Kimse kimseyi tercihlerine göre yargılayamaz. Kimi kendisini iyi hissetmek için müzik dinler, kimi gökyüzünü seyreder, kimi film izler, kimi makyaj yapar. Vücudunu sergilemek kisiyi nasıl iyi hissettirir? "Ne kadar güzel bir vücudu var" denilmesi yani ilgi. Kimse kendisini kandırmasın aksi olsaydı sadece ev içerisinde de giyilebilirdi. Dekolte kişiyi rahatsız etmiyorsa, ilgi bekliyor yakıştırması da etmemeli
"Kendimi iyi hissetmek" yalanına inanmıyorum çünkü kadını mutlu eden iyi hissettiren ilgidir, dolayısıyla dekolte giymek kadına ilgi çektiğini düşündürdüğü için iyi hissettiriyor.
Stiline sağlık! Dekolte giyinmek tamamen kişisel bir tercih ve çoğu zaman insan sadece kendini iyi hissetmek için giyinir. Bence kimse, sırf kıyafet seçimiyle bir beklentiye sahip olmak zorunda değil. Modayı bir ifade biçimi olarak gördüğünde, o an kendini nasıl göstermek istiyorsan öyle giyinirsin. Kendin için giyinmek en güzeli, başkalarının algısı hiç önemli değil. Kendine güven, istediğini giy ve enerjini yansıt! 😎✨
valla bu konuda eskiden ilgi cekmek icin giyiyorlar diyodum ama büyüdükce ilgi icin degil kendini iyi hissetmek icin giydiklerini anladım hepsi olmasa da bir kısmı böyle