AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Bilmem hiç ilk buluşma deneyimim olmadı
Çok açık veya düğüne gider gibi gidilmez 😃
Kendiniz ne giymezsiniz dedim
Takım elbise kesinlikle giymem ☺️
👍🏻
İçlik giymeden giderim genelde 😀
👍🏻
Hiçbir şey giyme
O zaman ilk bulusma yatakta yani
@semihdogan4 sizin de istediğiniz bu değil mi?
Tabiki ama sen yine de her istene ni yapma bence
@semihdogan4 benim hayatıma girmek o ilk buluşmaya gitmek öyle kolay olsaydı, 10 yıldır kimseyle işim yok gerek de yok
Böyle olmasına sevindim ama yaptıgın yorum sanki her an vermeye hazır mışsın gibi olmuş
@semihdogan4 soruya göre yorum 🤣
Ö. zele gelsene konusalim
@semihdogan4 hiç yaptığım şey değil teşekkürler
Herseyin bir ilki olmali lutfen bekliyorum
@semihdogan4 herkesi özele çağıran biri eksik kalsın. Herkese giden bize gelmez rastgele. Ayrıca PP olmayan biri ile zaten tek kelime ziyan
@semihdogan4 "ne verecek ki?"
Eşofman ve abartı dekolte giymem
Bence gelinlik giyilmez
Don gömlek gitmem mesela..
Eşofman
Çok acik
Hiç bi zaman açık olmasa olmaz mı?
@Cielos-M sanane istersem istedigim kadar acarim hayvan senin mi bedenin
Sana yazmadım kıskanç senle ilgilenmiyorum kaybol burdan ucube.
kiza boyle bisey yazabilecegini kim soyledi?
Seni ilgilendirmez kıskanç maymun işine bak ben senle ilgilenmiyorum onunla ilgileniyorum
hala kufur etmeye devam ederek kendini akilli falanmi saniyorsun? yazik.
kiza kendi bedeniyle alakali soru soramazsin
Küfür etmedim biraz ıq nu geliştir ama pek işe yarayacağını sanmıyorum :)
ilk basta yazdigin soruyu da bi dusun egitimsiz oldugun icin haksiz oldugunu anlayacagini bende sanmiyorum🙂
@Cielos-M hanımefendinin giyimine laf etme hakkı size nereden doğuyor
Yobaz bir milletin yobaz bir bireyisin ne yazdığıma iyi bak sadece soru niteliğinde sormuştum ama bunu anlayacak kapasite sende olmadığından kıskanç ve fesatlık duygun ruhunu kemirmiş seninle ilgilenmiyorum anla burdan uzaklaş ben cevap sahibiyle ilgileniyorum zavallı :)
Sicim senin soruna
cevap sahibi seni sxklemiyor belli ki🙂
Terbiyesiz ergenler :)
terbiyesiz diyene bak, kadinin ne giydigine laf ediyor. max akpli iste ne bekleriz sizden curumus ve egitimsiz bi kitlesiniz sadece
benimle ilgilenmiyorsan neden cevap veriyorsun, alinma bu kadar canim
Toplum olarak ne eğitiminiz ne bilginiz var varsa yoksa özenti olup oranızı buranızı açarak bi şeyler yapmaya çalışmanız bedenizle değil beyninizle bişeyler yapmayı deneyin ben cevap sahibine normal şekilde yazdım size girmiş gibi çırpınıyorsunuz :)
AKP li olacağıma ölmeyi tercih ederim
hayir, hemcinsimi savunuyorum. ayrica ortada hukukta asla kabul edilmeyen bisey gerceklestiriyorsun, kizin ozel alanini ihmal etmektir, karismaya calismak veya kaliba sokmaktir yaptigin. ve mudahale etmekte ozgurum, hatta cevabina gorus paylasmakta da ozgurum. Evet bunu acikladim cunku anlasilan anlamak istemiyorsun😃
egitimim ve bilgim var ki burada gordugum gereksiz ve sacma bir soyleme karsi cikiyorum, yazik haline
Türk toplumunun çoğu eğitimsiz kıskanç vasat ve kendini bişey sana zavallı bir topluluk asla eleştirmeyi bilmeyim aynaya bakmayıp insanları kötüleyip yaftalamaktan başka bi meziyeti olmayan çürümüş canlılar acıyorum sadece.
ilk basta sordugun soruya biraz bakmani ve dusunmeni rica ediyorum senden, yaptigini idrak edemiyosun anlasilan Şu an
ayrica hicbir zaman "normal sekilde sorma" gibi bi terim yoktur bu konuda senin yaptigin karismak mi evet gerisi bizi ilgilendirmiyor
Ben sadece açık olmasa olmaz mı diye sormuşum soru niteliğinde ama sen bunu anlamayacak kadar bilgisizsin sizin zihniyet hep kavga atışmaya dayalı hiç öz eleştiri yapım çözüm odaklı olmadı bu yüzden toplum olarak bir yere gelemiyorsunuz.
bi yere gelemememin sebebi yolda gecen birine veya sosyal medyada tanimadigim birine gelip "hic bi zaman acik olmasa olmazmi? " Diyerek kendi gorusumu ona dayatmadigim icin mi?
Hayır bir yere gelememe sebebiniz sadece kıyafeti konu alarak insanları suçlu psikolojisine sokmaya çalışmanız sanki ülkede ter sorun kıyafetmiş gibi ortalığı ayağa kaldırmanız dış görünüşe önem verdiğiniz kadar eğime karaktere insanlığına önem verseydiniz belki ülke olarak başka yerde olurdunuz ama zihniyet hep aynı anne babadan çocuğa aktarıldığı için kaçınılmaz bir virüsten başka bişey değilsiniz
kiyafet, kisinin kendisine ozgu bir kararidir. ne karisilabilir ne de yorumlara acik bir mevzudur. kiz cok acik giyinilmez demek istemis, sen gelip yazmissin ki burada hic acik olmasa olmaz mi? bu soyledigin seyde hem nefret hemde kendi algina birilerini belli kaliba yerlestirme cabasi var. dolayisiyla karismis oluyorsun, bu konuyu buraya kadar getirebildigine bile hayretim ama egitimsizden bu beklenir. anlasilan seninde annen baban da pek boslarmis, ozel alan diye bisey ogretmemisler.
evet gorunuse onem veriyorum, kisilerin kararlarina ve kiyafetlerine karismayarak mesela? evet karaktere de onem veriyorum, karisanlara, gereksiz laf yapanlara karsi cikiyorum mesela?
@iremdemirr61 engelledim daha yazamaz
@Kajuurellaaa tesekkur ederim bende engelledim 🙏🏿💓
eşofman , pijama , şort
Evet basit duruyor ozenilmemis havası veriyor
o yüzden zaten
Tanga
👍🏻
Külot giyilmez.
👍🏻
Stiletto
Tayt
Elbise giyilmemeli veya etek giyilmemeeli bence