Önceden beğenerek aldığınız ya da can sıkıntısından aldığınız ama sonra giymediğin öylece duran kıyafetleriniz var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılCevaplara üzüldüm
Kapitalist sistemin kölesi olmuş çoğu insan?
Afrikada birçok inan giyecek elbise ve ayakkabı bulamaz iken bizim çılgınca alıp sma giymeye tenezzül dahi etmedigimiz giysiler bize hesap sormaz mi? Vicdan ne işe yarar? Ben giymeyecegim şeyi almıyorum. Üzgün süre giyip artık giymediklerimi de evde tutmuyorum asla. İtirafı lihtiyaci olduğunu düşündüğüm biriletine veriyorum. Plastik kara pabuç giyerek büyüdüm ben. Yirtildiginda bile atmaz yama yapardi annem kenarına. .. rabbim çok verip azdirmadin az verip isyan ettirmesin...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üzülerek söylemeliyim ki mağazaların kandırmacı ışıklarına kanarak aldığım pantolon, gömlek nerden baksanız 300-400TL civarında eşyam var. Ara sıra giyiyorum veya hiç giymiyorum boşa gitti. Demem o ki mağazaların o sıcak ifade verip giydiğin her şeyi güzel gösteren ışık oyununa gelmeyelim.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın gelen çok kişi var
+1 yılgenelde bir çok kadında ve bazı erkeklerde olur. en iyisi almamak ama aldıysak ne yapalım. bir önerim olucak bunun önüne geçemiyorsanız etiketini çıkarmayın. ölçüsü tarzı uygun birisi olunca hemen ona hediye edin. galiba bunu senin için almak bana nasip olmuş deyin veya etiketli haliyle yardım için kıyafet alan bir yere bağışlayın. hiç giyilmemiş kıyafeti alan kişinin mutluluğunu düşünmek bile...
02 Yorumla
Soran+1 yılama iyi bir şey değil ki bu
- +1 yıl
öyle alışveriş yapmamalı ya yaptıysak işte o zaman dolapta bekletmesinden iyidir. yani iyi tarafından bakarsak aslında işine yarayacak biri varsa onunla paylaşmaktır
+1 yılVar sana bağış yapabilirim istersen :))
723 Yorumla
Soran+1 yılHaha. Ne yapayım senin giymediğini :-)
- +1 yıl
Niye canim cok iyi bir imaj makerim bende kombinlerimi gorsen dibin düşer :))
Soran+1 yılSeninle yarışabilirim gerçekten göz zevkime güvenen bir insanım ben. ayrıca beğenirler cınım ;-)
Soran+1 yılNe oldu? Hihihi
- +1 yıl
Sorularima cevap yagiyo kanka yazamadim egerki takilirsan yardimci olablirim :))
Soran+1 yılmesela sana kırmızı t-shirt çok yakışır.
ben anlarım modadan kızım :)- +1 yıl
Sari kirmizi olamam ben fenerliyim hahah :))
Soran+1 yılben galatasaylıyım ya bir kere giy bari :)
cidden kırmızı on numara olur bak.
kırmızı oje ve ruj da gider , siyah oje de olur bak- +1 yıl
Tmam giyer resim cekinirim hahah :))
Soran+1 yılbu fenerliler hep böyle ya :(
- +1 yıl
Cokmu harikalar :))
Soran+1 yılyok gıcıklar :)
- vericem sana fenerli :)- +1 yıl
Eic secersen affederim yoksa bu eksiyi hayatim boyuncq unutmayacam :))
Soran+1 yılQ sende bana ver ne olucak eskiden ya :-)
- +1 yıl
Eic eic şec benii :)))
Soran+1 yılAhaha :-P
Kimseyi seçmem ki- +1 yıl
Puan alamazsin ozamanda eic secmek puan getiriyo sen secmezsen bir ay icinde otomatik seciliyo :))
Soran+1 yılSeni seçerler zaten en çok seninle konuştum ben :-P
- +1 yıl
Sen secmicen yani hii pekii bende seni sececektim oysaki :))
Soran+1 yılSeçeyim de üzülme kız :-P
Bak hiç seçmem değerini bil- +1 yıl
Tesekkur ederim canişkom bende seni secicem artik :))
Soran+1 yılTamam canişko :-P
Ama eksi vericem görünce eğlencesine :-P
Soran+1 yılAhah 2 eksi :-)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
310
Cevap
93Cevap
Bissürü şey var hatta.
