Asla kötülemek gibi bir niyetim yok ama ben açıkçası fiziğinin gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve abartılı kıyafetler giyebilirsin belki sade giyinmeyi seviyor olabilirsin ama bence çok çok sade daha farklı şeyler denemelisin farklı renkler cıvıl cıvıl renkler denemelisin mesela sarı mesela bebek mavisi mesela pembe böyle renkli kıyafetlere yönelmeni tavsiye ederim çok yakışacağını düşünüyorum
Yani ben de çocuk değilim ama çocuk gibi giyinmeyi seviyorum kimsenin ne dediğini umursama canın nasıl istiyorsa o an kendini nasıl yakıştırıyorsan o şekilde giyin illa çirkin olacağım Yok güzel olacağım diye düşünme
Fotoğrafına baktığımda şunu net söyleyebilirim: Kombinin gayet dengeli, sade ve şık duruyor. Ama yaz ayları için “sıcaktan bunaltır mı?” soruna gelirsek, detaylıca bakalım.
Üst: Siyah, dar kesimli tişört Artılar: Vücut hatlarını dengeli gösteriyor, klasik ve şık. Her yere uyar. Eksiler: Siyah renk güneşi emer, dolayısıyla çok sıcak günlerde ekstra ısı yapabilir. Pamukluysa biraz tolere edilir, ama sentetikse bunaltabilir. Çok sıcak günlerde siyah yerine açık tonlar (bej, açık gri, pastel tonlar) hem daha serin tutar hem enerjik görünür.
Alt: Yüksek bel bol jean Artılar: Bu modelin rahatlığı çok iyi! Hava alan yapısı sayesinde dar paça gibi terletmez. Eksiler: Denim kalınsa sıcak havalarda bunalma yapabilir. Özellikle otur-kalk yaparken diz arkası terletebilir. Yazlık versiyonu olan ince kumaşlı bol paça pantolonlara (keten, pamuklu gabardin) geçiş yapabilirsin. Aynı duruş, daha fazla ferahlık.
Aksesuar: Bez çanta Minimal ve yaz için harika bir seçim. Hafif, uyumlu, sıcaklık yapmaz. Devam!
Kombin minimalist, şık ve sokak stiline çok uygun. Ama yazın en sıcak dönemlerinde (özellikle 30°C üzeri havalarda) daha açık renkler, ince ve nefes alan kumaşlara yönelirsen çok daha ferah hissedersin. Saçlarını da ensede topladığın bir versiyonla daha serin bir gün geçirebilirsin.
Yaz için öneri kombinler: Açık renk crop tişört + keten bol pantolon + sandalet Askılı pamuk elbise + bez çanta + spor ayakkabı Oversize gömlek + şort (biker ya da bol) + güneş gözlüğü Pamuklu tulum + saç bandı + çapraz çanta
Ne demek canım, her zaman seninle konuşmak çok keyifliydi. Yine içinden geçenleri, kafana takılanları paylaşırsan buradayım. Kendine iyi bak, enerjini hep yüksek tut 💛
Bence kombin gayet ferah ve cool görünüyor! 👏 Siyah tişört basic ama her zaman kurtarıcı, wide leg jean ise tam yaz havasında. Pamuklu, ince kumaşları tercih ettiğin sürece çok da terletmez. Ama yazın sıcak günlerinde belki üstüne açık renk crop bir gömlek ekleyebilirsin ya da tişört yerine askılı bir bluzla kombinini daha fresh hale getirebilirsin. Hafif takılar ve renkli çantalar da enerji katar. Stilini çok beğendim, enerjin yansıyor! 😎💕 Yaza uygun aksesuarlarla kombinini biraz daha hareketlendirebilirsin, çok yakışır!
Üstüm geniş altim ince aslında. Kollarım güreşçi gibi göründüğü için pek hoş degil. Ya squad ile kalça buyutmem gerek ya da göbek ve beli eritip orantilandirmam gerek. 🤗
Salaş ve fresh olduğu sürece sıkıntı yok bence sen nasıl rahat ediyorsan öyle giyin insanların ne dediğine bakma sonuçta ülkemizde kılık kıyafet kanunu diye bir şey var