Hangi renkleri tercih edersiniz?
siyah... her zaman demiyorum ama genelde

Hangi renkleri tercih edersiniz?
siyah... her zaman demiyorum ama genelde

Düşünüyorum ve güzel kombin yapıyorum elimden geldiği kadar. Çünkü benim için giyim, kuşam ve bakım çok önemli. Bir yere gittiğim zaman özellikle dikkat çekmek hoşuma gidiyor. Hatta her zaman diyorlar zaten en şıkımız sensin diye.
Evet, bazen çok fazla düşünüyorum. Havanın durumu, gideceğim yer, ruh halim —hepsi etkiliyor. Renk olarak ben de genel olarak siyah tercih ediyorum.
Akşamdan başlıyorum ben bi kombın oluşturıyorum kafamda sabahta dolabı açıp bi 15dk bakınıyorum 😀
Eic için teşekkürler ☺️
Rica ederim
Ayy, ben de bazen dışarı çıkarken ne giysem diye saatler geçiriyorum ya 😂 Siyah gerçekten kurtarıcı, her zaman rahat ve şık bir seçenek. Ama renkleri de canlı tutmayı seviyorum, biraz enerjik olmak lazım bence! Sevdiklerinle içten ve rahat olmak her zaman ön planda. Güzel kombinasyonlar ve kendini iyi hissettiren tarz her zaman kazanır, unutma! 🤩✨
Cevap
19Cevap
düşünmüyorum
Lisede ağır ergenlikten midir nedir siyah harici bir şey giymeyi redderdim şimdi gökkuşağı gibi oldum 🧡🌸
Seviyorum ama 😥🖤
Tüm kıyafetlerim siyahtır. Siyahtan başka rengi bilmem.
Üstüme giyeceğim kıyafetleri düşünmem. Sadece çıplak kalmamak için giyiniyorum.
Yeşil ve kahverengi renk çoğunlukta olmak kaydıyla salaş giyiniyorum ya. Öyle çok seçmeme gerek kalmıyor
Siyah, bordo, lacivert, gri. Herhangi bir koyu renk olabilir ama elimde bunlar var bunları giyiyorum hep
Hep aynı şeylerle çıkıyorum genelde kombinmiş hiç bakmıyorum
Biraz düşünürüm illaki üst hep canlı renkler alt koyu renkler daha çok tercih ediyorum
Hiç düşünmem fakat bazen de çok takılırım. O yüzden çıkmaktan vazgeçtiğim olur.
Rastgele ne gelirse giyerm
Hep siyah eşofmanımi giyerim düşünmem jsjjdjdjd
Ne bulursam onu giyiyorum
Evet acayip bir mevsim var dört mevsim bir arada
Yok ya direk giyiyorum
En fazla 5 dakika sürer giyinmek.
Az ve öz düşünür çabuk bulurum (:
Bu sıralar siyahlara bürünüyorum 🤦🏼♂️
Anlık hemen karar veririm, düşünmem fazla
Yok düşünmem nettir fikrim
Aşırı şekilde hemde :) çok kararsız kalırım
Hayır düşünmem