Bazılarında bile etiketi takılı, onlarida yazın türkiyeye gittiğimde hep birilerine hediye olarak götürüyorum baktim ki hiç giyinmeye niyetli değilim :)))
İnsanların doğası böyle gerektiğinden fazla şeylere sahip olmak isterler ya da sahipler. Tuhaf dünya bazisi varlığın bokunu çıkarına dünyanın bir başka yerinde bazıları bokluktan çokluk çıkartmaya çalışıyorlar.01 Yorumla
Soran+1 yılbence biraz abartmışsınız.
çok almayın
İhtiyacı olanlara veriyorum. Hatta bazen beğenip giyeceğimden emin olduğum hesaplı giysilerden 2'şer tane alıp birini hiç kullanmadan verdiğim de oluyor.
Belki bu bir ego tatminidir; ama yardım ettikten sonraki karşımdaki insanın yüzüne gelen o gülümsemeye bayılıyorum.10 Yorumla
+1 yılGiymediğim Gömlekleri ceketler eskitmediğimden dağıtırım hep hele kış günü üşüyenlerin hepsine mont alcam anne dermişim ben hep çocukken çocukluk hayalim yani sokak sokak gezip mont eldiven atkı dağıtmak kış günü sonra afrikadakilere tırlarla yemek ve abur cubur göndermek:) hayallerimdeki kadar büyük elimden gelmicek belki ama yinede yapıcam bunları inşallah.. konu nerden nereye geldi:))
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar eğer giymediğiniz kıyafetleriniz varsa sçek'e bağış yapın bence. Sizin beğenmediğiniz başkalarının hayalleri olur çünkü. Hayata 1-0 geride başlayan kardeşlerimizin yüzündeki bir gülücük herşeye bedel
30 Yorumla
+1 yılGiymediğim birsürü kiyafetim var. Bazıları tesettürden dolayı bazılarıni da artık beğdenmediğimden.
Ama kötü bir özelliğim var ne kadar beğenmesem de o kıyafetleri kimseye veremem dolabımda çürüsünler :D20 Yorumla
+1 yılOoo bir sürü hatta dolabı açtığım da anneğğ giyecek hiç bişeyim yok diyorum her zaman o kadar kıyafetin içinde giymek için bişey bulamıyorum ertesi gün hemen alisveris ve giyilmemeye mahkum bir yığın kıyafet daha alıyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhah evlenince kocaya yazık kocaya
+1 yılDolu ya hangisini saysam bilemedim neden böyle oluyor anlayamıyorum kazaklar ayakkabı ceket hırka birsürü var bazılarının renklerini begenmem eve gelince garip yani o yüzden ruh halime göre çıkarım alışverişe
03 Yorumla
Soran+1 yılOha ya benimde var da senin cidden fazla gibi
- +1 yıl
Artık yapmamaya çalışıyorum
Soran+1 yılİyi edersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu radyo yayınımızda canlı olarak sorabilirsin. Yayına bekleriz www.kizlarsoruyor.com/.../q2167472-kizlarsoruyor-uyelerine-ozel-radyo-yayini-basliyor-gelmek-isteyenler
00 Yorumlaolmaz mı tonla tonla :D bir şeyi tek adet almadığımdan ve ben giyim alışverişte kendimi engelleyemediğimden eve geldiğimde bu ne ya bu renk almasaydım keşke diyip giymediğim o kaadar çok şey var ki :) biliyorum aptalca :(
038 Yorumla
Soran+1 yılAhaha. bu kadar çok mu ya?
