Moda & Stil Kızlar bu son zamanlarda popüler olan bu üstü dar alti bol tayt eşofman gibi olan şeyin adı nedir bilen vaf mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hepinize teşekkür ederim İspanyol paça taytmis sağolun Kızlar bu son zamanlarda popüler olan bu üstü dar alti bol tayt eşofman gibi olan şeyin adı nedir bilen vaf mi? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cherrystella Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Onun bi ismi yok oversize tasarımlar diye aratsan çıkar karşına. 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır sağol Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gri renk olan İspanyol paça tayttanmi bahsediyorsunuz şu an trend olan? 2 48 Yorumla Soran 1 yıl Evet oymuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hediyemi emiceksin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ediceksin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Olur dimi güzel bir parça bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zayıfsa olur Yorumla Soran 1 yıl 170 63 kg Yorumla lavikii788 1 yıl yakisir ben 176 63 um yakisiyor Yorumla Soran 1 yıl Oo tamam alayım teşekkür ederim gri iyidir dimi Yorumla lavikii788 1 yıl ben niye bildirim aldim yalniz bunun seyine Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim Yorumla lavikii788 1 yıl bence gri alma siyah al Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gri çok belli ediyor şeftaliyi ondan Yorumla Soran 1 yıl Tamam o zaman en koyu renkten alayım Yorumla lavikii788 1 yıl kumaşa bağlı eğer kumaş mayo kumaş givi parlaksa gri kötü olur tişört kumaşı gibiyse gri güzel olur Yorumla Soran 1 yıl O genelde açık yeşil, gri , lacivert renginde tayt giyiyordu da ondan madem öyleyse siyah alayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu sene gri İspanyol paça tayt popüler oldu yani herkeste var nerdeys eerkekler de düşüyor o tayta şeftali popo her şey meydanda oluyir gri de Yorumla Soran 1 yıl Doğru haklısın sapık gibi görünmek istemem gri isterse kendisi alsın Yorumla lavikii788 1 yıl Aynen o da var Yorumla Soran 1 yıl Tamam reislerim teşekkür ederim siyah alcam sağolun sapık damgası yemekten kurtardiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla kız da biliuodur bence o tayt coo teşhir ediyor yani erkekler de düşüyor Yorumla lavikii788 1 yıl Ne demek beğenir umarım bol şanslar Yorumla Soran 1 yıl Yani o biraz sever dekolte vermeyi iddialı böyle şeyleri de sanırım benim almam uygun olma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence alma evet siyah sl Yorumla Soran 1 yıl Haklısın kendi alsın neyi nasıl giyecekse Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür. eferim sizinde birşeye ihtiyacıniz olursa yorumdan ulaşabilirsiniz her zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim alkole ihtiyacım var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amayengemize ayıp 🌸♥️ Yorumla Soran 1 yıl Dettlisin muhabbet etmek istersen dinlerim Yorumla Soran 1 yıl Yengemiz kim Yorumla Soran 1 yıl Ha sen hediyeyi alacağım kişiyi sevgilim sandın otkfodksoka yok değil yakın arkadaşım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alkolü zevkim için içiyorum ya param yok😂 Yorumla Soran 1 yıl Noldu Yorumla Soran 1 yıl Haa az iç az Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi sehirdesin ennde hediye istiyorum o zmn 😂 Yorumla Soran 1 yıl Isparta sanada alayım bundan adres vermek istemezsen şubeden alırsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben alkol istiyorum :( Yorumla Soran 1 yıl Tamam bı alkol bı bundan sana 35lik rakı gönderem veya vodka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben Chivas seviyorum 35 Lil kesmez 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Oooo baya bünyemiz sağlam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ah bideparner olsaydı sekss esnasinda icseydi Yorumla Soran 1 yıl Yaşın kaç ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 29 Yorumla Soran 1 yıl Sen baya yükselmişsin Yorumla
lavikii788 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl ispanyol paça tayt mı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmirem bakayım o mu Yorumla
