mesela sıkıyorsun ve yıkayana kadar saçın sarı oluyor. bunu duydum ve nerede satılır kozmetikçilerde bulabilir miyim deneyen duyan var mı?
Cevabın nedir?
Var ama ben tavsiye etmiyorum. Ortaokulda almıştık arkadaşlarla, aralara renk atmak için. Terlemen bile akması için yeterli. Kıyafetlerini de boyuyor. Hem saçına onu sıkınca bir ton sprey sıkmışçasına kazık gibi oluyor saçın. Yani rüzgarda oynamaz bile :D Haberin olsun...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben aldım açık sarı.Saçım koyu yeşil oldu bozuk mudur nedir? Eski buykannelerımızn masalrında olur ya boyle koyu yesıl cam vazolar fılan aynen ona döndü.Saçı iğrenç yapıyor kupkuru ve sert.Hiç doğal durmuyor.Saç tebesırı al onun yerıne.:\
00 Yorumla
Makyaj mazemeleri satan yerlerde bulabilrisin dikkat et yağmurlu havalarda kullanma yüzüne akar hoş görünmez. Arkadaşım kullanırdı yurttayken bir gün metal kafa bir gün altın kafa olurdu ben sevmezdim kullanmadım. Geçici saç spreyi diye satılıyor sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
29Cevap
normal tebeşirle olabileceğini sanmıyorum, saç tebeşirleri var zaten onlardan al,
ama tebeşir dışında kullanılabilecek bişeyler daha vardı youtube da görmüştüm sanki ama aklımda değil söylerdim sana da bak diye, yani saçını boyamak için başka yöntemler de var :)02 YorumlaVAR Geçiçi Birşey Lakin,
Saçı Yıpratır Melanin i öldürür pigmentlerini öldürür erken saçın beyazlar kırılmalar artar saç kök hüclerleri aşınıp cildinde yanmalar yaralar oluşturabilir kullanmasan daha iyi olur "eski kuaförüm"06 Yorumla
Soran+1 yılbi kez yapsam bile mi? sadece saçıma bakır mesela nasıl olur deneyeceğim
Soran+1 yılçok hassas :( korktum şimdi
- +1 yıl
Sadece uclara yapsak da zararli olurmu? Zaten yikayinca geciyor.
+1 yılSaç boyama spreyi aldım gratisten ve kullandım normalde üstünde yıkayınca akacağı söyleniyor 2 gündür yıkıyorum ve aktığı halde geçmiyor saçlarım berbat halde birbirine yapıştı kazık gibi oldu açamıyorum bile çok sertleşti yardım edebilecek biri var mı?
00 Yorumlaokullarda çocukların kullandığı tebeşirlerle saçlarınızı rengarenk boyamanız... Öncelikle ucuz yumuşak tozlu tebeşir bulmanız gerekiyor. Bunlar eskiden kullandığımız bol tozlu tebeşirlerden olacak.
Koyu renk saçlılar için beyaz tebeşirle önce saçın rengini açmak gerekiyor. Nasıl mı? önce biraz su ile saçlar ıslanıyor beyaz tebeşirle saçın rengi ‘açılıp’ üzerine renkli tebeşir sürülüyor.
Daha sonra bir saç düzleştirici ya da maşa ile tebeşirin saça tutunması sağlanıyor.01 YorumlaBen aldım biraz önce sadece uçlarını turuncuya boyıycam ama tebeşir saçı çok yıpratıyomuş o yüzden bu spreyi önerdiler ilk kez deniycem bende bakalım
00 Yorumla
+1 yılbende düşünüyorum öyle boyamayı :D bana da bilgi verirmisin saçı yıpratıyor muymus falan
08 Yorumla
Soran+1 yılben şimdi başka sitelere de bakıyorum. ya çok sevindim böyle bişi olduğuna. bakır boyıycam. yıpratmaz çünkü zaten yıkayınca gidiyor. bir de erkeksin ne olabilir ki. biz her gün düzleştiren insanlarız =D
- +1 yıl
erkeklerin saçları sizden daha cok yıpranıyor hormanlar dolayısıyla :D kadınlarda östr. oldugu icin hormanlar sacı etkilemiyor o yüzden düzleştirici dediğiniz seyde ucları kırıkları kestirince geçiyor erkege bakım daha cok sart ;)
- +1 yıl
iyimiş 12 tl hem benim saçım düz ya resimde görüldüüğü üzere ;)
Soran+1 yılama baksana kıza böyle her yerine yapmak zor galiba. ama bu sprey değil sanırım
- +1 yıl
birde 1 sprey jher yeri boyamaya yetiyor mu ? oda var :)
Soran+1 yılevet. ne zaman yaparsın yaparsan yaz bana =)
- +1 yıl
bilmem şu an icin düsünmüyorum
Güzel ama gratis veya rossmann gibi mağazalardan al küçük ucuz yerlerden alırsan boya yüzüne kıyafetine heryerine bulaşıyor ben almıştım ucuz öyle oldu sfd kaliteli al.
