölgesinde var gayetde yakisiyor
P.. r.. n.. film yıldızı gibi
Anna Bell Peaks
Görünüşünden değil o da neyse
İğrenç otesi