Sütyen almaya gidecektim fakat tek başıma gitmekten çekindim erkek arkadaşımla gitmeyi düşündüm ama onu tanıyorum bakmak ister benim için sorun yok fakat mağaza sorun eder mi yaşayan biri oldu mu acaba hani sadece kabinin dışında durup bakmasına bir şey derler mi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)1 yılGittiğim oluyor şu ana kadar laf eden olmadı
159 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEig için teşekkürler ❤️
Soran1 yılrica ederimm
Cevap sahibi1 yılSütyen işini naptın 😀🤭
Soran1 yılya gidemedik erkek arkadaşımın işi çıktı en kısa zamanda gidicezz
Cevap sahibi1 yılAnladım ama sen tek gitmeye neden çekiniyorsun ki onu anlamadım, kaç yaşındasın
Soran1 yıl20 ama sevgilimle alıyorum her şeyi kıyafet alışverişini de onunla yapıyorum ve de ben sütyen aşığı biriyim her çeşit seviyorum sevgilim de bunu biliyor ve ben üniversite okuyorum doğal olarak elimde çok bir miktar para da olmuyor sütyenlere vericek o da 2 ayda bir beğendiğim sutyenleri alıyor zaten o görüyor NGKGNFMCMCM
Cevap sahibi1 yılSenin durumda benim eski sevgilim ile aynı yani hshshsh bende ona elbise, iç giyim vs sürekli alıyordum, oda üni okuyordu zaten, ama düzgün modeller al bari, teyze çamaşırları vs paraya yazık 😄🤭
Soran1 yılsevgilimle anlaşabilsek işte istediğimi beğenmiyor ki ben transparan iç çamaşırı seviyorum tanga falan o ise bana ayıcıklı çiçekli falan beğeniyor onun gözünde Lolita girl gibiymişim o yüzden de soft şeyler almak istiyor sürekli
Cevap sahibi1 yılYok ya, o ne çekicilik katmaz bir kere. Sen fantezi giyimleri al kabul etme. Ciddi ilişki mi yoksa takılıyor musunuz
Soran1 yılona göre tatlı masum kız olmam daha çekici geliyormuş ben pek anlamıyorum açıkçası erkeklerde normal bişi mi bilmiyorum, ciddiyiz ya 3 sene oldu
Cevap sahibi1 yılBen o tarz kıyafetleri beğenmiyorum mesela, senin sevdiğin modeller ama ilgimi çeker. Fiziğin nasıl peki, yakışıyor mu bu kıyafetler hshhss
Soran1 yılya balık etliuim 1.65 60 kilo biriyim vücudum da orantılı kum saati vücut tipim var ama sevgilime göre yüzüm çok masum ve tatlı duruyormuş ergenliginde izlediği o videolarda masum kızlar gibi o yüzden o. tarz almak istiyor her seferinde en son ortak kararımız pembe cicekli transparan tanga setiydi
Cevap sahibi1 yılBalık etli olman güzel, zayıflamaya çalışma yani. Anladım alın bir şey olmaz kırılmasın sonra haliyle. Hangi markayı tercih ediyorsun avmye gidince
Soran1 yılben Penti ve suwenden alıyorum genelde ama sevgilim istediği tarz olmayınca internetten almamızı söylüyor o zamanlar Trendyolda neyi begenirsek bir pembe tatli iç çamaşırı takımına 1200 lira verdi yani biraz fazla seviyor galiba tatlı olma durumunu
Cevap sahibi1 yılİkiside güzel markalar, kaliteli ve modelleride baya iyi beğeniyorum. Çekingen birine benziyorsun biraz fark ettim ama mağazada deneme yaparsan utanma normal bir durum
Soran1 yılyani aslında karşımdaki kişiye bağlı sevgilim olduğu zaman hiç çekingen değilim aksine tam tersi oluyor ama tek kalınca utanıyorum
Cevap sahibi1 yılTek gitsende niye utanıyorsun, sonuçta orada çalışan personelde kadın yani, erkek yok ki içeride. Vücudunda beğenmediğin bir yer mi var anlamadım
Soran1 yılhayır aksine vücudum belki de başka bir kızın hayali olan türden bir vücut ama yinede kendimce tek olmak beni geriyor mesela spora gidiyordum ama cekindigim için sevgilimin spor salonuna geçtim tek başıma olmak beni geriyor
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum, çekingen birisin o yüzden normal bence. Ama komik, sohbeti güzel birisin böyle biri olman çok güzel :)
Soran1 yılteşekkürler aslında sıcakkanlı biriyim sadece günlük hayatta herkesle konuşmak olmuyor çünkü erkekler arkadaş olmak dışında çok farklı niyetle geliyor bazen anlamıyorum bunu o yüzden bir tık geri duruyorum
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Sende haklısın, bu devirde o amaçla yaklaşan çok var maalesef, böyle davranman en iyisi. Hangi şehirdesin merak ettim
Soran1 yılkocaeli
Cevap sahibi1 yılGüzel şehir, ama bunu sormam umarım rahatsız etmedi ki etmiş gibi görünüyor
Soran1 yılay hayır hayır özür dilerim öyle göründüyse hitap olarak ne demem gerektiğini bilmediğim için düz cevap verdim kusuruma bakma
Cevap sahibi1 yılYok yok, sorun yok rahat olabilirsin, olabilir belki rahatsız olabilirsin diye düşündüm, meraklı biriyim yani bu doğru sordukça sorarım
Soran1 yılsorun yokk sadece yanlış anlaşılmayı sevmiyorum ondan kusuruma bakma
Cevap sahibi1 yılYok ne kusuru böyle söyleme lütfen. Ailen biliyor mu ilişkini peki
Soran1 yılevett erkek arkadaşımın ailesi de biliyor o yüzden biraz daha rahat oluyoruz ister istemez yani ailesinin evinde ilişkiye giricek kadwr gmfkgmkfm
Cevap sahibi1 yılAilesi evdeyken birlikte mi oluyorsunuz yani hshshsh
Cevap sahibi1 yılAilen öğrense ilişkiye girdiğini nasıl karşılar, muhafazakarlar mı normal mi
Soran1 yılya yok yapmak isterdik ama sessiz olabilen biri değilim ailesi dışarı gittiğinde veya mesela gecsn gün düğün vardı akrabalarının herkes beni tanıdığı için bende gittim ailesiyle erkek arkadaşımla yarıda kalktık dedik acil gitmemiz lazım sonra biz size geçeriz dedik direk onlara gittik onlar gelene kadar salonda mutfak masasında odasında banyoda yaptık
Soran1 yılailemin onayladığı bir şey değil fakat başka bir erkek olsa daha abartı tepki verirlerdi de sevgilimle işler biraz fazla ciddi olduğu için çok da sorun etmezler
Cevap sahibi1 yılSende kendine hakim ol biraz hshshsj baya heyecanlı anlar yaşamışsınız ;) dikkat et hamile kalma bir şey olmaz diye hiç gevşeme
Cevap sahibi1 yılAnladım
Soran1 yılay allah korusun ya zaten prezervatif takıyor ama pek de bilmiyorum korunma yollarını tek bildiğim bu hamile kalma ihtimalim var mı ki
Cevap sahibi1 yılO yeterli olur, bir kerede olsa takmadan kabul etme hem sağlık açısındanda güvenli
Soran1 yılay iyi bari çok korktum valla
Soran1 yıla olur
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkıyorum o halde
Cevap sahibi1 yılİşin mi var gittin
Cevap sahibi1 yılFarkında olmadan seni rahatsız mı ettim
Cevap sahibi1 yılUyudun mu yoksa, bir şeye mi bozuldun, susma lütfen
Cevap sahibi1 yılKonuşmak istemiyorsan burdan devam ederiz
Cevap sahibi1 yılGünaydıj
Cevap sahibi1 yılNasılsın
Cevap sahibi1 yılGece noldu bilmiyorum ama bir anda kayboldun ve kendimi sorguluyorum bir şeye mi rahatsız oldu diye
Cevap sahibi1 yılHastalandın mı yoksa
Cevap sahibi1 yılOf noldu çok merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılÇekingen birisin dün fark ettim, ama ben sana arkadaşça yaklaştım bunu bilmeni isterim. Neyden rahatsız oldun bunu bana söylersen sevinirim
Cevap sahibi1 yılİyi akşamlar
Cevap sahibi1 yılİyi misin? Bir cevap vermen yeterli, konuşmak istemezsen saygı duyarım
Cevap sahibi1 yılMerhaba, hayırlı cumalar
Cevap sahibi1 yılKaç gün oldu merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılMerhaba, anneler günün kutlu olsun şimdiden ☺️
Cevap sahibi1 yılİyi günler hanımefendi 😊😊🖐️
Cevap sahibi1 yılKaç gündür yoksun merak ettim, nasılsın, bir sorun yoktur umarım
Cevap sahibi1 yılİyi pazarlar
Cevap sahibi1 yılBugün nasılsın merak ettim günlerdir yoksun diye 😊😊😊
Cevap sahibi1 yılİyi geceler 😊🦋
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, inan bana mağaza çalışanları genelde senin rahat hissetmeni isterler ve çoğu zaman erkek arkadaşın kabinin dışında seni beklerken sorun olmaz. Zaten alışverişte yanında birinin olması insana özgüven veriyor, keyifli de geçiyor. Ama kabine erkeklerin girmesine izin vermezler, dışarıda bekleyip sana danışabilir bence. Rahat ol, kimse tuhaf bakmaz, son zamanlarda bu çok yaygın. Sen kendinden emin ol, tek mesele senin mutluluğun! 👗🛍️💃
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,9b cevap paylaştı.
u 1 yıltek git neyden utanıyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılama nasıl karar vericem ki
- Moda & Stil konusunda 566 cevap paylaştı.
1 yılniye sorun etsin caktırmadan sorarsın bu nasıl diye oda iyi bu der bşisey olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirincisi avm kabini ikincisi sevgilisiniz bu ne Kadar doğru üçüncüsü sevgilin nasıl bakacak kapıyı açıcak
01 Yorumla
Soran1 yılevet AVM kabini ama sonuçta orada bişi yapicaz demedim ve de sevgilim evet ama kimisine yanlış gelen başkasına doğru olabilir kii
Gizli Üye(30-35)1 yılYok kabinin dışında durup ara ara bakar bu guzel olmus diye soyler. Biraz flortoz biriysen de az frikik verip kudurtursun hem
02 Yorumla
Soran1 yılaslında olay biraz o, kendisinin istediği tam olarak bu hatta NGNGNFNFNFN
Cevap sahibi1 yılAh sizi yaramazlar
1 yılCanım sorun olmaz ya ya da resim at bu aşkım de
141 Yorumla- 1 yıl
Aldın mı
Soran1 yılhayır çünkü ben almicam kii erkek arkadaşımın işi çıktı o yüzden gidemedik yarın gidicez 🥹
- 1 yıl
Nasıl bir şeyler var aklınızda boyun kilon kaç
Soran1 yıla ben daha çok absürt kaçan transparan modslleri seviyorum ama sevgilim bana daha çok tatlı modelleri yakıştırıyor gerçek anlamda tatlı ayıcıklı falan o yüzden gidip denicem belki bir ümit hoşuna gider de bunu alalım der diye 🥹
- 1 yıl
Sen biraz sanki cilveli kadınsın ya yatakta seksi olmsyı seviyorsun tanga tarzıda sever misin
Soran1 yılben zaten tanga takımı bakmak istiyorum ama erkek arkadaşım benim yüz tipime göre çok imm ne diyorlar tam karşılığı bu olmayabilir ama Lolita tarzı bakıyor çok soft aşırı çiçekli böcekli evet güzel onlarda yakışıyor ama hani yinede bir tanga takımı da etmez
- 1 yıl
Tanga takımının yeri ayrı ya cidden erkeğinin libidosunu yğkseltir ysni bu gerçek ki kadınada öz güven verir tanga birde seksi olursun ya kendine yükselirsin boyun kilon kaç peki
Soran1 yıl165 60 ama yüzüm biraz şey kalıyor mgkgmfmfmfmfmfm sempatik bir de tenim biraz fazla açık tene sahibim o yüzden de sevgilim tam olarak o Lolita girl olarak görüyor masum sempatik kız
- 1 yıl
Anladım ne güzsl çok tatlı ya ama fiziğin iyi yadden yatakta peki sen ne giyorsun ateşlemek için
Soran1 yılaslında giyim konusu biraz garip çünkü her istediğim tam olarak olmuyor balık etli biriyim ne kadar orantılı olsam bile yinede tanga takımları özellikle bazen çok rahatsız edici olabiliyor ama şu zamana kadar en sevdiğim sevgilimin yıl dönümünde aldığı bir tanga takımı vardı pembe transparan ve üzerinde çiçekler vardı aşırı tatlı ve atesliydi bizde bişi giymeye gerek yok ya zaten ateşle barut gibiyiz MGKFMFKFKFKF
- 1 yıl
Sen steşliysen zaten o ayrı bir şey tamga ama ayrı zevk ya ama dediğin gibi rahatsız eder normal ya ksç yıllık sevgilin bu
Soran1 yıl3e giricezz
- 1 yıl
Bayada olmuş ya yatakta mutlu isen çokta kasms yanı ya peki yaşlarınıx kaç
Soran1 yıl20 21 birazcik genciz ama yatak muhabbeti yeni oldu 3. senenin başında o da tatile gitmiştik oyun oynayalım dedim olay buralara geldi 🫡
- 1 yıl
Normsl ya canım ilişkide olur yani güveniyorsan sorun yok ya zaten bozdumu peki seni
Soran1 yılya zaten ben normalde ilişkide cinsellik olmaz diyodum ama gerçekten güvenince, o ilişki ve cinsellik sınırını koruyabilen biri olunca oldu. Evet biraz zordu ama oldu 🥹
- 1 yıl
Canım güven olunca yapıyorsun ya bende senin gibiydim ya haklısın çok zorladımı seni öyle kslın mı yoksa dar mısın
Soran1 yılonun ki kalındı benim de dar olunca çok zorlandım bir de ilkin verdiği stres iyice kasılmama sebep oldu ve daha çok canım acıdı ama yavaş oldu ve rahatlatmaya çalışarak ilerledi o yüzden de ilk acıdı sonra alışınca acı geçti
- 1 yıl
Canım kasmışdın kendşni birde kalın olduğunu görünce oda seni o an kasmıştır ya peki arkadan yapıyor öusunuz
Soran1 yılsevgilim bu aralar ima yapıyor ama ben çok korkuyorum cesaret edemiyorum açıkçası geçen de şey dedi hatta bungalov tatili mi yapsak yeni şeyler deneriz falan yaptı biz genelde sakalasarak konuşuyoruz pek anlamadım diye sordum dedi mesela hani arkadan yaptı ama korktuğum için bişi diyemedim
- 1 yıl
Denediysen arkadan önceden yaparsın ya tatil güzel oluyor birde iki kişilik havuz rahat oluyor sen bikinini gşyersin zarsn o anlar seni havuz içindede yaparsın ysni canım
Soran1 yılbilmiyorum ya gerici geliyor yinede ve de korunmak sıkıntı erkek arkadaşım tene ten temasının daha tatlı olacağını söylüyor ama ben korkuyorum ya bişi olursa tutamazsa diye o yüzden bu aralar biraz sıkıntı
- 1 yıl
Anlasım o zaman haklısın ya canım ella kullanıyor musun ğeki hiç canım arkada korunma sevgilin ya temizdir
Soran1 yılhiç kullanmadım ve nasıl kullanicam bilmiyorum da sevgilim de benimle ilkini yaşadığı için o da pek bilmiyor bu şeyleri o yüzden mecbur en bilindik olandan devam ediyoruz
- 1 yıl
Kondom mu kullanıyordunuz yani boş ver o zaman kulöanma peki oral felsn yapıyor musunuz
Soran1 yılevet zatenyeni bir kondom buldum felaket derecede bişi üstünde ekstra bisiler var inanılmaz hissettiriyor. evet yapıyoruz aslında aramızda bir oyun var ceza görev mantığında hem daha sakin oluyor normalde çünkü midem bulanir ama oyun oynarken midem bulanmiyor
- 1 yıl
Hsngisiki kondomun hissettir ya nd oyunu peki anlatır mısın merak ettim ys
Soran1 yılokeyin zirve olanı felaket iyi, oyun da tamamiyle mantık doğruluk cesaretlik mantığı gibi ama değil de kart seçiyoruz sırayla çıkan görevi yapmak zorundayız eğer ki yapmazsa ceza kartı çekiyor cezalarda da ikimizin de sevmediği daha çok cinsel olan şeyler var görevlerde de var ama ceza kartlarında daha hard seviye oluyor gorevler daha çok işte ustundeki kıyafeti çıkar gözlerin bağlı partnerin bir yerine dokundursun ve oraya bir dakika boyunca ne isterse yap falan gibi cezalardaysa sevgilinle video kaydı başlat ve üç farklı pozisyonda sevişin sonra da o videoyu izleyip birbirinize mastürbasyon yapın gibi
- 1 yıl
Baya iyi ya cidden oyun zevkli olur ya valla fabtazili bir oyun ys birde zevk alınır ys canım peki oral yapıyor nusun oyunda dınır yok demi
Soran1 yılyapıyorum sınır yok partner ne isterse o temalı daha çok bazen pozisyonlar oluyor kartlarda trendyoldan almıştık çok uyguna
- 1 yıl
Çok güzel ya cidden bu olay ama sınır olmayacak ya peki ağzına boşalıyor mu birde mesela evin neresinde yapıyorsunuz
Soran1 yılaslında şöyle genelde bir tatile çıkıyoruz mesela bir günlük oluyor ama kendisi ailesiyle yaşıyor ailesini de tanıyorum akrabalarının düğünü vardı mesela geçen gün biz bir yere gidip öyle eve geçeriz dedik kalktık ailesinin evine gittik hani mutfak masasında banyoda yatağında ve salonda koltuklarında yaptık her gün buluşma imkanımız olmuyor baktıkça hatırlarım dedi
Soran1 yılevet boşalıyor ama genelde göğüslerime yapmayı daha çok seviyor erkeklerde olan bir şey mi acaba bilmiyorum ama göğüs arasında olmayı seviyor
- 1 yıl
Rn güzelini yspmış evin her yerinde ayrı zevklı oluyor banyo ama ayrı zevk ya canım yutuyorsun çok iyi ya ben mesela çok severim suyunu içmeyi göğüs vidden çok farkı ya kaç bedenki seninkşler canım
Soran1 yıl90b takıyorum sevgilimin dedigine göre arasında olup göğsümü becermek çok güzelmiş
- 1 yıl
Onun zevki ayrı güzel olur birde seninki büyük emmeside zevkli olur dolgun öu peki nasıllar emziriyor musun peki pnu peki
Soran1 yılgenelde itaatkâr olan ben oluyorum o yüzden benim baskın olacsgim şeyleri yapmıyoruz kendisi zaten emiyor yani dolgun öyle sarkık da değil o yüzden absürt durmuyo
- 1 yıl
Seksi durur ya emzirirkende zevk slırsın köle oldun mu peki hiö yatakta ons karşı
Soran1 yıloynadığımız oyun yüzünden evet oldum 4 saatliğine
Soran1 yıla ama nasıl yazicam kii ben bilmiyorum burayı
- 1 yıl
Köleyken ne oldu peki tam
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden tek gitmeye çekindin ki, kadın mağazası zaten orası
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 824 cevap paylaştı.
s 1 yıliç
çamaşır deneniyor mı02 Yorumla
Soran1 yılsütyen deneniyor ama külot denenmiyor
- 1 yıl
bildiğim kadarıyla izin verilmiyor musteri torpilli değilse
1 yılSapık mı diyecekler. 😂
01 Yorumla
Soran1 yılya o potansiyel var fmfmfmfmmf ve de bazı yerlerde çalışanlar izin vermiyormuş ondan sormuştum
1 yılbir şey demez kimse
10 Yorumla
1 yılSorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFoto atarsın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!