Arkadaşlar eski erkek arkadaşımın baş harfinin olduğu amatör bir dövmem vardı. 3-4 seans doktora gittim fakat anlamadığım bir şekilde yavaş siliniyor. Doktorlar para için seans uzatması yapıyor olabilirler mi? Güvenemediğim için güzellik salonuna veya dövmeciye gitmemiştim sildirmek için. Sizce nerede sildirmeye devam edebilirim? Bu yaz bundan kurtulmak istiyorum. Bu arada bununla birlikte başka dövmelerim de var kolumda, onlar da silinme aşamasında oldukları için yazın sıcağında uzun kollu ile gezeceğim sanırım...
Başka bi dövmeyle kapattırmak daha iyi bir seçenek bence düşün. Seanslar uzun sürebiliyor haliyle illa bi daha fazla maliyeti oluyor. Sonsuzluk işareti veyahut küçük bi kelebek mantıklı gibi parmağın küçük zaten çok büyük bir şey kaba durur
Hiç sorma, aslında böyle bir şey değildi bu Pinterest'te gördüğüm model çok daha estetik ve güzel duruyordu. Ben kendi dövmecim dışında bir dövmeciye yaptırmıştım bunu, çok da çirkin bir şey oldu 🥹
Onu da düşündüm ama zaten dövmelerimden kurtulmak istiyordum. Ayrıca parmağım çok küçük olduğu için farklı bir dövme ile kaplanılınca kaba duracağını düşündüm. 🥹