İlkbahar ve yaz aylarında kış aylarına göre daha açık renk ve desenli parçalar tercih edilir. Peki kadınların yazın ruhunu taşıdığına inandığı renkler nelerdir? İşte o renkler... 1 - Kırmızı turuncu
Alt tabanında kırmızı olan turuncu tonu aşkı ve eğlenceyi temsil ediyor. Turuncunun bu tonu nötr renklerle kombinlendiği zamanda oldukça dikkat çekiyor.
2 - Askeri Yeşil Doğadan ilham alınan yeşil tonu içerisinde sarının olduğu bir ton olarak da bilinir. 3 - Çuha Çiçeği sarısıİlkbahar ve yaz sezonun olmazsa olmaz renklerinin başında sarı gelir. Geçen sene sarının baharatlı hardal sarısı tonu trendken bu yıl daha canlı ve sıcak tonu trend. Sizde yaz aylarında güneş gibi parlamak istiyorsanız, çuha çiçeğinden ilham alan sarının bu tonunu tercih edebilirsiniz.
Bence yazı en iyi yansıtan renkler; turuncu, beyaz, kahverengi, turkuaz ve taba rengi.
Beyaz jean pantolon ile birçoğu kombinlenir. Özellikle beyaz ile turuncu ve kahverengi çok güzel bir uyum içerisinde olur. cf.kizlarsoruyor.com/.../...-8c0e-ceeb5aac8b09.jpg Ama ne yazık ki hemcinslerim açık renk giymekten korkuyor. Beyaz tişört giyiyor ama beyaz pantolon giymiyor. Esasen beyaz pantolonla şık olmak çok daha kolay.
Birçoğu siyah ile lacivert gibi iki koyu rengi aynı parçada kullanıyor ve renkler birbirini boğuyor.
Kırmızı-turuncu genelde ''nar çiçeği'' olarak adlandırılıyor. O da beyaz jean ile hoş olur. Ben sarı rengi sevmiyorum fakat çok beyaz olmayan kırık beyaz ile güzel kombinlenir.
Askerî yeşile yani ''haki'' rengi de beyaz jean ile hoş durur. Örneğin; cf.kizlarsoruyor.com/.../...-99bc-9b215a74d2c6.jpg Ne kadar uyumlu oldu renkler. Tabii buradaki mont ama tişört olduğunu düşünün.
Gördüğünüz gibi beyaz jean hemen hemen her türlü renkle uyumlu.
Kahverengi ve tonları, yeşiller böyle bohem tarzda şeyler seviyorum ama nerdeyse hiç diyebileceğim kadar az renkli giyinirim siyah ve çok koyu tonlar tercihim
Yaz rengi kış rengi hikaye bence önemli olan kişinin tenine yakışmalı o renk, o zaman yaz kış fark etmez. İnsanlar bu renk moda diye giyiyorlar ama teniyle uyuşmuyor çok boğucu bir görüntü ortaya çıkıyor.
En İyi Cevaplar