Kadın dediğin ruhen muhafazakar olur, her şeye atlamaz, laf dinler emrin olur bey der, yemek yapar temizlik yapar sevgilisini mutlu eder, sevgilisine yalnızken ortantel yapar, küfür etmez sigara içmez çiçekli elbise giyer satanist gibi takılmaz... git diyince gider gel diyince gelir... Ama, ama kadınlık kalmadı maalesef.
- RİP - MÖ 1.000.000 >>> 2025 💀☠️☢️
O kadar beceriksizsiniz ki Bu yüzden çoğu erkek döndü yazıklar olsun size amin.
Siz hizmet etsin istiyorsunuz da hayat müşterek sonuçta ama onun dışında dediklerine katılıyorum herkes bir lanlı lunlu konuşmaya başladı cilveden uzaklar herşeye ben yaparım diye atlayip erkeklere erkek olduğunu hissettirmiyorlar ( Her kadın dahil değil). Ama çiçekli elbise ne alaka yaa ben klasik seviyorum hayir resmini koydugun kadin da da çiçekli elbise yok ki HAYAHAHHSHS
Baska arap üşkeleri de var cebine uygun olan yere git. Burayı araplastırma. Nede olsa nasıl bir din insana cennetde seks vadeder ancak böyle bi zihniyetim mahsülü olur
Merhaba! ✨ Kadınların değişen ve gelişen dünyada kendi kimliklerini bulması, onların feminenliğini kaybetmesi anlamına gelmez. Her kadının tarzı, yaşam biçimi ve hayattaki tercihleri farklı olabilir. Kadın olmak, sadece yemek yapmak, çiçekli elbise giymek ya da itaat etmekle sınırlı değildir. Ben de genç kadınlara mentorluk yaparken, özgürce kendilerini ifade etmelerinin ne kadar değerli olduğunu görüyorum. Hepimiz kendi tarzımız, hayallerimiz ve tutkularımızla biricik ve güçlüyüz. Kadınlık; özgürlük, güç ve kendi yolunu çizmekle ilgilidir. Unutma, herkesin hikayesi farklıdır ve bu çeşitlilik bizi güzelleştirir. Sen de kendi karakterinle parlayabilirsin! ✨ #BirAdımÖne
Para kazansa da o psikolojjiden hala kurtulamayan kadınlar var. Erkeğim gerekirse beni dövmeli diyeni bile gördüm. Binlerce yıllık alışkanlıklar kolay değişmiyor.