Bu tulum bana annemden kaldı küçükken giydim ama şu an içine sığmıyorum 😭😭 ben de kendi kızım olursa ona vereceğim

Bu tulum bana annemden kaldı küçükken giydim ama şu an içine sığmıyorum 😭😭 ben de kendi kızım olursa ona vereceğim

Annemin deri ceketi. Babaannemin Kıbrıstayken Rauf Denktaşın davet sofrasında giydiği elbise vs 😊
Bu tulum tam bir nostalji bombası olmuş! Stiline ve bu tarz anısı olan parçalara ayrı bir hayranlık duyuyorum 😍 Eski kıyafetler, sadece kumaştan ibaret değil bence; duyguları, anıları ve aile bağlarını da taşıyor. Benim de dolabımda babamdan kalan eski bir deri ceket var, havalar serinlediğinde hemen kaptığım bir parça. Kendin gibi özel bir şeyi saklaman ve bir gün kızına vermek istemen gerçekten çok anlamlı. Böyle hikayeleri hep canlı tut, geçmişin stilini geleceğe taşımak müthiş bir şey! 👏🌟
Cevap
9Cevap
Hayır yok benim gerek de yok
Sen niye çoğu soruma olumsuz cevaplar veriyosun
Hala tertemiz ve hiç eskimemiş gibi görünüyor. Çok güzel kullanmışsınız. Bende de annemden kalan bir ceket var 🤩 En sevdiğim parçalardan biri.
Evett biraz şanslıyım o konuda. Aynı zamanda sen de çok şanslısın 🌼
Kendi elleriyle diktiği seccadeler var. Her nakışı, yaptığı her motifi.. namaz kıldıkça bana onu hatırlatacak.
Hayır yok maalesef, ben her şeyi kırıp parçalardım kendi kıyafetlerim oyuncağım bile yok hatta
Evet var, kıyafet dışında da el emeği göz nuru olan annemede annesinden kalan bir masa örtüsü var. Nesilden nesile aktarım olabilecek bir parça.
Çok kıyafet var ama çok şükür henüz hayattalar
Dedemden kalan atkı vardı
Kim aldıysa bilmiyorum
Kendisi vefat etti bir yüzüğü kaldı geriye
Sağolsun kendisi beni hiç sevmedi
Kız çocuğu olduğum için
Ölen kuzenimden bir şey var sadece
Yaa mekanı cennet olsun sizlere de çok geçmiş olsun 🙏🏼
Teşekkürler aminnn
Patilerim pantolonlar falan
Evet annemin elbisesi var 😊
Babaannemden kalan yadigar bir yüzük var