Yarın 4 aydır sanaldan konuştuğum biriyle ilk kez buluşuyoruz. Önce onu otogardan alıp ordan bir kafeye geçecek gibiyiz ama ne giyeceğim konusunda çok kafam karışık. Kombin önerileriniz varsa alabilirimm 💘
3 ay
İlk buluşmada ne giyilir?

Yarın 4 aydır sanaldan konuştuğum biriyle ilk kez buluşuyoruz. Önce onu otogardan alıp ordan bir kafeye geçecek gibiyiz ama ne giyeceğim konusunda çok kafam karışık. Kombin önerileriniz varsa alabilirimm 💘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güzel çiçekli bir elbise veya kot-crop ikilisi uygun ilk buluşma için
Sence nasıl bir ayakkabı tercih edebilirim çiçekli elbise altına
beyaz düz taban
Beyaz tişört- jean kombinine bayılıyorum ben ya.. Bence o tarz en uygunu..
Mini etek, crop, topuklu ayakkabı, saçlarıda sal gitsin, yüze biraz boya, filli iyi olur bemce gayet iyi kombin
Peki sence eteğin ya da elbisenin altına siyah ince çorap giysem mi? Hava yağmurlu olursa topuklu bot giyebilirim öyle daha güzel durur sanki.
İşte o siyah ince çorap işin teferruatı ödevden 100 alacakken birde hocanın gözüne girmiş olursun topuklu bot eteğin altına çok kötü olmazmı be
Bazı eteklerle özellikle bacak boyu kısa insanlarda kötü duruyor ama aklımdaki kombinle uyumlu olur gibi. Spor ayakkabı fazla spor kaçar, normal topuklu da fazla klasik kalabilir giyeceğim etekle 😁
Seninde bacak boyu kısaysa pantolon giy
Yok benim bacak boyum uzun kendim de uzunum ondan kötü durmuyor demek istedimm
O zaman etek şart aklındaki kombini giy
4 yıl sosyal medyadan konuşmak mı 😂
4 ay demiştimm
Pardon 4 yıl anlamışım 🙊
Elbise olabilir şık bir jeans üstüne hoş bir gömlek olabilir
Cıvıl cıvıl bir elbise giyebilirsin.
Blucin tişört ve aksesuar
dogal kal yeter, rahat hisset kendini
Elbise olur
Kafeden sonra?