su dovmeyi gordugumde beni alan gulmeden bahsedip soruya cevap vermek isterim karinca tattoo derim ve susarim her seyimle kefilim (pandemiden once minik bir dovme yaptirmistim ve bircok kez arkadasimin yaninda vs orada bulundum ve de unlu bir yer su anda da yani su kisitlama mevzsunun olmadigi zamanlarda da randevu ile calisiyor hijyeni vs mukemmelmis giden arkadasim oldu) tesekkurler, sevgileer
Şu tarz derken google translate kurbanı bir dövme istiyorsun sanırım. Şey yazdır o zaman, ‘Single God can judge me.’ (Bekar tanrı beni yargılayabilir.)
Bilmiyorum ama bak yemin ederim kızlarda dövme çok itici duruyor ama yapıcaksan çok kücük bir sembol kelebek yazı olabilir yani tek lütfen bak mahvetme vücudunu yinede sen bilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Benımde bunlar hoşuma gidiyor. Ama yapan yer bilmiyorum
1 numara güzel
Ben yapim hangisini istiyorsanız 😂
su dovmeyi gordugumde beni alan gulmeden bahsedip soruya cevap vermek isterim karinca tattoo derim ve susarim her seyimle kefilim (pandemiden once minik bir dovme yaptirmistim ve bircok kez arkadasimin yaninda vs orada bulundum ve de unlu bir yer su anda da yani su kisitlama mevzsunun olmadigi zamanlarda da randevu ile calisiyor hijyeni vs mukemmelmis giden arkadasim oldu)
tesekkurler, sevgileer
Kişiye özel ve sadece sende olacak bir dövme istiyorsan. Randevu almayı başarabilirsen ılgından iyisi yok o da İzmir’de.
Var ama şu an kısıtlamadan dolayı kapalı, genelde bu tarz çalışmalar yapıyor.
Olsun site ismi falan verir misin insta vs. Ya da direkt ismini ver bakiyim
Şu tarz derken google translate kurbanı bir dövme istiyorsun sanırım. Şey yazdır o zaman, ‘Single God can judge me.’ (Bekar tanrı beni yargılayabilir.)
İstanbul'da dövme fiyatları ne kadar bilgin var mı?
Var abicim. Doğduğumdan beri yaşadığım yeri bilmiyor muyum
Fiyat ne kadar peki?
Fotoğraftaki çok abartı... Simge Sağın'ın bacağında bir dövmesi var, çok hoş. :D
Resmen istiklal marşının 10kıtasını yazdırmış kadın. Kadıköyde iyi dövmeciler var
Millet dövmeye bakıyorsa eğer şu an ne olayım 😂😎👍
Dövme sevmiyorum müslüman bir insana yakışmaz bence üstüne alınma
Ciddi ilişki düşünürken bu tarz yerlerinde dövme görünce artık fuckboddy ilişkisi olarak görme sebebim 😂
Bilmiyorum ama bak yemin ederim kızlarda dövme çok itici duruyor ama yapıcaksan çok kücük bir sembol kelebek yazı olabilir yani tek lütfen bak mahvetme vücudunu yinede sen bilirsin
O neymiş öyle boş görünmesin diye reklam mı almış 😅
Geçici olsa hoş dövme
Lahmacunselamı, iğrenç
Kadıköy'de Madoda dövmeci kerim.
Çok para bu dövme haberin olsun
Bence güzel şu resimdeki dövme
ne yazdırıcan canım anams yazdırsana
Bu baya güzelmiş yalnız :b