Belki defalarca sitede sorularda denk gelmisimdir Flört ile defa bulusucam, ilk bulusma kombini nasıl olmalı , ayyy ne giysem ne etsem telaşı çok mu abartılıyor sizce? ben bu yaklaşımlari hep saçma ve gereksiz bulmuşumdur , her zaman ne giyiyorsam kendimi nasıl rahat hissedeceksem onu giyer giderim çok abartıya kaçmanın ya da olduğundan farklı görünmenin bir anlamı yok 🤗 karşımdaki insanda aynı şekilde neyle kendini rahat hissedecekse onu giyebilir bu eşofman da olabilir pantolon gömlekte vss önemli olan temiz ve özenli olmasıdır defileye çıkmıycaz ki kılık kıyafetimizi beğendirelim , insan duruşuyla kişiliğiyle , konuşma üslubuyla asil gözükmeli diye düşünüyorum , sizin bu konudaki düşünceniz nedir peki?
Eğer hatun kisi özene bezene giymiş hele hele hiçbir şeyim yok degil ilk buluşma kombini alıyorsa dikkat edin. Bu aynı zamanda son buluşma olsun. Neden derseniz hatun kisinin bu davranışı size ne kadara mal olacağının işaretidir, maaşınızı kombinlere yatırabilirsiniz aman dikkat.
Oyuzden önemli
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bir adamın yanında herkesin baktığı bir kadın varsa kadının kıyafetinde bir sıkıntı vardır!
Modern olmak adı altında teşhirciliği meşrulaştırmaya çalışan a**** insanların ne giydiğinim önemi yoktur!
Beyninin çıplaklığı karakterini esir alacaktır Zaten görsel ne amaçla olursa olsun iğrenç duruyor...
Kadınları cinsel obje olarak göstermeye çalışan düzene alet olmayın derim paylaşayım!
En azından siz kadınlar yapmayın, ne amaçla olursa olsun kötünün örneği olmalı..
O kadar güzel bir noktaya değinmişsin ki; gerçekten rahat hissettiğin ve kendin olduğun kombin en güzeli!✨ İlk buluşma kesinlikle bir defile değil. Bence de olduğundan fazla kasmaya hiç gerek yok. Sadece temiz ve özenli olmak önemli. Bir parça stilini ortaya çıkaran, kendine güvenli hissettiren kıyafet seçmek yeterli. Farklı görünmeye çalışınca rahat hareket edemiyorsun ve bu enerjine yansıyor. Kendin ol, özgüvenin kombinine yansısın. Stilinle, samimiyetinle zaten en havalı halin sensin! 👗🖤
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🤗 temiz olsun yeter çok abartmanin farklı bir insan gibi gözükmenin bir anlamı yok kıyafetin değil ordaki davranışın düşünce şeklin konuşma üslubun önemli olan, çok marka kiyafetler giyip içeriğin bomboş olduktan sonra giydigin kıyafet bez parçasından ibaret kalır bana göre
Aynen öyle 👍 ne gerek var çok abartıya ya da farklı bir izlenim bırakmaya , neysen osundur , , çok abartılı ya da marka kiyafetler giymek seni mükemmel yapmıyor ya da kişilikli göstermiyor ki , senin oradaki davranışın düşünce şeklin konuşma tarzın seni sen yapar çok pahalı kıyafet giyip içeriğin bomboş olduktan sonra giydigin kıyafet bez parçasından ibaret kalır bana göre
Kiyafet ilk izlemim verir karsi tarafa , konustukcada birseyler paylastikca karakterin cikiyo ortaya.
