Ailecek bir yere çıkarken hep en son hazır olan ben oluyorum istisnasız bu böyle bana çok yavşsın diyolar 😿

Ailecek bir yere çıkarken hep en son hazır olan ben oluyorum istisnasız bu böyle bana çok yavşsın diyolar 😿

Açık konuşayım, nereye çıkacağıma bağlı! Eğer markete falansa 5-10 dakika içinde hazır olurum, saçımı toplar, üstüme bir şey geçirip çıkarım. Ama arkadaş buluşmasıysa ya da biraz ‘kendimi iyi hissetmeliyim modu geldiyse en az 45 dakika gider. Biraz müzik açarım, kombin denerim, parfüm sıkarım, bazen sırf o anın keyfi için süslenirim. Yani kısaca: 10 dakika ile 1 saat arası, ruh halime göre değişiyor 😅
30-60 dakika arası değişir.
Neye hazırlandığıma da bağlı.
Gezmeye mi gidiyorum, doğum gününe mi, spora mı ya da derse mi?
Doğum günü içinse saç yapmam gerekir, spora gidiyorsam bi tişört, bi tayt, alelade bir saç topuzu ile hemen hazırım.
Ama genelde hazırlanmam 30-40 dakika sürer.
Makyaj, oje falan yapmıyorum zaten.
Bi tek saçımı düzleştirmem uzun sürüyor.
Sabah yüz yıkayıp ayılma süreci falan da var tabii.
Genel olarak bakıldığında bizim evde de en geç hazırlanan çoğunlukla benim.
Bu arada güzel soru 🙃😉
Yiaa teşekkür ederim. 🩷💗
Uyandıktan yaklaşık 2 saat sonra hazır olurum (ilk 1 saat ayılma sürecim kahve sigara ve sevgilimle olan günaydınlaşma faslımız 🥹)
Bazen uyandıktan 4 dakika sonra eksiksizce dışarda oluyorum :) Kadınlarda bu süre 2 saate bile çıkabilir ama senin de çok kısa zamanda hazırlandığını düşünüyorum! Şu güzelliğe ilave edilecek çok bi şey yok bence ;)
Cevap
71Cevap
5 dakika max
Özel güç
Gidilecek yere göre değişir. Benim kıyafetten çok saç uğraştiriyor. Çok gür olduğu için hazırlanmam gecikiyor.
Vallaha ben deli seviyorum kadın deli olacak (sonradan sen delirten demesinler dıye 😀😀😀
Haha bu ben😂
Kombinim önceden hazırsa ve özel bir yere gitmeyeceksem 15 dakika yeter
Onun dışında daha uzun sürüyor tabi. 1 saate de çok güzel hazırlanabilirim😂
Sabah kalkıp ayılmak vs. giysilerim hazırsa ütü yapmam gerekmiyorsa sadece bir duş alıp giyinip çıkarım bu da yaklaşık 45-60 dakika sürer.
Gündüz aktivitesiyse 20-30 dakika, gece aktivitesiyse daha çok zaman alıyor yani yuvarlak 1 saat diyeyim.
Bu benim en büyük handikapim asla hazirlanamiyorum yüzlere kıyafet değişiyorum ve nefret ediyorum bu durumdan
😂 2 saat falan olabilir. Yani bir duş sonra kahvemi içerim saclarimi kuruturum biraz TV izlerim sonra giysilerimi giyip, saç ve makyaj yapıp dışarı çıkarım.
Değişiyor gittiğim yere ya da dışarıda görüşeceğim kişiye göre 😂
45 dk da ama ütü yapmama gerek yoksa kıyafetlerim hazırsa 20 olabiliyor
@eskilerdentuba 45 dk mı, yuh tubiş sanki evden gelin çıkarıyoruz, bekletme bizi kapıda ya 😅😅
O kadar çok bakım şeyim var ki senden daha yavaş bile olabilir 🤔
40-45 dakika genelde. makyaj yapmam gerekirse 50 dakika. 20 dakikayı saç uğraştırıyor
Gideceğim yere bağlı olarak değişir ama genelde 1 saati geçmez.
Mecburen çok hızlı hazırlanıyorum o yüzden hep bir şeylerim eksik oluyor.
En az 20 dakikada hazır olabilirim gittiğim yere göre değişir biraz da.