- +1 yıl
ver baride sevap işle :) hemde yer boşalır :)
- +1 yıl
hemen bana patla zaten :)
Soran+1 yılİyi o zaman. Biriktirme daha iyi sonra onu mu giysem bunu mu giysem diye düşünürsün :-)
- +1 yıl
nasıl mubarek bir nikim var benim ya :)
Soran+1 yılBana her renk uyuyor tonlama önemli
- +1 yıl
sırf senin için bu hesabı silip çiçekçocukçiko diye hesap açıcam senin naif kibar halin bozulmasın diye :)
- +1 yıl
guru olayım gidiyorum buralardan az kaldı kurtuluyosunuz benden :)
- +1 yıl
denizler beni bekler :)
- +1 yıl
onu @estfrllh a vekalet edicem :)
- +1 yıl
vurucutimden kurtulamassınız ki lazım o siteye :)
- +1 yıl
gidiyorum o zaman dostlar beni hatırlasın ve sahne biter :)
- +1 yıl
insan nezaketen dur der boynu bükük kaldım buralarda @vurucutim gel al beni
- +1 yıl
@sniper vur beni bitir bu acıyı @estfrllh vasiyetimdir @vurucutim profildeki çizgili corvette sana geri kalanını çikoyu yaşatma derneğine bağışlayın :)
- +1 yıl
hep bunlar sana corvette vasiyet etmediğim için oldu demi :) al bordoda senin olsun dostlar beni hatırlasın :)
- +1 yıl
banane be giderken birde kapıyımı düşünücem :)
- +1 yıl
bu kadar sevilmediğim halde iyi level 9 oldum ben :)
- +1 yıl
dahada yerin dibine geçmeden gidiyorum bu sorudan onur abi söz senin https://www.youtube.com/watch?v=iB9zPQ3iipw :(
- +1 yıl
bir gider bile yaptırmadınız ağız tadıyla :)
+1 yılçoğunluk taslı abiye uzun mini elbiselerim var. şu anda hevesimi aldığım için 2. kez giydiğimde aa o düğünde giydiği elbise diyecekler için giymiyorum. 2. el olarak satacağım değerlendircem :)) cok istiyorlarsa durumu kötü olan birinede veririm.
00 Yorumlaevet var depresyona girip saçma sapan kıyafetler aldım giymedim bile israf biliyorum ama ben onları giyecek birilerini bulup hediye ediyorum genelde çünkü boşa durcagına kullanılsın daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de iyi yapıyorsunuz
+1 yılmalesef var. bazı kıyafetlerim çok açık olmasa da açık olduğundan giyme cesaretini gösteremedim. o gün bugündür de kıyafet almam doğru dürüst. çünkü doğayı kirletmeye hakkım yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın sende
Aldığım ama hiç giymediğim kırmızı bir ceketim var. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılgiyin bence iyi olur o size.
+1 yılHer baktığımda içimi yakan , ne kadar gereksiz ve giymediğim şeylere para vermişim dediğim bir dolabım var.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir durum
+1 yılDolabimda giymediğim şey değil giydiğim şeyler sınırlıdır bir kot bir tshirt giyip çıkarim evden. Yok çiçekli elbisesiymiş pantalonuymus çiçekli taytıymıs falan hepsi dolabimda çürüyor
12 Yorumla
Soran+1 yılniye alıyosun o zaman
- +1 yıl
Ben değil annem alıyor. Çiçekli elbise pantolon falan bir sürü almış ama hiçbiri giyilmemiş duruyor. Yazları şort ve atlet kışları da tayt ve sweatshirt yetiyor.
+1 yılDolabımı düzenlerken 'Anaa bu kimin la nasıl gelmiş buraya? ' dediğim ilk defa gördüğüm kıyafetlerim var :)
11 Yorumla
Soran+1 yılolabiliyor öyle evet.
+1 yılMağazaya giderim giyerim beğenirim sonra evde denerim derim gene mi ya :D hep öyle kahretmesinnn :D ve öyle duruyorlar dolabımda
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım baya bir fazla dikkat etmelisiniz bu konuda.
+1 yılEvet öyle salakça huylarım vardı, artık bıraktım. Gerçekten çok beğenmediğim sürece almıyorum. Giymediklerimi de (birisi hariç) birilerine verdim zaten.
00 Yorumlakedili bir polarım var liseye giderken çok sevdiğim ama şimdi hiç alıpta giumediğim vericem bari biri giysin
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de ver birine
+1 yılDolabım "ben zayıflıycam bunu da o zaman giycem yeaa" diye aldığım sonunda yine hüsrana uğradığım onlarca küçük kıyafetle dolu. Şişman psikolojisi işte :(
00 YorumlaGiydiğimden çok giymediğim var nerdeyse. Bazen kızıyorum kendime onları gördükçe insanlar giyecek bişey alamıyorlar üstlerine biz bu kadar kıyafetin içinde hala hicbirseyim yok diyebiliyoruz diye :(
00 YorumlaAliyorum eve gelince begenmiyorum aliyorum 2 gün giyiyrm bir daha giymiyrm sonra benim niye giyecek birseyim yok diye alisvrrise tekrar cikiyrm ya ben niye boyleym ya
00 Yorumla
+1 yılMalesef. genel olarak zaten bikac kiyafete takintilaniyorum 2-3 hafta farkli giycek kadar cedit kiyafeti duzenli olarak giyiyorum. digerleri oylece duruyor. uzulmuyorum desem yalan..