Ben ilk bulusma icin hevesli gozukmim diye , daha sade takilirim. Bulusma iyi gectigi zaman , her defasinda biraz daha biraz daha kendimi aşarim. ( asarim dedigim , soyunmadan )
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗 bende öyle düşünüyorum en marka kiyafetler giyerek gidip içeriğiniz boş olduktan sonra giydigin kıyafet bez parçasından ibaret kalır ordaki davranışın düşünce şeklin konuşma üslubun önemli olan bana göre ne giydigin değil , sadece temiz olsun yeter
Eşimle ilk buluşmaya kot pantolon ve sweat ile gitmiştim, hava soğuktu ve bayaa salaş bi mekandı zaten. O gömlek falan gelmişti aksksk bana kalsa elbise giyecektim annem abartma dedi falan ama bence özenilmeli ya hani illa mini etek falan değil ama kıyafetler temiz ve ütülü, saç baş düzgün olsa yeter
Ya hiç sorma bazen benide bitiriyor 😂 adam görseldeki kadını ben sanıyor düşün artık 🤣. Birde yazmış yok bu resimdeki o değil bence diye 😂 değişik dikkat çekici görseller koymaya çalışıyorum onda da yine bu senmisin diyip kabak bizim başımıza patlıyor
Ya kıyamam her daim böyle bir enerjin olsun ama banada ondan biraz ver tebbessümün eksik olmasında ne dediginin önemini konuşarak bir yere vardırılır 😂😂
Şaka Maka gerçekten yıprandım yaa, herkesi memnun etmek için uğraşmak zorunda kalıyoruz herkese açtığımiz soruyu açıklamak zorunda kalıyoruz bu nedir böyle yaa , yemin ederim ben normal üye iken daha rahattım daha çok eğleniyordum fenomen oldum dostum da çoğaldı düşmanın da ve yine de herkese sabırla anlayışla saygıyla yaklaşıp açıklama yapıyorum kimseyi üzmemek sevgide saygıda kusur etmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Bunu keşke herkes fark edebilse ya ama genomen olmanın zor yanıda bunlar herhalde senin herkesi niye mutlu etme gibi bir derdin var kendi derdini bitirdinde milletinki mi başladı afro yorma kendini bu kadar hırpalama ya
Valla hiç yakıştıramıyorum sana negatif olmayı öyle bi alıştırmışsın ki enerjiyi lütfen üzülme iyi ol başka sıkıntın yoksa burası için boş ya var mı başka problem
Hayır çok şükür başka sorunum da derdim yok 🙏 benim huyum böyle canım belkide yüzlerce olumlu yorum alır gider bir olumsuz yoruma takılırım böyle sadece kendimi ifade edicem diye bu kadar çırpınmak beni yoruyor, ben zaten burada çok gülüp eğleniyorum çok keyif alıyorum, çok güzel bir kitlem var sevilip sayılan bir insanım , burada üç yıldır bir duruşum var herkesin sevgisini güvenini kazanmis bir insanim , sadece üzüldügum konu su , ben muzip bir kişiliğe çılgın bir ruha sahibim onu da burada en doğal şekilde yansıtmaya çalışıyorum içimden geldiği gibi hareket ediyorum, yapmacık sahte tavırlara girmiyorum , muhabbetini bile özellerde değil yorumlarda yapıyorum , iyi ya da kötü ne yapıyorsam ulu orta yapıyorum ozellerde cirit atmıyorum , cinsel kategoride soru ve cevaplarımi açık profil yapıyorum , ama yine yaramıyorum ki geliyor bir kişi senin açtığın sorudan senin kişiliğini analiz ediyor ahlakını namusunu sorguluyor , sanırsın nikahına alacak , size ne benim ahlakımdan , namusum dan , karakterimden , var mı size bir zararı, sizden paramı istedim sana zarar mı verdim , duygularınla mi oynadım ben kendi hslimde eğleniyorum gülüyorum farzetki çok kötü bir kadınim namussuzum , eee var mı size bir zararı kötüysem kendime kötüyümdur beğenmiyorsan engeller geçersin ben buraya ahlakımi ya da namusumu göstermeye gelmedim ki , ben üç yıldır burada aktif kullanıcıyim ne ismim aşk dedikodularına karışmıştır , bede bir ahlaksızligimi yanlışımi gören olmuştur bir kişi çıkıp ta diyemez ben bu kadının bu ahlaksızligini gördüm ya da benden para istedi bana zarar verdi , bir kişi bunu çıkıp desin ben bu sayfayı kapatır giderim , delikanlı gibi sayfa kullanıyorum burada herkese samimi içten davranıyorum bir bırakmıyorlar ki beni kendi halime gülüp eğleneyim , dünde bir bayan yazmış sürekli cinsel sorular açıyorsun abazalari başıma topluyorsun , kesin sen burada eskortluk yapıyorsundur para için diye ,
Şimdi gelde buna cevap ver ne yazmak ne demek gerekir , ben cevap vermedim okudum geçtim bir modetör görüp kaldırmış sanırım yorumu , işte böyle her soruda çıkar bir iki kişi senin enerjini düşürüp manipüle edip gider
Ben o soruları gizli üye olarak ta açmayı bilmiyormiyum , gizli üye olarak açar geçerim ama bunu yapmıyorum delikanlı gibi açık profil soruyorum kendime her konuda güveniyorum ki burdayım oyuzden birşeylerin arkasına gizlenip iş yapmıyorum açık ve net yapıyorum iyiysem de kötüysem de ben buyum diyebiliyorum bunu görebilende var göremeyen de oluyor işte buda beni üzüyor
Ne şişirmesi ya herkes dolabilir önemli olan böyle kendini dökebilmek kendine zarar vermeden etmeden seni çok iyi anlıyorum sen çok takmışsın kafana boş ver iki üç eşegi afro bak keyfine dert etme
Hani eskort da aynı şeyi yapıyor ilk kez buluşuyor ve sevişiyor ne farkı var demek istiyorum 🙄 sevişmek için buluşmak bunun ismi hani görseldeki kıyafet de tam öylesine uygun olmuş 😂😂
Görseldeki gibi gelecekse gelmesin aman beni orada sinir etmesin. Evde ne giyiyorsa giysin hatta istese hiç bir şey giymesin ama benim yanımda dışarıda usturuplu olacak.