En fazla 10 dakika oda sakarlığım falan tutarsa :)
Gittiğim yere göre değişiyor. Ortalama 15 veya 20 dakika.
Dışarıda lazım olabilecek şeyler gibi sürpriz çıkmazsa 5 dakikada
yani yarım saat bilemedin 40 dakika yeter bana
1 saate hazırlanıyorum ama daha uzun da sürebiliyor ajajs
5 dk giyinme 5 dk makyaj 5 saç 15 dk yetiyor bana 😀
Vallahi ben önceden hazırlıklı olurum yani 15 dakika falan sürer
15 dakika falan toplamda galiba her şey dahil
Sen yavaş değilsin detayın çok ilgilenmen gereken. Ah şu imaj zor iş 🤣🤣🤣
Ayakkabımı giyer çıkarım bilemedin bir pantolon bir tişört maks 10 dakika. Duş lazımsa 30 dakika
1 dk külot dantelli 1 dk aklet tişört 1 dk pantolon çorap ayakkabı
Bütün dantellilere bayılırım 🙂
Kombinim hazırsa 15 dk bana yeter
En az 1 saat tabi. Çünkü ben dışarı çıkmıyorum sahneye çıkıyorum.😄Makyajı saçı, kombini, aynada üç tur bu muydu gerçekten krizini de sayınca 1 saat aslında gayet mütevazı bir süre.
Gidicegim yere değişir daha özenirim 2 buçuk saat bile sürebilir mesela ya da gidicek olduğum yer normaldir özenmeme gerek yoktur 30 dk bile yeterli oluyo
Her şeyim hazırsa maksimum hazırlanma sürem 3 dakika... Ve hep evdekileri beklerim mutlaka.
nereye gittiğime bağlı, ne kadar şık olmak gerektiğine. ama genele vurursak min. 30 dkda hazırlanıyorum.
Herseyin hazır olup olmadığı paniğiyle çok karışık hazırlanıyorum o yüzden uzun sürüyor ama her yere tam vaktinde yetişirim
saç makyaj ıvır zıvır derken 1.5 saati buluyor 🤓
Gittiğim yere bağlı
Sevgilim için 2 saat hatta 3
Arkadaşlarla buluşma en fazla 15 dk 20 dk
Ailem için 4 dk
Erkekler 10 kadınlar 100dk
Aynen :)
Pantolonu giymek 1 dk :D
tişörtü giymek 4 saniye sadhashf
Kadınları etkilemek ise 2 dk :D
Aldığım şeyler bana yakışıyor yakışmayan bir şeyi satın almam :D
Mantıklı değil mi :D
Minimum 30 maximum 2 saat. Gideceğim yere de bağlı ne kadar emek harcanmayı hakediyorsa.
Bu bi saate hazirlananlar defileyemi cikcak acaba 🤣🤣
Gideceğim yere göre değişiyor; marketse 5 dakika, özeneceksem 1 saatten aşağı kurtarmıyor. ✨
Herzaman bizde de ben oluyor ortalamaya bakarsak 60 dk da hazırlanıyorum diyebilirim
Giyinmek 10 dk saç baş vs yarım saati alıyor ve geç kalıyom :D
30 saniye. Külodumu çıkarıp fosforlu turuncu şortumu giyiyırum bir de parfüm sıkıyorum tamam.
Ben hiç dışarı çıkmam
Eğer acelem yoksa 45 dakikada hazırlanırım acelem varsa 25 dk da
Max yarım saat. Günlük makyajımı yapar giyinir defolur giderim
Saçım hazırsa yarım saat değilse 1 saat 10 dakika
En önemlisi o 10 dakika kıyafet Ayyakkabı giyme takı takma vücut losyonu parfüm çanta hazırlama son kez saç tarama
Gideceğim yere göre değişir
1 saat ortalama
10dk yataktan kalkma ile birlikte
10 dk en fazla
İşe giderken 30 dk gezmeye giderken 1 saat
1 saat maksimum dk bende yok dj
1 saat
5 dakika'yı geçtiğini hiç hatırlamıyorum.
Taş patlasa 20 dakikada çıkarım evden
Duş ile birlikte 20 dakika
En az 1 saat sürüyor
yarım saate maks hazırlanırım
En fazla 10 dakika.
Benim 1 saat oluyor ortalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?