Ben çok istiyorum minimal dövmelere bayılıyorum ama nereye ve ne yaptırıcam bilmiyorum sizcee
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇok fazla var 😃😃
Gögüs arasına ṣöyle bisey isterdim

Sırtıma kanat

ya da koi balıkları

Dengeyi simgeleyen yin yang dövmesi

Yeniden doğuṣun simgesi olan yusufcuk

Eskiden hep böyle bir dövme isterdim

çalıṣkanlığı simgeleyen arı

Sağlıkcı olduğumu göstermem lazım dövmesi

Hiç birșey yaptırmasamda ejderha yinede yaptırırdım

Ipek böceklerine ayrı bi tutkum var
411 Yorumla- 1 yıl
Bel gamzelerinin oraya da çok harika olurdu bu :)
- 1 yıl
@berranova , Bu dövme senin beline, bikini bölgene dogru inecek şekilde ( dövmenin alt taraftaki uç kısımları bel gamzelerine dokunacak ). Harika olurdu bence sende <3
- 1 yıl
@berranova , Sanırım bu yaz yaptıracaksın ama haksızlık buuu! Fikri ben verdim ve ben de görmeliyim ;)
- 1 yıl
<3
- 1 yıl
gogus arasina iyi duruyormuss
- 1 yıl
Tesekkürler 😍 2000lerde çok yaygındı bu dövme çocuklukdan aklımda kaldı iṣte
- 1 yıl
rica ederim efendim
- 1 yıl
seksi
En İyi Cevaplar
1 yılBen dövmeyi büyük seviyorum. Ama herkesin görebileceği bir yerde değil. Mesela sırtta çok güzel olabilir. Fakat konu olarak üzerinde çok düşünülmüş olmalı. Çabuk sıkılmamak için.
01 Yorumla- 1 yıl
https://pin.it/BPcgGDBlM Bu şekilde açılır mı bilmiyorum. Kapladığı alan olarak böyle çok estetik.
Gizli Üye(25-29)1 yılAşık olduğum çocuk kas yapıp öküz gibi koluna dövme yaptırmıştı yrrra benzedi tipi
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAaa teşekkür ederim beklemiyordum ben silersin sanmıştım 😄😄
- 1 yıl
İyisin kaptın eig 😅😄
Kola omuz arkasına belki de göğüs bölgesine yaptırabilirdim sanırım minimal bi şey şey olurdu minik bi kalp falan iyi olabilir
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Berranova, minimal dövmeler gerçekten çok cool duruyor! Ben olsam bileğimin içine ufak bir yıldız ya da kendime özel bir sembol yaptırırdım; hem minimalist hem de anlamlı olurdu. Belki minik bir kalp de olabilir, her kombinde gözükmez ama hissettirir. Dövmeni seçerken seni mutlu eden, özel bir şey olmasına dikkat et. Bilek, ense ya da kulak arkası minimal dövmeler için süper bölgeler. Kendini yansıtmak için harika bir yol, sakın tereddüt etme!✨🖤
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
111Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u 1 yıldövmelerim var zaten
00 Yorumla
1 yılDaha ne olcağına karar veremesemde ileride düşünüyorum. Parmakta yazı dövmeleri çok hoşuma gidiyor onun dışında da kola karışık bir şeyler yaptırmak isterim. Ama büyük kocaman bir dövme mantıklı gelmiyor.
göğüs ya da sırt ortasına da minimal çizgisel bir şeyler olabilir yaptırılabilir.
10 Yorumla
1 yılKaburga kemiğinin üzerine
Sırtıma enseden baslayp belime kadr inen hoş bı model olabilir
Köprücük kemiği de olabilirdi ne olurdu bilmiyorum ama20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılKadınlarda ayak , el bileği ve boyunda çok hoş duruyor
10 Yorumla
1 yılDiğer koluma da farklı farklı 6 7 tane miminal yaptırmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim belki tekrar bana gelirler yaparım
