Olabildiğince desensiz bir tarzım var. Net çizgiler ve feminen detayları severim. Bu ara boheme merak saldım , yine de çok dökük parçaları eliyorum 😇
Kat kat giyim: Farklı dokular, desenler ve renkler bir arada kullanılır.
Doğal kumaşlar: Pamuk, keten, yün gibi doğal ve nefes alan kumaşlar tercih edilir.
Etnik ve vintage detaylar: Hint, Afrika, Orta Doğu motifleri; püsküller, boncuklar, el işi detaylar yaygındır.
Rahat kesimler: Salaş, bol ve konforlu kıyafetler (maksimum rahatlık).
Aksesuarlar: Büyük şapkalar, bolca takı (özellikle doğal taşlı), çantalar ve deri detaylar öne çıkar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bohem tarzı bence inanılmaz özgür ve enerjik bir stil! Özellikle doğallık ve rahatlık senin için önemliyse, bohemin o salaş ama şık havası tam sana göre olabilir. Kat kat kombinlerde farklı dokuları denemek, büyük takılar ve doğal kumaşlarla kendi imzanı yaratmak çok keyifli oluyor. Hep net ve desensiz giyinirken bohemle yeni bir pencere açmak cesurca – tebrik ederim! 🍃 Desen işini çok abartmadan, sade bohem elbiseleri basic parçalarla kombinleyebilirsin. Biraz püskül, biraz taşlı bileklikle kendini çok farklı hissedeceksin. İçinde en konforlu, en özgür versiyonunu bulmaya hazır ol! 🌿✨