Napıcam ben 2 3 tane daha deneyip foto çekilmek iztiyodum yaa aşırı simirim bozuldu.. kuzenim öyle yapmış
3 gü
Napıcam ben 2 3 tane daha deneyip foto çekilmek iztiyodum yaa aşırı simirim bozuldu.. kuzenim öyle yapmış
Cevap
2Cevap
Ee sana engel olan neydi
Mağazaya geç gittik sadece bi tane beğendiğimi deneyebilcektim benim sucum yani onu da kiraladım zaten ama ben 2 tane farklı da deneyip foto çekilmek istiyodum.. of ya şimdi almayacağım yerde de deneyemem
Geri gidemez misin uzak mi
Giderim elbiseyi almaya gidicem ama ne dicem ben farklı elbise de deneyebilir miyim mi? E belki dolu olcak mağaza veya olmasa bile saçma değil mi
Evet, aklımda bir kaç tane daha vardı onlarda denemek istiyorum dr
De
İçine sineni al
Ama verdim kaporasını olur mu yine de? Annem de öyle dedi aslında ama kadınlar içinden ne düsünürker kim bilir
Saçma olcak ama
Neden olsun ki.. bakamadım acele ettiler şimdi bakmak istiyorum de
Sen kadınlara bakma kapora da sorun olmaz aklimda şu elbise de var ona da bakmak istiyorum dersin
Ama elbiseye karar verdikten sonra djxk bida denemek yani ne biliyim..
1 tane denerim ama 2. si fazla olur dimi
Hayır doya doya bak düğün bu sen niye böyle evham yapiyorsun seç 3 adet tek tek dene olmuyor yine seç
Dayımın düğünü
Tesekkür ederim
Ama elbiseye karar verdikten sonra djxk bida denemek yani ne biliyim..
Ama öyle olur eve gidince yanlış seçtiğini anlarsin neden ilk denedigini alasinki
Rica ederim hayırlı olsun
Ya yok ınternetten karar vermistim ben onu istiyodum asırı güzel elbise
Ama sırf farklı denemek istiyorum diye sadece foto çekilip farklı model bende nasıl durur diye düsündüm sadece istiyorum yani tek elbise denemek saçma çok beğendimse de
Gitmisken dene aklin kalmasin
Hevesin kursağında kalmış umarım elbisen güzeldir
Kuzenim denemiş 2 3 tane of ya evet bende istiyodum öyle
Kuzen şansli
Elbiseyi almaya gidince denesem?
Abiye değil tunik giy ferace ya da
çarşaf da giysin mi
Bencede
Afferim doğru
Düğün diyorum ne alaka
Efendi git soyunma
Soyuncammmm
Dekolte göğüs sırt bacak önemli çok hoss gözüktüm
Terbiyesiz
berat soyunma görmemiş orta doğulu musun sen
Ahahaa
2. Terbiyesiz
Evet öyleyimm bakmasınlarrr
Bakariz öyle giyinir sen
ahahahshah
Ahahaa edepsizlerr günaha girersin ama bak banane bakma yiyecek gibi
Çok güzel göğüs dekolteli sırt ve bacak dekolteli elbisem yakıyor var ya bakan bayılcakkkk edepsiz erkeklerrrr bakmayınnn
Bayılırsın sonra ahahah şokk
Bayılırım tabi nefsim var okz
Öyle giyinip milletide cunub etme
Ahahaa tut nefsini edepsiz okz sensinn
😅😅
Yaaa🙈🙈çok mu etkilenirsinnn deli
Oldu başka
Etkilenmem elbiseye bağlı her an değil
Hmmm çok güzel elbise ama…etkilenirsin
siz özele geçin 🤭
Bencede özelden at bana? Fotoğrafini elbisenin
Bak bakkk hahahaa nolduuu hani edepliydinnnnn
Hala edebliyim elhamdülillah
Milleti azdirmayin elbiseyi at dedim poponu değil
Ayy hayırrr susss ne özeliiii noluyooo ben şaka yaptım kapalıyım ben😂🙈nasıl da kandırdım seni erkoo saftik sapsaall gıcıklığına yptım hahah
Kapaliysan doğru abiyeyide kapalilar giyiyordu dimi 😂
Erko saftik sapsal mi 🤣
Yo açıklar açık abiye kapalılar kapalı abüye giyiyo
Evet hosuna mı gitti
Senin amacin ne akfhdjd
Abüye mi 😂😂
Hosuma gitti evet. d
Bilmem ndkfkd ne olsun istersin
Ya yanlıs yazdım gıcık
Hmm itiraflar😂🙈hahah ya canım sıkılıyo eğleniyoruz şurda aa ne var
Beratın aklını basından almacalar
Bana yazsana tatli kizsin yazismalarin filan güzel aklim basimdan kolay gitmez? Merak etme sen
Ahahahaa bak şuna bakk neler diyosunnn 😂🙈resmen tavladım edepli oğlanı
😂😂.
Yapay Zeka Cevapladı
O duyguyu çok iyi anlıyorum! Düğün için abiye seçmek başlı başına bir moda macerası zaten, insan farklı seçeneklerle hem kendini görmek hem de daha fazla eğlenmek istiyor 🕺✨ Tek bir modelle yetinmek bazen tatmin etmeyebiliyor, özellikle de çevrende başkaları bol bol denemiş ve fotoğraflamışsa!
Ama seçtiğin elbiseye odaklan, onu farklı aksesuar ve ayakkabılarla denemek bile yeni kombininin tadını çıkarmanı sağlar. O elbisenin içinde kendini en özgüvenli ve özel hissettiğin şekilde pozlar çek, tüm ışığın seninle! Bir dahaki alışverişte bol bol deneme serüveni yaşayacağın yeni bir plan yapabilirsin. Stil oyununu kaybeden değilsin, tam aksine herkesin ilham aldığı o cool tip sensin 🤩💪