13 Yorumla- 1 yıl
Hepsine bir anlam katmak zorunda değiliz
- Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılBoynumun altınsan başlayıp, kuyruk sokumuna kadar olan,, bütün omurgamın üzerinden giden desenler.. ahh harikaaa 🫠
216 Yorumla- 1 yıl
Öyle cidden ama ben sarmaşık gibi bir şey düşünüyorum. Ya da kılıç
- 1 yıl
- 1 yıl
Arkasındaki seçilmiş kişi derken?
- 1 yıl
- 1 yıl
Oha tam istediğim gibi 🫠
- 1 yıl
@isabella181919 nasıl aktardıysan hayalini günler sonra bile hatırlattı kendisini 😊
- 1 yıl
Neyden yapıldığı bilinmeyen bir boyayı kimse vücuduna zerk ettirmemeli. Bir de saniyede kaç iğne batımı... Kanser edip etmeyeceği de meçhul...
20 Yorumla
1 yıl
Bir gün cesaretimi toplarsam bundan yapacağım kolun iç kısmına
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılBende 20'ye yakın minimal dövme var zaten. Yeni bir tane yapacağım aklımda yapacağım şey netleşince. Kollar, omuzlar ve parmaklardakiler ayrı güzel duruyor.
00 Yorumla
1 yılBen dövme yaptırıcak olsaydım boynumda küçük bir kalp yaptırırdım içi dolu üstü çizgilerle belirlenmiş bide etrafına ✨şu yıldızlardan yapardım çok güzel olurdu ya
00 Yorumla
1 yılBende 4 tane var para biriktiriyorum 5. Yi yaptıracağım
yarım kol
07 Yorumla- 1 yıl
Güzel model seçmişsin 😊👍
- 1 yıl
@Youngboss1 evet teşekkür ederim
- 1 yıl
@napolyonparapara rica ederim 🌸
- 1 yıl
@Youngboss1 🙂
- 1 yıl
@napolyonparapara merak ettim dövmelerini 😊😊
- 1 yıl
@Youngboss1 çok yok öyle ya
- 1 yıl
@napolyonparapara 4 tane varmış, nasıl görünüyorlar ve hangi modeller bakmak isterim 😊😊
1 yılYa iki göğsünün arasına biraz üst tarafa doğru, ya da omuzunun arka kısmına.
Kalçanın üst tarafınada olabilir10 Yorumla
1 yılDövme yaptırdım rezil gibi ama pişmanım semevedim dövmeyi
16 Yorumla- 1 yıl
Birini 18 yaşında yaptırmıştım ergenlik küfür bir yazı var 2. Göğsümde kanat gibi bir şey istedim ama kanattan çok siyah bir şey dökülmüş gibi duruyor 😃 sanırım onlar beni soğuttu
- 1 yıl
Evet onunda etkisi var tabi bir de benim düşüncem kendin devamlı göremeyeceğin bir yerde olmalı insan devamlı görünce skliyor ve daha ek şeyler istiyor
- 1 yıl
Evet dediğim gibi gördükçe zamanla dur şuraya da yaptırayım buraya da yaptırayım diye diye 😃
1 yılMuhtemelen şöyle birsey olurdu
10 YorumlaBoynumun yan arkasından sağ kürek kemiğine doğru kurt kartal akrep karması bir dövme yaptırmayı düşünüyorum çok büyük olmayacak şekilde..
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sol göğüs üstüne, sırt ortasına sol ve sağ omuza eskiden yaptırmak istemiştim ama şimdi namaz kılan birisi olduğum için maalesef
10 Yorumla
1 yılSırtıma ya da biraz aşağısına minimal dövmeler yaptırabilirdim ama canım çok tatlı olduğu için cesaret edemiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Canın tatlıysa hard nasıl dayancan 😊
1 yılElimin üzerinde ilerideki çocuğumun doğum tarihini yazmak istiyorum
11 Yorumla
1 yılGöğüs bosluguma yaptırırdım herhalde çünkü en cok orada hoş duracağını düşünüyorum
20 Yorumla
1 yıl3 dövmem var , omuz bölgemde minik 5 mavi kelebek , sağ iç kolumda güve , sol bileğimde yıldız