şüşüballim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İspanyol mu demek istiyosun 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim bilsem bir anlamadım İspanyol paça pantolon değil mi bu bildiğimiz eşofman kumaşı gibi Yorumla şüşüballim 1 yıl İspanyol paça tayttır Yorumla Soran 1 yıl Oymuş teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İyyy herkes de var millet ne popüler kültür kölesi mk hani bide güzel olsa onu giyince her taraf ortada oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tayt mı 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Değil ya alt tarafı salaş üstü dar çok ince bir şey gibi Yorumla Soran 1 yıl Genelde gri renk giyiyorlar Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl flare tayt kanka sen mi giycen 2 11 Yorumla Soran 1 yıl Yok arkasıma hediye olarak alcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl oyshodan al bence Yorumla Soran 1 yıl Olur onunku daha mı iyi ki pek anlamam da bu işlerden Yorumla Soran 1 yıl Sence yanlış anlayabilir mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yani daha kaliteli bershkadan falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nasıl yani Yorumla Soran 1 yıl Güzel bir şey olsun ya çok alt seviye de olmasın aşırı üst seviyede Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim yukarda dayım yanlış anlar mı vs dedi de kafamı karıştırdı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oysho ideal benxe Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim falan değil öyle 2 3 senedir yakın arkadaşım Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır ondan alayım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kime alacaksin 0 28 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşıma doğum günü de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal arkadas mi sevgilin mi Yorumla Soran 1 yıl Normal arkadaş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz abest olmaz mı neden oyle bir sey tercih ediyorsun ki Yorumla Soran 1 yıl Ondan alacam falan diyordu aklıma geldi ondan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm anladim. Tayt giyen birirmi? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman sorun yok :) Yorumla Soran 1 yıl Ama bu biraz sanırım herşeyi belli ediyormuş öyle yorum yazmışlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baya ediyor evet 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birazda dolgunsa Yorumla Soran 1 yıl İnşallah yanlış anlamaz ya Yorumla Soran 1 yıl Yani aşırı değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O yizden sordum giyiyor mu neden tercih ettin diye Yorumla Soran 1 yıl Tayt giyen birisi ya hani iç çamaşırı belli olur ben dalga geçerim güleriz vs. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok tayt olunca ya tanga ya dikişsiz camasir giyiyorlar. ya da giymiyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birde onların kalınlık incelik farkli şekilleri var Yorumla Soran 1 yıl Onunki belliydi ya hani baya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Incemiydi Yorumla Soran 1 yıl bir şey olmaz ya giyer o Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim reis dön de bı inceleyim demedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten giyiyormus ki 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oyle de denmez de yine de belli olur Yorumla Soran 1 yıl O kadar bakmadım ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İster istemez belli olunca dikkat çekiyor ama. Oyle olmasa konusu geçmezdi sende oyle bir sey almayi düşünmezdin Yorumla Soran 1 yıl Öyle tabiki ua Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçen gün birin de gördüm. Bildiğin külotlu çorap gibiydi 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yoga pants 2 20 Yorumla Soran 1 yıl Galiba gerçek ismi bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alttakiler kara cahil Yorumla Soran 1 yıl Öyle deme insanlara Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kuleler a*mk. biri ismi yok demiş. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dbdhjdjdjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir de onu giymek için g*o*t lazim Yorumla Soran 1 yıl Ne manada büyük kalva mi başka anlamda mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bn bol paçalı düz eşofman giyiyorum. Yoga pants giymedim. ama üstü dar altı bol kesim geliyor aynı. Fizik de önemli Yorumla Soran 1 yıl Fiziği güzel ya eğer o manada dediysen Yorumla Soran 1 yıl Senin giydigindr Dr eğer kalça dolgun tam durursa güzel oluyor yoksa öyle değişik buruş buruş duruyir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani ortalama bir popo ve normal bacak kurtarır. Zayıflara ikiz kuleler gibi duruyod Yorumla Soran 1 yıl O kadar değil ya güzel fiziği yakışır inşallah Yorumla Soran 1 yıl Sen niye giymiyon ondan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanane Yorumla Soran 1 yıl Tamam reis sadece sordum kızma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🐵 Yorumla Soran 1 yıl Cevap veresin yoksa verme öylesine sordum yani kusura bakma özel bir şey soeduysam Yorumla Soran 1 yıl İnsan bı önemli değil vs de Yorumla Soran 1 yıl Der Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onun bi ismi yok oversize tasarımlar diye aratsan çıkar karşına.
Tamamdır sağol
Gri renk olan İspanyol paça tayttanmi bahsediyorsunuz şu an trend olan?
