"Ben kendim için dekolte giyiyorum, millet baksin diye degil" derler mesela. bir baska versiyonu da "ben kendim icin makyaj yapiyorum"Dekolte çıplaklıktan daha çok dikkat çeker
Kadınlar dekolteyi kendileri için mi giyerler, yoksa erkeklerin dikkatini çekmek için mi?
Bu dünya da ne varsa her şey erkek için! Herşey erkek icin yapılır, erkek olmasa taş taş üstüne konulmaz. Ne oluyorsa erkeğin yüzü suyu hürmetine olur. Misal bu kızımız bunun örneğidir 😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabi ki dikkat amaçli giyiyolar kendim icin giyiyorum diyen yalan neden disariya ya da bir ortama giderken giyiyolarda evde yalnizken suslenmiyolar he sey dikkat amacli
Yani bende bunu anlamıyorum işte , hava sıcak olabilir açık giyebilirsin bu kendin içindir ama bu kış günü dekolteli giyiyorsan amaç tamamen farklıdır yani.
Her türün iyisi kötüsü serefsizi karaktersizi var işte bunlarla yaşamayı öğreneceğiz malesef Yasına baksan adam dersin ama işte dediğim gibi muhabbet uzamasın burdan 😉
oo bu soruya cevap vermişsin bilişim suçu işliyorsun kıvırcık kız.))))))))))) dikkatimi çektin ne yapacam şimdi tahrik edici sözünden dolayı mahkemede görüşürüz
En İyi Cevaplar