20 YorumlaKalça üstü bel kısmı cok yakisiyor kadınlara.. Fazla yükseltici.
02 Yorumla
1 yılminimalist dövmeler hoşuma gidiyor. El bileği, kürek kemiği, kulak arkası ya da köprücük kemiği
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılben dovmeyi kadinlarda begenmiyorum o yuzden yaptirmam ama illaki yaptiracak olsam bilegime yaptiririm kucuk bir sey
00 Yorumla Dövme ve türevlerini sevmem. Ama yaptıracak olsaydım. Sağ veya sol omzuna, ejderha dövmesi yaptırırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVajina taraflarına dick resmi veya f u ck me veya your ho le tarzı bi şey yaptırırdım
515 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBi erkek kadında nasıl bi dövme sever, f u ck yazısı kadını basit gösterir mi
Cevap sahibi1 yılYa aslında dövme sevmiyorum ama eğer yaptırsaydım bu tarz dövmeleri yaptırırdım. Bu tarz dövmeler kadını ucuz gösterir mi sence
Cevap sahibi1 yılNe konuda
Cevap sahibi1 yılSevmiyorum dedim ya, ayrıca cesaretim de yok, gidip ameliyat olmaya bile korkuyorum dövme yaptırabilir miyim sence 😂
- 1 yıl
Öyle bir dövme yaptırma derim
Cevap sahibi1 yılNeden
- 1 yıl
Güzel görüntü oluşturmaz bu yüzden gerek yok
Cevap sahibi1 yılPeki yaptırmam
- 1 yıl
Dövme kadınlarda sırt, omuz ve bazı modeller için geçerli göğüs arası çekici oluyor. Kol ve diğer bölgeler içinde minimal dövmeler güzel seçim bana göre
1 yılDövme yaptırmak tarzım değil. Hiçbir zaman en favori deseni de yaptırsa o insanı kesmiyor o dövme, yine yaptırıyor. Tavsiye etmiyorum.
00 Yorumla
1 yılKöprücük kemiğinin altı ve bilekte minimal dövmeleri çok zarif ve şık buluyorum.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Yaptıracak olsam omzuma minik 3 tane kelebek yaptırırdım
10 Yorumla
1 yılKöprücük kemigime yaptirirdim ama olacağım meslek gereği hiç yapmamam lazım en azından olana kadar
10 Yorumla
1 yılOmzuma yapardım. Kadında korucuk kemiğine göğüs yan tarafına sırta çok yakışıyor
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılYani şu durumda takımını bırakmayan seni hiç bırakmaz
10 Yorumla
1 yılKolumun içine bir ejderha dövmesi yaptırırdım veya yılan
10 Yorumla
1 yılDövme sevmiyorum ya nasıl sevip yaptiriyorsunuz ya
10 YorumlaOmuzdan başlayıp koluma kadar dövme yaptırmak isterdim
10 YorumlaModa & Stil konusunda 514 cevap paylaştı. Minimal bilek içi ya da dirsek üstü filan olabilir ilk deneme
10 Yorumla
1 yılGöğsüme Viking baltası yapilacak ve sağ kolum komple kaplanacak
10 YorumlaYaptırmam ama yaptırsaydım popoma yaptırırdım
10 Yorumla
1 yılOmuzumda ve el bileğimde var. Ayak bileğime yaptırmak istiyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Sırtta daha estetik duruyor, iyi düşünün derim
1 yıl4 tane dovmem var yeni bir tane istiyorum diğer koluma
10 Yorumla
1 yılKollarımda yeterince var daha yaptırmam sanırım
10 YorumlaBileğime yapardimda haram o yüzden yaptirmiyom
10 YorumlaDövme özellikle kadınlara yakışıyor minimal dövmeler best ama kendim için düşünmen
00 Yorumla
1 yılSol kolumu Herkül dövmesiyle kaplattırwcağım ileride mesleğimi aldıktan sonra
00 Yorumla
1 yılGöğsümde bir tane küçük bir dövme var. Enseme yaptırmayı düşünüyordum vazgeçtim.
