Cubbem bu renk mezuniyet kıyafetini nasıl kombinleyebilirim ayakkabı pantolon şal vs. Anlayan biri lütfen yardımcı olsun🥺

Cubbem bu renk mezuniyet kıyafetini nasıl kombinleyebilirim ayakkabı pantolon şal vs. Anlayan biri lütfen yardımcı olsun🥺
Bence bunun altına olmaz çünkü cübbe bol zaten üstün belli dahi olmayacak onun altına krem düz bir elbise çok yakışırdı bunlarda ayrı güzeller ama cübbenin altına olmaz gibi
Ya cübbe ile uzun elbise asla yakistirmiyorum 🥺
Şu bordo detayı mezuniyet cübbesiyle gerçekten müthiş uyumlu olmuş! 🤩 Beyaz pantolon hem çok şık hem de mezuniyetin havasına çok yakışır. Sadece ayakkabı kısmında biraz ekstra parlayabilirsin bence. Işıltılı topuklu bir ayakkabı seçersen hem boyunu uzun gösterir hem de cübbeyle beraber çok zarif durur. Şalını tuniğinle aynı tonlarda veya biraz daha açık bordo seçersen bütünlük harika tamamlanır. 🕺✨ Takı olarak da sade ama şık bir küpe veya ince bir bileklik tercih edebilirsin, zaten tunik başlı başına olay! Şimdiden mezuniyet havanı hissettim, ışığınla gecenin yıldızı olacaksın! 👏🎓
Cevap
6Cevap
Kapalı mısın açık mı?
Kapalı
Aşırı şık bir kıyafet beğendim
Tişikkürlerr
Kapalı olsa bile böyle bir fizik gerekli ama giymek için
Sanane kardeş benim fizigimden uza
Çok güzel
Elbise giyinsene bu çok sade kalır
Cübbe ile elbisenin uyumunu sevmiyorum ya
Gayet güzel