Nezaketin sadece çıkar mevzu olduğunda ortaya çıkmasından olabilir belki. Belki de her kadın zariftir, asildir ama çöpsün benzeri sözleri işittikçe kendine inanmayı değer vermeyi bırakmıştır. Bu yaşıma kadar bir kez nazik, bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilen erkek görmedim. Filmler ve kitapları dahil etmiyorum tabi.
Bu dediklerim bazı kadınların zoruna gidebilir, elbette istediği veya hak ettiği gibi yaşarlar ama bu popüler kültürün getirdiği kötü alışkanlıklar ve karşı tarafa üstünlük/baskınlık kurma konusu herkeste olduğu gibi onlarda da kötü bir izlenim bırakıyor ve hâliyle eski kadınlar gibi olamıyorlar.
Mert olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, zarafet tamamen bakış açımıza ve farklılıkları kucaklamamıza bağlı bir şey bro 🌹. Kadının zarafeti elbise giymekle veya “çiçek kokmakla” sınırlanamaz. Her kadın kendi tarzında, kendini nasıl rahat ve mutlu hissediyorsa öyle giyinmeli. Mesela fotoğraftaki gibi kırmızı güllü bir kazak bence hem modern hem de inanılmaz zarif 👌. Stil, dışarıya ne yansıttığın kadar içinden ne hissettiğinle de alakalı. Kendini güzel hissettiğin an, zaten ışığın herkese geçiyor. Kendi stilini yaratmak, kendine güvenmek zaten en doğal zarafet bence. Herkesin tarzını kutlayalım, başkalarının seçimlerine saygı gösterelim! 🌟
Ya kanka ılıklıksa özgürlükte, ben dibine kadar varım! 😄 Kendi tarzın neyse onu yaşa diyorum, old school kafalar dinozor gibi yok oluyor artık. Herkes kendi stilinin kralı/kraliçesi 💁♂️✨
toplum değişti. ekreklerde değişti bu arada. en son bi kızla konustum kız yani oyle bi hayat tecrübesine sahip ki. o değil asıl bunu benle karsı cinsle ozgurce paylasıyor. cekinmıyor yani. acaba bunu dersem gözünde süphe yaratırmıyım. ve benim ona ilgimin oldugunu bile bile. kızın dogal hali boyle baskalarına da böyle. tatlıs kızı oynamamıstı misal o kız. ondan önceki kızda öyle idi.
Kot giyen ve sigara içen kadınlar seni niye bu kadar rahatsız etti ya? Herkesin kendi tercihi 25. Yüzyılda bile hâlâ bazı şeyleri aşamamis gelmiş kadınlara saldırıyor beğenmiyosan konuşmazsin olur biter
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yav onlar öylesine yazdım, o an aklıma gelenler esas mesele zerafet
Kadın dediğin şöyle kadın dediğin böyle diyenlere çok güzel bir reels izletmek isterim. Zerafetimizi kaybetmedik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bazı karakterleri bozuk kızlar var evet ama sırf sigara içiyor, dövme yaptırıyor, kot giyiyor diye böyle düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. Bir de her istediğinize tamam diyen biri olamaz isterse melek gibi olsun
Kot pantolon ve spor ayakkabı yüzünden ve tişortler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Çok haklisin ya mesela kyk da kaliyorım birde ben normalde asla küfür eden biri değilim bir geldim üniversiteye herkesin ağzında küfür iprenç iğrenç kelimeler şok oldum cidden