- Zihinsel tartışmalar - Derin göz teması - Onlara playlist hazırlamak - "Bana bak" demek - Tutkulu tartışmalar - Birlikte sıra dışı olmak - "Beni etkiliyorsun" demek - Onların kişisel alan ihtiyacını anlamak - Enerjilerine uyum sağlamak
- Sahilde yürüyüş yapmak - Birlikte gün batımını izlemek - Romantik jestler - Kendilerini güvende hissettiren biri - Kendisine özel müzik göstermek - İçten itiraflar - Sevimli çift memleri göndermek - Gece geç saatlerde yapılan telefon görüşmeleri - "Seni düşünmeden duramıyorum" demek
- Koruyucu sarılmalar - Birlikte bir gelenek oluşturmak - Birlikte yemek yapmak - Hastayken onlara bakmak - Duygusal hediyeler - Film izlerken sarılmak - Kendilerini güvende hissettirmek - "Seni daha çok seviyorum" tartışmaları - Onlar hakkında küçük detayları hatırlamak
- "Hayatı eğlenceli hale getiriyorsun" demek - Gülmekten karnının ağrıması - Onlara bir oyunda meydan okumak - Arkadan gelen beklenmedik sarılmalar - Bütün gece konuşmak - Yeni yerler keşfetmek - Onlara hayranlıkla bakmak - Onlara özel bir lakap vermek
- Çok fazla şakayka flörtleşmek - Herkesin önünde sevgi gösterileri - İçten iltifatlar - Onlara ne kadar çok sevdiğinizi söylemek - Nazik öpücükler - Gece geç saatlerde yapılan telefon görüşmeleri - Büyük romantik jestler - Şakacı fiziksel dokunuşlar - "Yaptığın her şeyi takdir ediyorum" demek
- Saatlerce sarılmak - "Bizim için bilet aldım..." demek - Yumuşak öpücükler - Rahatlatıcı dokunuşlar - Samimi, yavaş danslar - Mesajlarına hızlı cevap vermek - Birlikte gelecek planları yapmak - El ele tutuşmak - Hafif kıskançlık göstermek
- Çok fazla şakayka flörtleşmek - Herkesin önünde sevgi gösterileri - İçten iltifatlar - Onlara ne kadar çok sevdiğinizi söylemek - Nazik öpücükler - Gece geç saatlerde yapılan telefon görüşmeleri - Büyük romantik jestler - Şakacı fiziksel dokunuşlar - "Yaptığın her şeyi takdir ediyorum" demek
- Yoğun göz teması - Koruyucu jestler - Tutkulu tartışmalar - Ani, derin öpücükler - Aynı müzik zevkini paylaşmak - Gece yarısı yüzmeleri - "Tamamen seninim" demek - "Sinirli olduğunda çok tatlısın" demek - Ne kadar sevdiğinizi söylemek
En İyi Cevaplar