00 Yorumla
+1 yılİki gun kaliyor yikamazsan yikarsan geciyor ilk once sacini islatiyorsun sonra tebesiri iyicene suruyorsun tariyorsun ve ya masa ya da duzlestirici ile uzerinden geciyorsun bu kadar:-D
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılilk yıkamada geçiyor dimi herhangi bir boya falan kalmıyor?
- +1 yıl
Hayir kalmiyor geciyor bende kyllaniyorum
Gizli Soran+1 yılhangi markayı kullanıyorsun?
- +1 yıl
Magic hair
- +1 yıl
Tesekkurler eic icin:-D
+1 yılVar. Ama iğrenç birşey ortaokulda özenip almıştık.Öykle bir koku öyle bi pislik olamaz.Saçının çakmalığı çok belli olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılne renk yaptınız. yıkayınca hemen çıkıyor ama değil mi? fiyatları nasıldır mesela
- +1 yıl
10 sene önceydi.Sakın yapma yad ayap analrısn ztn
+1 yılgratis ve watsonslarda var. herhangi bir kozmetik dükkanında bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılevet ben yaklaşık bi 10 sene önce metalik gri yapmıştım ve annem beni kovalamıştı , kozmetikçilerde bulabilirsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılaa =) çok iyi ya. saçımı boyatmadan önce yakışıyor mu bakabilirim o zaman. nasıl duruyor?
- +1 yıl
ton tutturabiirmisin bilmiyorum artı saç boyalarına göre daha pahalı bir ürün
Soran+1 yılne kadardır mesela. saçım çok uzun bir tane yeter mi acaba
- +1 yıl
yeter yetmeyede 10 tl ile 130 tl arasında fiyatlar var
Manyak manyak konuşma ya :D erkek halimle ben bile tahmin edebiliyorum olmayacağını olm ne cahilsiniz lan
02 YorumlaBen denedim akması çok kolay elbiselerine de bulaşıyor ayrıca hiç güzel durmuyo saçını kazık gibi yapıyo kötü bir görüntü. Saç tebeşirini dene
00 YorumlaÇok saçma bir şey bence kullanma. Elin yüzün her yanın boşanıyor ayrıca bildiğin tebeşir gibi toz olup dökülüyor. Kesinlikle kalıcı değil. Tabi benim kullandığım markadan kaynaklı olabilir. Markasına dikkat et. Üstün basın boyanır valla :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyoutube dan bir kaç tane video izledim ve gayet iyidi toz gibide olmuyordu sanırsam senin kulandığın markayla alakalı , hangi markayı kullanmıştın?
+1 yılnormal tebeşirler rüzgarda bile uçar gider boşuna yapmamış adamlar saç tebeşirini :)
01 Yorumla
+1 yılSaçlarının rengi açık olması lazım daha sonra ıslat süre tebrşiri süper
01 Yorumla
+1 yılEzelden beri var bence bunlar.Ben 15-16 yaşındayken vardı mesela.
00 YorumlaBence güzel bir şey kalıcı da değil pişman olursanda zaten suyla cıkıyor
saça zararı var mı diye araştır sonra kullan her yerde bulunuyor00 Yorumlabenim hep kıyafetlerime bulaşıyor hemen uçup gidiyor bide direk boyat :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D o konuda bende sıkıntı olmaz zaten saçlarımın ön ve üst kısımları birazcık uzun yanlar kısacık önler burnumun ucuna kadar geliyo aralara yapcam boyatmakta istemiyorum beğenmem falan bide hemen sıkılırım.