Evet oymuş
Hediyemi emiceksin
Ediceksin
Evet
Olur dimi güzel bir parça bence
Zayıfsa olur
170 63 kg
yakisir ben 176 63 um yakisiyor
Oo tamam alayım teşekkür ederim gri iyidir dimi
ben niye bildirim aldim yalniz bunun seyine
Ne bilim
bence gri alma siyah al
Neden ki
Gri çok belli ediyor şeftaliyi ondan
Tamam o zaman en koyu renkten alayım
kumaşa bağlı eğer kumaş mayo kumaş givi parlaksa gri kötü olur tişört kumaşı gibiyse gri güzel olur
O genelde açık yeşil, gri , lacivert renginde tayt giyiyordu da ondan madem öyleyse siyah alayım
Bu sene gri İspanyol paça tayt popüler oldu yani herkeste var nerdeys eerkekler de düşüyor o tayta şeftali popo her şey meydanda oluyir gri de
Doğru haklısın sapık gibi görünmek istemem gri isterse kendisi alsın
Aynen o da var
Tamam reislerim teşekkür ederim siyah alcam sağolun sapık damgası yemekten kurtardiniz
Valla kız da biliuodur bence o tayt coo teşhir ediyor yani erkekler de düşüyor
Ne demek beğenir umarım bol şanslar
Yani o biraz sever dekolte vermeyi iddialı böyle şeyleri de sanırım benim almam uygun olma
Bence alma evet siyah sl
Haklısın kendi alsın neyi nasıl giyecekse
Teşekkür. eferim sizinde birşeye ihtiyacıniz olursa yorumdan ulaşabilirsiniz her zaman
Benim alkole ihtiyacım var
:(
Amayengemize ayıp 🌸♥️
Dettlisin muhabbet etmek istersen dinlerim
Yengemiz kim
Ha sen hediyeyi alacağım kişiyi sevgilim sandın otkfodksoka yok değil yakın arkadaşım
😂😂
Alkolü zevkim için içiyorum ya param yok😂
Noldu
Haa az iç az
Hangi sehirdesin ennde hediye istiyorum o zmn 😂
Isparta sanada alayım bundan adres vermek istemezsen şubeden alırsın
Ben alkol istiyorum :(
Tamam bı alkol bı bundan sana 35lik rakı gönderem veya vodka
Ben Chivas seviyorum 35 Lil kesmez 😂😂
Oooo baya bünyemiz sağlam
Tabiii
Ah bideparner olsaydı sekss esnasinda icseydi
Yaşın kaç ki
29
Sen baya yükselmişsin
ispanyol paça tayt mı
Bilmirem bakayım o mu
İspanyol mu demek istiyosun
Ne bilim bilsem bir anlamadım İspanyol paça pantolon değil mi bu bildiğimiz eşofman kumaşı gibi
İspanyol paça tayttır
Oymuş teşekkürler
İyyy herkes de var millet ne popüler kültür kölesi mk hani bide güzel olsa onu giyince her taraf ortada oluyor
Tayt mı
Değil ya alt tarafı salaş üstü dar çok ince bir şey gibi
Genelde gri renk giyiyorlar
flare tayt kanka sen mi giycen
Yok arkasıma hediye olarak alcam
oyshodan al bence
Olur onunku daha mı iyi ki pek anlamam da bu işlerden
Sence yanlış anlayabilir mi
yani daha kaliteli bershkadan falan
nasıl yani
Güzel bir şey olsun ya çok alt seviye de olmasın aşırı üst seviyede
Ne bilim yukarda dayım yanlış anlar mı vs dedi de kafamı karıştırdı
Oysho ideal benxe
Sevgilim falan değil öyle 2 3 senedir yakın arkadaşım
Tamamdır ondan alayım
Kime alacaksin
Arkadaşıma doğum günü de
Normal arkadas mi sevgilin mi
Normal arkadaş
Biraz abest olmaz mı neden oyle bir sey tercih ediyorsun ki
Ondan alacam falan diyordu aklıma geldi ondan
Hmm anladim. Tayt giyen birirmi?
Evet
O zaman sorun yok :)
Ama bu biraz sanırım herşeyi belli ediyormuş öyle yorum yazmışlar
Baya ediyor evet 😀
Birazda dolgunsa
İnşallah yanlış anlamaz ya
Yani aşırı değil
O yizden sordum giyiyor mu neden tercih ettin diye
Tayt giyen birisi ya hani iç çamaşırı belli olur ben dalga geçerim güleriz vs.
Yok tayt olunca ya tanga ya dikişsiz camasir giyiyorlar. ya da giymiyorlar
Birde onların kalınlık incelik farkli şekilleri var
Onunki belliydi ya hani baya
Hmm
Incemiydi
bir şey olmaz ya giyer o
Ne bilim reis dön de bı inceleyim demedim
Zaten giyiyormus ki 😀
Oyle de denmez de yine de belli olur
O kadar bakmadım ya
İster istemez belli olunca dikkat çekiyor ama. Oyle olmasa konusu geçmezdi sende oyle bir sey almayi düşünmezdin
Öyle tabiki ua
Geçen gün birin de gördüm. Bildiğin külotlu çorap gibiydi 😀
Yoga pants
Galiba gerçek ismi bu
Tabi ki
Alttakiler kara cahil
Öyle deme insanlara
Kuleler a*mk. biri ismi yok demiş.
Dbdhjdjdjd
Bir de onu giymek için g*o*t lazim
Ne manada büyük kalva mi başka anlamda mı
Bn bol paçalı düz eşofman giyiyorum. Yoga pants giymedim. ama üstü dar altı bol kesim geliyor aynı. Fizik de önemli
Fiziği güzel ya eğer o manada dediysen
Senin giydigindr Dr eğer kalça dolgun tam durursa güzel oluyor yoksa öyle değişik buruş buruş duruyir
Yani ortalama bir popo ve normal bacak kurtarır. Zayıflara ikiz kuleler gibi duruyod
O kadar değil ya güzel fiziği yakışır inşallah
Sen niye giymiyon ondan
Sanane
Tamam reis sadece sordum kızma
🐵
Cevap veresin yoksa verme öylesine sordum yani kusura bakma özel bir şey soeduysam
İnsan bı önemli değil vs de
Der