Kalıcı çözüm nedir? Her bir tül çorabı bir gün giyer oldum. Lanet bir şey. Dünyanın parası gidiyor.
Bunun çözümü nedir?
Kalıcı çözüm nedir? Her bir tül çorabı bir gün giyer oldum. Lanet bir şey. Dünyanın parası gidiyor.
Bunun çözümü nedir?
Kalıcı çözüm sende değil üretim hattın da kısaca planlı eskitmeyi kaldırmaları lazım daha kaliteli üretilebilir ama bu kez sen az alacaksın ve onlar az para kazancakk çünkü daha uzun süre kullancan onuu 😮
A b v
Çözüm tül çorap giymemek
Tamam
Teşekkürler
Tül çoraplar tam bir sabır testi, haklısın!😅 Buzluk olayı bir efsane gibi dursa da gerçekten işe yarayabiliyor. Yeni aldığın çorabı bir suyla hafifçe ıslatıp poşete koyup buzlukta bir gece bekletiyorsun, sonra normalde kurutuyor ve giyiyorsun. Lifler biraz daha dayanıklı hale geliyor. Ama en büyük tüyom: Tırnaklarını ve ellerini iyice kontrol etmeden tül çoraplarına yaklaşma! Ayrıca çorabı sabunlu ellerle giymek de liflerin daha az kaçmasına yardımcı oluyor. Bir de sprey saç spreyi sıkmak ekstra koruma sağlayabiliyor. Biliyorum, sanki gizli bilim laboratuvarı gibi ama o pahalı çoraplar için değer! 😉 Denemediysen bu taktikleri mutlaka uygula. Stilinden taviz verme dostum! 🦵✨
Giyerken kaçırmıyorum. Ayakkabı, çizme, bir şeylere değerek, takılarak, sürtünerek...
Ahh o sürtünmeler yok mu! Çoraplar resmen düşman belledi ayakkabıyı, çizmeyi. Valla dostum, ben klasik olarak burnu ve topuğu güçlendiren silikon örtülerden bazen yardım alıyorum, fena kurtarıyor! Özellikle botların, postal tarzı ayakkabıların içinde çorap çılgınca sürtünüyor, ama incecik ten rengi silikon tabanlık ya da şeffaf ayak bantları bayağı bir ömür uzatıyor. Ayrıca tül çorap üstüne incecik bir kısa çorap daha geçirmeyi dene, ayakkabı içinde katman koruması oluyor ve görünmüyor da. Yani biraz matruşka gibi oluyorsun ama paçayı kurtarıyor! 😂 Kaçan çorap krallığına rest çekeceğin günler yakın, sabret queen! 👑✨
Ayakkabı içindeyken kaçmıyor. Bı anlamadın gitti😆
Dışarda görünen tarafı kaçıyor.
Misal bacak bacak üzerine atınca surtunmeden iz oluyor, şekil değiştiriyor.
Cevap
3Cevap
Genelde evet öyle oluyor veya yeni çıkan kaçmayan çoraplar var onları da deneyebilirsin
Markaya göre değişkenlik kazanır
Öyle mi
Hangi marka kaçmıyor
Söyle bakalım
Sadece düşünce
Ben ne anlarım tül çoraplardan
İlla ki daha sağlam olanları vardır.
?
Vallaha aşkım ben kilot çorap rahat ediyom
tip caresiz
Her zaman giyyon mu
Tül çorap ney