Ilki daha şeffaf ikincisi daha sarımsı (telefonlardaki göz rahatlığı kalkani gibi), bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?

Ilki daha şeffaf ikincisi daha sarımsı (telefonlardaki göz rahatlığı kalkani gibi), bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle şeffaf olanı almalısın. Diğer sorunu yorumlarından geliyorum bu arada ben 😅.
Ben ikisini de kullandım sarı olan bence daha da çok yoruyor. Her şeyi sarı gösteriyor ve rahatsız ediyor. Şu an şeffaf olanı kullanıyorum derecem çok yüksek değil ama bilgisayar karşısında fazlaca iş yapan biriyim beni çok rahatlattı.
Ama en önemlisi camını kaliteli alman gerekiyor Ben Nikon cam aldım ve çok memnunum
Canim markalarini bilmiyorum gordugun sekilde gosterdi ama bunlar disinda cam yok bu ikisini gosterdi koruyucu olarak. Senin kullandigin fotodaki gibi miydi daha sari miydi
Fotodaki gibi
Anladim canim saticininda kizi saridan denemis sonra seffafi almis
Foto yaparken sari kotu yansiyodu falan dedi ama bence daha cok sari renkten dolayi kullanamamistir gibime gelio
Evet ya başta sarı olması daha iyi olur falan diye düşünülüyor gözü daha az yorar gibisinden ama takamıyorsun bu sefer renkleri net canlı göremedikten sonra
Aslinda bana satici daha sari olanin gozyormadigini anlatmadi sadece renkleri farkli dedi o sari olani almis, bilgisayari cok kullaniyorum ve ışıklari daha az yansitmasi icin bunu sectim dedi belkide cok ona yonlendirmemek icin bilemiyorum ama kendim arastirdim gozyorgunlugunu azaltmak icinmis ama bakarken rahat edemiceksem seffafi alip telefonun gozrahatligi kalkani modunu acmak daha mantikli
hayata eski türk filmlerindeki gibi bakmak istiyorsan sarıyı seç😄
Ben şeffaf seçtim
Sari olan gozyorgunluguna karsi daha iyi degil mi ama
Hiç denemedim atasun optikten aldım
Bende seffafi sectim ama ikilemdeyim
Bakacağız artık nasıl olursa
Soldakini seçmelisin
Şeffafı mi
Ama sarımsı olan gozyorgunlugunu onleme acisindan daha iyi degil mi
Nerden bilion
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bu tamamen kullanacağın ortama ve hangi amaçla gözlüğü takmak istediğine bağlı. Eğer gözlüğü daha çok günlük hayatta, ofiste ya da dışarda kullanacaksan o şeffaf olan cam daha kullanışlı oluyor çünkü doğal renkleri bozmaz ve dışarıdan bakıldığında daha estetik duruyor. Ben genelde şeffaf olan camı tercih ediyorum ve kombinlerime de daha rahat uyuyor 😎 Ama ekran başında uzun süre vakit geçiriyorsan, özellikle akşamları, o sarımsı cam daha koruyucu olur. Sarı ton ekran ışığını yumuşatıyor, göz yorgunluğunu azaltıyor. Yani işin sonunda senin stilin ve kullanım alışkanlıkların önemli! Tarzını bozmasın istiyorsan şeffaf, maksimum rahatlık istiyorsan sarımsı ton tercih edebilirsin. Seçimini yaparken kendini en iyi sen bilirsin; gözlerin de stilin de mutlu olsun!👓✨