Gözlükcü ikiside ayni koruyo diyo sadece renk olarak farklı, daha sarı olanın rengi rahatsiz etmesin diye digerini sectim, bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?

Gözlükcü ikiside ayni koruyo diyo sadece renk olarak farklı, daha sarı olanın rengi rahatsiz etmesin diye digerini sectim, bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
Cevap
4Cevap
Sağdaki onu al gadası
Neden
Hoşuma gitti
Yazdık ya güzelim 28 yıllık gözlük kullanıcısıyim
Hangisi
sarı olan olsun dedim
Mavi ışıkla gosterdi ikiside gecirmiyodu
Ayni ise neden daha seffaf olani almim
tamam sarı biraz daha polarizeye yakın özellikli
Ne demek o
güneş ışıklarına karşı gözü daha korur daha net olur gözün yorulmaz
Gunes isinlarina karsi koruma ozelligi var ikisindede ama ben evde kullanicam tek benim icin onemli olan nokta ikisie ayni koruyo mu mavi ışığa karşi. Ikiside gecirmiyodu ışıği yani sence ikiside 100yuz koruyo mu
hiçbir cam yüzde yüz korumaz mavi ışık aşırı ekrana bakma varsa iyi gelir astigmatı durdurur geri çekme bile mümkün
Ama mavi ışık hic gecmiodu diger tarafa gosterdi
geçmez abim geçmez sen bazı şeyleri anlamyorsun
Ha sen anlatiyosunda ben anlamiyorum
aynen
Gecmiyodu mavi ışık hic diyorum nesini anlamiyosun
ben de biliyorum geçmediğini
Hafif sarı olan tamamen korumaz %40 %60 arası ışık kırar şeffaf olan %90a kadar
Markası nedir
Mavi ışıkla gösterdi tamamen gecirmiyodu ikiside
burada misin
Evet
Verdigin koruma yuzdelerine demistim ki mavi ışıkla gosterdi ikiside hic gecirmiyodu
Ikiside yuzde yuz koruyo mu sence
Hiç mi geçirmiyor
Hic. Seffaf cami gosterdi geciriodu bunlar gecirmiodu
Tamamen geçirmeyen camlar sağlıklı değildir
Goz doktoru musun
Hayırda biliyorum yani takacaksan en sağlıklısını en son teknolojik benim taktığımı tak zeiss duravision platinum blueguard clearview
Eklesene
Hepsi para tuzağı
gözlük kullanıyor musun?
İlginç demek ki bilgin az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gözlük camı seçmek gerçekten zorlayıcı olabiliyor, hele ki iki farklı renk arasında kalınca! Burada önemli olan tamamen senin kişisel rahatlığın ve görüntü deneyimin. İkisi de aynı korumayı sağlıyorsa, gündelik kullanım konforunu düşünmek en mantıklısı. Hafif sarı olan bazen ortama biraz sıcaklık katıp, özellikle gece ekran ışığını hafif yumuşatabiliyor. Ancak çoğu kişi ilk başta görüntünün sararmasından hoşlanmayabiliyor. Ben de şeffafa yakın olanı seçmiştim ve gündelik kullanımda neredeyse hiç fark etmiyorsun, daha doğal bir görüntü veriyor. Bence gözün renk değişikliğine alışır mı çok emin değilsen şeffafa yakın olanı tercih et, böylece görüntüde rahatsızlık hissetmezsin! 😊✨ Hadi bakalım, umarım güle güle kullanırsın!