+1 yılYikayinca gecer. Nemli saca uyguluyorsun kurutma mak. Kurutuyorsun ve tariyorsun dogal bir gorunum oluşuyor
00 Yorumladuydum :) kozmetiklerde vardır kücük kozmetiklerde:)
02 Yorumla
Soran+1 yılkullandın mı hiç nasıl duruyor? =)
saç tebeşiri 2 tl :D yapma gözünü seviyim :D kırmızı ya da sarı gider
01 YorumlaAnkara'da gratiste var anatoliumdaki. Ben mavisini aldım güzel duruyor :)
00 Yorumla
+1 yılvar var bizim mahallede bi zıpçıktıda görmüştüm laciverte boyamştı sordum geçici dedi
00 Yorumla
+1 yılDuydum. O ne lan akar her yere. Doğal kal panpa sev kendini.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 666 cevap paylaştı. Kozmetikçilerde var. Ama yıkamadan da kendi kendine çıkabiliyor.
00 Yorumlaarkadaş ne çok işiniz var ya :) saç tebeşiri neymiş.
06 Yorumlabende aldım =) 6 tanesı 10 lıra bırtanesı bır lıra =) pahalı deyıl
01 YorumlaYoo 3 tl :) normal olmaz:) bn mavi , kirmizi kullandım hos oluyo:)
03 Yorumlaeczanelerdede bulabilirsin doğal papatya suyu spreyi
00 Yorumla
+1 yılben mavisini almıştım saça çok zarar veren bişey bu
00 Yorumlakızlar benim saçlarım kıvırcık o yüzden saç tebeşiri kullanamıyorum geçici saç spreyi nerde satılıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Watsonsda var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir arkadaş denemiş yakın zamanda, hiç memnun kalmamış. Yapış yapış oluyor vs birşeyler saymıştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ilkokuldayken vardı bunlar. Turuncu sarı vs. Yani bundan 12 sene önce falan...
Tuafiyelerde satılır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma sertleştiriyor o sen en iyisi saç tebeşiriyle yap
00 Yorumla2 gün kalıyo ama saça zarar veriyor
00 Yorumla
+1 yılnormal tebeşirlen olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
:DDDDD neyse zararın neresinden dönsen kardır :DD
- +1 yıl
önemsiz :D
+1 yılgratise koc küçük hanım orda bulabilirsin
01 Yorumla
+1 yılduydum
ama bilmiyorum nerde bulunur00 Yorumlakozmetikçilerde varda bu yeni bişi değilki ?
01 Yorumla
Soran+1 yılben yeni duyuyorum
+1 yılSiyah saçlıysan mavi gider ya :)
02 Yorumla- +1 yıl
Rica :)
Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. boyarsın suda çıkar :D
01 YorumlaSprey eskidi artık, yeni moda saç tebeşiri.
11 Yorumla
+1 yıltavsiye etmem hiç kullanışlı değil
00 YorumlaSaç tebeşirleri 4 lira? ben aldım cok güzel.
111 Yorumlasaç tebeşiri daha mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokuldan tebeşir mi calıcaksın :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahaha sabah sabah ne güldüm ya :D
00 Yorumla
+1 yılkullan ya mütiş tavsiye ederim
00 Yorumlaölünce beynimi sana bağışlıycam :D
06 YorumlaVar tabiki ama güvenilir yerden almalısın
00 Yorumla
+1 yılkireçle boya istersen
08 Yorumla- +1 yıl
ha pardon saç tebeişir bende tebeşir sandım :D yağlı boya daha kalıcı olur aslında :D
- +1 yıl
kireçle boya o zaman :))
- +1 yıl
duvarlada soyuluyo ya cıkar yani
- +1 yıl
o zaman sana plastik modelleri boyadıgım boyadan önereyim cıkar onlar :)
hiç duymadım erkeklerde kullanabilirmi
04 Yorumlaolmamı be ya :))) ver maviyi yansın ;)
04 YorumlaDuydum, gördüm ama geçici o.
00 Yorumlaevet kozmetikçilerde var ben kullanıyorum
00 Yorumlaeczaneden sor diğerleri sorun yaratabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bildiğimiz tahta tebeşir mi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmm bilmiyordum az önce baktım saç tebeşirini. Bence güzel bir şey kalıcı olmuyorsa istediğin zaman çıkıyorsa al derim.
ne içtiysen aynısından istiyorum kardeş :D
05 Yorumlaben bi erkek kuaföründe görmüştüm :) var yani
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri