Bu tesettür değil, tesettür popoyu 1 karış uzunluğunda örtmek ile olmuyor. Bu giyim daha çok aile baskısı ile kapanmış ama popüler giyim tarzına özentiyi baskılayamamış bir birey giyim tarzı
gerçekten öyleyse takdir edilesi kişilerdensiniz. keşke çok olsa sizden. mesleğiniz nedir karakter olayına dikkat ediyorsunuz gibime geldi ondan soruyorum merakımdan
o zaman size daha bir yakışıyordur bu duruşunuz ve ince düşünceniz. hissettim ama ya öğretmen ya doktor falan dedim içimden. burcun aslan mı koç mu hangisi :)
bir öğretmen ile tanışıp bilgilerinden faydalanmak isterdim sitede ilk kez bir şeyler katabileceğim biri çıktı karşıma diye düşünüyorum ama acımasız bir öğretmen değilsiniz değil mi öğrenciler severse öğrenmeye açım :) bende
ben yeniyim ve ilk kez böyle kaliteli karakterli düzgün birine rastladım ne var ki bunda :) çok disiplinli misindir ki ders anlatırken üzülürüm ama gerçekten
yeni görüşlere insanlara açık olmanın nesi kötü peki size göre ilk sohbet ettiğim kişinin böyle düzenli düşünceli birisi olsun istemem tutumum yanlış mı
bilmem kendiniz gibi olmayı denemelisiniz bazı kişiler çok şey öğretir hayatta her şey garip çünkü tamam tedbirli olmanızı anlıyorum ama yeniyim ve tanımaya çalışıyorum siteyi durum bu. sohbet etmekti amaç sorun değil kırıldım ama