00 Yorumlahemde baya giymediğim seyler var bazen onları boşa aldımı düşünüyorum ama kombine edincede yanıldımı hissediyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbence o an aklınız başka yerde olabilir.
bende de oluyor bazen ama alınca rahatlıyor insan
Soran+1 yılsizinki de değişik bir durummuş
+1 yılbir zamanlar vardı sonra kendi kendime dedim ki yaptığın israf eğer giymiyorsan başkasına ver giyemeyecegin bir şeyi de sakın alma şimdi hiç yok
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapmışsınız.
Çok beğenerek aldığım ama henüz giymediğim bir sürü elbise ve tişörtüm var. Kısmet ne zaman bakalım...
02 Yorumla
Soran+1 yılbence giyilmeyecek onlar.
+1 yılAyakkabılar, çantalar, gömlekler, takım elbiseler, takılar, saatler... pööööf. Giyecek bişeyim yok yine :(((
01 Yorumla
Soran+1 yıloha oha
+1 yılBen alışveriş hastası biri değilim ihtiyacım olmadıkça almam beğenip alıyorsam baya kullanırım hala yepyeni ütülü duruyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi.
triko bir yelek aldım. yanlardan üçgen uçlarıyla aşağıya doğru uzanıyor.. çok salaş görünüyor gözüme şimdi. eski yeleğimi giyiniyorum:)
03 Yorumla
Soran+1 yılsalaş şeyler çok kötü oluyor
Soran+1 yılbence de.
Zayıflayınca giyeceklerim kategorisinde baya bir var :D paikopat gibi gidip iki beden küçük alıyorum, sonra da öylece bakışıyoruz her gün.. Bir gün giyeceğim inş.. :D
00 Yorumla
+1 yıl5-6 çift aykkabı. 20-30 arası tişört. Giymediğim pantalonum yok. 20-30 çift çorap. 3-4 mont. Hiç etiketini sökmediğim birsürü kıyafet...
01 Yorumla
Soran+1 yıloho bağışla bari bir yere
Bende bir sürü elbise var. Ihtiyaci olan varsa bana ulassin. Pantolon ve gömlek ağırlıklı. Ben Malatya'dayim
03 Yorumla
Soran+1 yılmuhtarlığa filan götürebilirsin
Soran+1 yılA bizim muhtar bakıyor valla. sizinki işten kaytarıyor :-)
+1 yılevet var bikaçtane ve giyemedim biyerlerde birtürlü :( zaten dolu değil gardorobum az eşya var 3 kotum tişörtlerim felan
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi çok olmaması en iyisi bence
Annemin zorla aldırdığı bir tane elbise iki tane gömlek ve kumaş pantolon var. Öyle etiketi çıkmamış, saf saf duruyor yavrucaklar.
03 Yorumla
Soran+1 yılAhaha. sat bari :-)
Soran+1 yılo bende de var valla
+1 yılEvet ve onlari eledim giycek hicbirseyim kalmadi şu an iki uc farkli kombin
15 Yorumla
Soran+1 yılKızların bu lafı insanı öldürür ya. Giyecek bişeyin yok ama dolap dolueur
- +1 yıl
Gercekten bos bombos bir erkeginki bile daha fazladir
Soran+1 yılİlginç. Sen doldursun saçma sapan şeylerle gene
- +1 yıl
Neden sacmayla doldurayim bu mantiksiz olmadimi
Soran+1 yılArada alıyor insan ya ondan dedim
- 04 Yorumla
- +1 yıl
yazmaktan acizim. com
Soran+1 yılses kaydı yapmış bir de ya. erinmeden.
Var. Ama giyilmişlerde hiç giyilmemiş gibi durur pek ayrımını yapamazlar... Pisman oluyorum bazen bazı aldıklarıma:(
03 Yorumla
Soran+1 yılalma bari
Soran+1 yılanladım
+1 yılYırtık, kopuk ne varsa giyiyorum kanka. bir tek dolap kalıyo giyilmedik. Fakirlik böyle bişey işte. :D
11 YorumlaDolabimin yarisi onlarla dolu Desem :p hep aliyorum Eve geldigimde begenmiyorum, giymiyorum..
07 Yorumla
Soran+1 yılsen niye o kadar değişiksin ki?
aldığını beğen de al.
Soran+1 yılnasıl bir heves var aaa aldığım gibi hevesim kalmadı giymeyeyim en iyisi gibi bir şey mi yoksa?