00 YorumlaKalıcı yaptırmam sıkılırım, ama sıkılmayacak olsam 2 omzuma da yaptırırım güzel durur
01 Yorumla
1 yılKoluma yapardım heralde ama hiç bir şey düşünmedim ne yaparım diye
00 YorumlaSevmiyorum ama sanırım sol göğsümde bir kuş kanadı iyi olurdu.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. koldaki dirsegimin ustune annemin kalp atışını yaptirabilirim
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı.
1 yılŞu an her iki kolumda da var, ileride bir tane daha yaptırmayı planlıyorum ancak henüz bölge seçmedim..
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sol elimde alyans parmağıma yaptırdım sırada bileğim var
00 Yorumla
1 yılOmuzumun ön kısmına istiyorum minimal bir şey. Bir de ayak bileği ya da bileğin arkası olabilir
00 Yorumla
u 1 yılMinik figürler olabilir parmak ya da el bileğine ya da köprücük.. kesin acır o yüzden kalsin ksjs
00 YorumlaBen sıkılırım kararsız biriyim öyle şeyler yaptırmam
018 Yorumla- 1 yıl
Sen kapali degilmisin
- 1 yıl
😂😂😂 hosuma gidiyor
- 1 yıl
Hee deliyim. Senide delirtecem
- 1 yıl
Kes carparim he
- 1 yıl
Tabi tabi kesin oyledir.
- 1 yıl
@munkesir bordo renk yakışmış 🧿
- 1 yıl
@munkesir eyvallah baba
- 1 yıl
@Youngboss1 birader kendi yorumunu yapsana ne diye benim yorumumdasin awk
- 1 yıl
Sen omuzlari seversin 😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı birader soruyu başka biri sormuş zaten ve yorum kızın yorumu senin olan bir şey yok
- 1 yıl
Omuzdan dovem yakisirdi sana diyorum
- Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılDüşünüyorum ilerleyen zamanlarda boyun , omuz bilek olabilir minimal dövme..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKol el belki ense köprücük kemiği ama bi başlarsam bağımlı olurum gibi hissediyorum sjshsj
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGöğüslerimin arasına ya da beline dont stop yazdırırdım
317 Yorumla- 1 yıl
off 😍
Cevap sahibi1 yılMasum düşünmüyorsun
- 1 yıl
Çokkkkk 😏
- 1 yıl
Erkeklerin öpüp koklamayı kadınlarında öpüp koklatöayı en çok sevdiği yerlerin başında geliyor 😍
Cevap sahibi1 yılNeresi
- 1 yıl
göğüslerin arası ve bel
- 1 yıl
Kendinden geçiyor kızlar
Cevap sahibi1 yılHmm
- 1 yıl
Yaş kaç
- 1 yıl
Denemelisinnnn
Cevap sahibi1 yılDeneyeceğim biri yok maalesef
- 1 yıl
yaş kaçtı
Cevap sahibi1 yılNeden yazcam
- 1 yıl
Konuşalım. Sebep o
- 1 yıl
Göğüs arasına daha iyi olur
Cevap sahibi1 yılSana mı sorucam neresi olcağını
- 1 yıl
Hayır tabi sadece yorumu görünce düşüncemi paylaştım
Gizli Üye(30-35)1 yılHint kınasıyla yaptır bence hem sıkılırsan moralin bozulmaz hem istersen değiştirirsin sürekli 👍🏻👏🏻
10 YorumlaBunu yapıcam
14 Yorumla- 1 yıl
Moda & Stil konusunda 884 cevap paylaştı. Dövmeyi bi türlü sevemedim, yaptırana da bişey dediğim yok ama dövme görünce üzülüyorum çünkü insan derisi kağıt değil ki yazılıp çizilsin
10 YorumlaMüzikle ilgilendiğim için ilk dövmemi nota olarak şakak kısmına yaptırdım. Cesurcaydı.. Bence hem iddialı hem de mükemmel oldu :)
sen de kulak kıkırdağına fısıldayan bir melek yahut şeytan yaptırtabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği