Güzellik & Bakım İlkbahar ve yaz için oje rengi önerileriniz var mı? bakininruhu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl super soru. tesekkurler @elifycdg İlkbahar ve yaz için oje rengi önerileriniz var mı? Cevapla Öneri Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence siyah sürebilirsiniz ama hiç anlamıyorum makyajdan 1 0 Yorumla
MAY-bee Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ten rengine göre değişir kalıp bir cevap vermek anlamlı değil.Ama benim merak ettiğim bir konu var oda şöyle. Kadınlar neden tırnaklarını uzatırlar... ?Cevabını biliyormusun... ? 0 0 Yorumla
aydan_2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 39% +1 yıl Bence sarı açık turkuaz çiçeksi pembe olabilir veya turuncu 1 0 Yorumla
rashaddemirov Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl cyan ve meganeta 1 1 Yorumla bakininruhu +1 yıl Hic duymadim Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. Siyah in modası geçmez 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. pembe, mor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence siyah sürebilirsiniz ama hiç anlamıyorum makyajdan
Ten rengine göre değişir kalıp bir cevap vermek anlamlı değil.
Ama benim merak ettiğim bir konu var oda şöyle.
Kadınlar neden tırnaklarını
uzatırlar... ?
Cevabını biliyormusun... ?
Bence sarı açık turkuaz çiçeksi pembe olabilir veya turuncu
cyan ve meganeta
Hic duymadim
Toz pembe ve turuncu favorim
Siyah in modası geçmez
pembe, mor
Sarı lacivert
Kafana göre takil😂