Soran+1 yılyok gerçekten sordum
Soran+1 yılbence o an aldıklarınla mutlu oluyorsun ama sonradan beğenmiyorsun.
Evet, iki tane tişörtüm var. Çok güzeller fakat giyebilmem için zayıflamam lazım :))
02 Yorumla
Soran+1 yılama gene fazla değilmiş
+1 yılEvet cok oluyo ama onları ben biriktirmiyorum yenisini alınca eskisini illa veriyorum gunah cidden acıyorumda okadar muhtac olan varki :(
00 YorumlaVar olmamı , hiçbişeyim yok der alırsın kazaktı gömlekti kottu , sonra beğenip giymezsin ama çok sevdiğim derimle bütünleşen kıyafetlerimde var :)
00 Yorumla
+1 yılYanlışlıkla aldığım kıyafetlerim var. :/ Kıyamıyorum da atmaya.
01 Yorumla
Soran+1 yılbirilerine ver.
Koyu yeşil gömlek turunci sort grili morlu bir elbise kamuflaj desenli gömlegim var niye aldm bilmiyorum :))
01 Yorumla
Soran+1 yılo an ki ruh hali işte.
giymedigimyok aldigim gün hemen yenisini giyerim
kolay kolay atmam nekadar cok elbisem olsa iyidir deyisk deyisk00 YorumlaEvet birkaç tane belki giyerim diye tutuyorum yinede.
01 Yorumla
Soran+1 yılgene azmış sizinkiler.
+1 yılbir tane pantolon almstm yıkanınca bozuldumu ne çok dar oluyo.. dar pantolondu zaten şimdi tayt gibi resmen..
00 Yorumla
+1 yılBen aldm bir etek o kadarda para saydım babacm sağolsun bir kere bile giymedim öylece duruyo dolapta
08 Yorumla
Soran+1 yılben baban olsam döverdim
- +1 yıl
Nedenmiss
Soran+1 yılo kadar para saymış adam
- +1 yıl
Yanlış anladn ben para verdim aldım babam giydormyor bir turlu
Soran+1 yılyazın okumuyor ki.
- +1 yıl
Babam giydirmiyo babam
Soran+1 yıltamam okuyabildim şimdi.
- +1 yıl
Hmm iyi
var arada cikariyorum sonra kalsin bu burada gyerm illa diyorum yine giymiyorum sonra ben bunu hangi kafayla almisim diyorum :)
00 Yorumla
+1 yılMalesef çok fazla, kimi etiketli duruyor daha, bazılarını hangi kafayla aldm cok düsünüyorum..
03 Yorumla
Soran+1 yılbende de oluyor arada.
- +1 yıl
Bendeki aç gözlülük sanıırım...
Soran+1 yılbence de.
+1 yılTabi ki var her alışveriş de annem giyceksen al der sirf bu yuzden :))
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklı ama
- +1 yıl
farkındayım :)
Hayır yok giymediğim kullanmadığım tüm eşyalarımı gerekli yerlere bağışlarım düzenli olarak
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapıyorsunuz.
Yok. Çünkü giymeyecegimm şeyi almam. Boş yere para harcamayı sevmem.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapıyorsunuz.
var-dı. yakın zamanda hepsini ihtiyacı olanlara verdim
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapmışsınız.
Almadan önce bayagı bir düşünürüm. Nefret ediyorum. Daha sonra beğenmeyeceğim şeyleri almıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum
+1 yılAlıpta hiç giymediğim sonrasında eskiyip attığımveya vaşkasına verdiğim bisürü ayakkabı
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapmışsın başkasına vererek
''ben bunu hangi kafayla almışım la' dediğim çok giysi var kejhfj
01 Yorumla
Soran+1 yılya bir daha o kafayla alma :)
Annemle çıktığım alışverişlerde mutlaka 1 2 parça giymiyeceğim şeyi annemin gazıyla aldığım çok oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha. sonra da giymedin hiç. bari birine ver
Soran+1 yılAhha
www.alisverisrobotu.com/.../
beğenerek aldım hala beğeniyorum ama napcan işlte10 YorumlaOyle olan seyleri bir kosede toplayip ihtiyaci olanlara veriyorum.
Dolapta genelde giydiklerim bulunmakta.00 Yorumla- Devamını Gör (343)
Devamını Gör(388)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kıyafet dolabınızda alıp da giymediğiniz bir şey var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler