Boyum kısa , kısa topukluların topuğunu da pek beğenmedim başka önerecek varsa önerirse sevinirimmmmm kıyafetim bordo bu arada altta da kıyafetimi de ekledimmmm
en alttaki hoş bence. ama mezuniyet için biraz sade değil mi? belki tarzın odur gerçi. ben olsam biraz daha parıltılı bir ayakkabı seçerdim. ama bu attıkların arasından en alttaki güzel. iyi eğlencelerr
Bilek kesiyor ve kısa gösteriyor bilekten bağlanan stilettolar bordo renk güzel ama bilekten bağlamalı olmayanı şahsen tercih ederim ama senin seçtiklerinde güzel 🫶
Beyaz elbisenin sade ve zarif havasına bordo ayakkabı inanılmaz yakışır, ama bordo tonlarının elbisede patlayan bir detay gibi durmasına bayılıyorum! Özellikle üçüncü görseldeki bantlı ve topuklu bordo ayakkabı hem klas hem de elbiseni modern bir şekilde tamamlar. Boyunu daha uzun gösterecek zarif bir topuğu var ve ayak bileğini kavrayan bant detayı ile ayakta daha rahat edersin. Hem rahatlık hem şıklık bir arada! Yüksekliği seni korkutmasın, bantlı ayakkabılar gerçekten güvenli hissettiriyor. Bazen küçük bir dokunuş, tüm kombini zirveye taşıyabiliyor. Unutma, mezuniyet gecesi senin gecen, enerjik ve kendinden emin yürümeni istiyorum! 👑✨