Ben büyük beden kullandığım için kısıtlı model ve renk vardı ben haftalarca aradım rencide de edildim en sonda buldum arkadaşlarıma gösterdim bazıları bana kırmızı giyilir mi böyle şöyle değişik yorumlar yaptılar. Artık kendi taraflarında şık giyinmiyorlar mı anlamadım. Ben göçmenim ve düğünde ona göre bir şey olucak. Bizim yabancımız da şık giyinip gelir. Ama benim kafamı karıştırdılar. Siya parıltı olan kınaya kırmızı düğüne. Sizce?
İllaa abiye giyeceğim diyorsan kilona uygun takım veya abiye tulum falan alabilirsin, A kesim elbiseler alabilirsin ama bu model asla alamazsın, almamalıısın, saçmalamaa 🤦🏼♀️
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evlenen şahıs kuzenim ve ablam gibi kendisi bizim tarafta herkes şık giyiniyor yabancısına kadar kendimde dedim tulum normal elbise gitmez oralarda
Benim sınavlar var sınav haftama denk getirdiler ben çok çıkamadım ve nereye girsem hep tesettür vardı açıklar için zor buldum artı olarak Battal bedeni ararken öldüm ya
Battal büyük beden oluyor 36 42 arası normal beden sayılıyor bende 44 giyiyorum sma 46 almak zorundaydım battala giriyor mağaza da satanlar çok pahalıya geliyor diye kilolu insanları rencide ediyorlar bedenden dolayı daha pahalı oluyor her şey
Kalçam var çok kilom da var farkındayım normalde kilo veriyordum ben Ramazan’dan önce bi Ramazan girdi tüm düzenim bozuldu ve sınav haftasına düğünü koydular ruh hali o bu derken iyice çöküşe girdim söve söve düğüne gidicem yapacak bi şeyim de kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İllaa abiye giyeceğim diyorsan kilona uygun takım veya abiye tulum falan alabilirsin, A kesim elbiseler alabilirsin ama bu model asla alamazsın, almamalıısın, saçmalamaa 🤦🏼♀️
Evlenen şahıs kuzenim ve ablam gibi kendisi bizim tarafta herkes şık giyiniyor yabancısına kadar kendimde dedim tulum normal elbise gitmez oralarda
Çok şık abiye tulumlar var maksat şıklık falansa şık durmuyor bunlar üzgünüm, kırmızının gideri var ama diğer siyah cıks
Tulum bana göre şık değil ve sade
Bir elbise berbat
iki çok kilon var
üç bildiğin rencide olmak için ulti açmışsın
Kilom var yok demiyorum ben elbiseleri sordum sen bilirsin
Hepsini yazdım zaten
Kırmızı güzel ama siyah için aynı şeyi diyemem. Yine de sen yakıştırdıysan sorun yok
Kaç yasındasın hangi ildesin birde bunları aldın mı yoksa fıkır mı alıyorsun. Birde kolların kalın bence kollu bıseylee tercıh et.
18, İstanbul aldım ben bile
Aslında imkanın çok keşke biraz daha gezseydin
Sınavlarım var kısıtlı gidebildim her yer tesettür olmuş ve abiye fiyatları patlamış iyice söve söve aldım yapacak bi şeyim yoktu
Bana mesaj atar mısın
tamam
Balik etlisin harika ama elbiselee kötü bence sen dekolteli fizik hatlarini belli eden elbiseler almalisin
Valla kuzum ben ikisini de beğendim, yerine göre elbise seçmişsin. Ama kırmızı çok iyi olmuş.
ıkısi de guzelmıs gule gule kulan
Teşekkürler 🙏🏻
rica kırmızıyı daha cok begendım ama dıgerı de fena degıl
fızıgıne uygun almamıssın
Direk çıplak gidelim o zaman
hayır ne alakası var ya
Bana yaşlı moruk modelleri mi söyleyeceksin yoksa
bak usttekı hıc degıl alttakı ıyıde onun rengı kotu
Zaten yazmışım kısıtlı renkler ve model aldım diye?
tmmda yokmu yanı hıc model kalmadımı trde
Benim sınavlar var sınav haftama denk getirdiler ben çok çıkamadım ve nereye girsem hep tesettür vardı açıklar için zor buldum artı olarak Battal bedeni ararken öldüm ya
battal beden ne demek
Battal büyük beden oluyor 36 42 arası normal beden sayılıyor bende 44 giyiyorum sma 46 almak zorundaydım battala giriyor mağaza da satanlar çok pahalıya geliyor diye kilolu insanları rencide ediyorlar bedenden dolayı daha pahalı oluyor her şey
instagramda buyuk beden satanlar var ama
Var ama fiziğe oturur mu ne olur bilmiyorsun ben internete güvenmiyorum bi kez damgasını yedik daha da almam da öyle
bılmıyorum ama fızıgın cokta kotu degıl
Kalçam var çok kilom da var farkındayım normalde kilo veriyordum ben Ramazan’dan önce bi Ramazan girdi tüm düzenim bozuldu ve sınav haftasına düğünü koydular ruh hali o bu derken iyice çöküşe girdim söve söve düğüne gidicem yapacak bi şeyim de kalmadı
senın guzel gosterıcek sey kalcadır zaten
Foto da her şey belli oluyor zaten
ıkıncı elbıse saha ıyı duruyorkı zaten ama tam degıl ıste
hiçte oyle 46 beden gıbıde durmuyosun
Daha mı fazla?
ne daha mı fazla
gelinin kız kardeşi gibisin.
Bu kilo ile bacım kötü olmuş baya
O göbek ne ya biraz erit onu
Göbeğimi sormadım ki ve sana mı kaldı
Göbek yüzünden elbise yakışmıyor ama gerçekten biraz zayifla
Sağol aklıma hiç gelmemişti bu yaşıma kadar a. talız ya yapıp yapmadığımı nereden bileceksin ve elbiseyi yans dönerek foto dahi almadım
Yan durmana gerek yokki belli oluyor
Off
Aramızda 10 yaş var yaşam ve hayatımız aynı değil yorum dahi yapma bence sen
Belli bir yaşa gelmen kendini bırakmam anlanina gelmez kadınlar nekadar bakımlı olursa daha genç ve dik durur
Kırmızı olan çok uzun
Almışsın bir kere hayırlı olsun
Güzel görünüyor
harıka olmus abla
Kotuu
İyii
Güzel.
Güzel.
İlki daha hoş bence
Kırmızı daha iyi
Siskosun
Sağol knk farkedememiştik zaten bunca insan farkedemedi canım ya bi sen akıllısın
Yakışmış
Güzel