Erkekler tayt giyen kızlardan nefret ediyomuş çok basit duruyomuş öyle kızlar bu doğru mu?
9 gü
Cevap
26Cevap
Faydalanmak isteyen tek gecelik yaşamak isteyenler kabul edebilir, hepsi için geçerli değildir ama doğrudur. Öyle tiplerden bende nefret ediyorum. Ucuz ve basit geliyor. Kendine saygısı olan kadınlar kendini teşhir eden şeyler giymez düşüncesi içerisindeyim.
Poposunu ve göbek aşağısı özel belgelerini belli edip kapatmayacak kadar taytı göstererek giyiniyosa basit görürüm, poposunu göbek aşağısını kapatıpta sadece bacakları görünecek şekildeyse yargılamam
Basit diyemem ama dışarda giymeye uygun değil en azından giyersen üstüne biraz uzun bir şey giymek gerekir
Ozelllikle şu poposu meydanda olanlar orasi Burasi meydanda olanlar o kadar iğrenç ki kusasimiz geliyor ama abazalar yüzünden kızlar kendini xekixi zannediyor
Nefret mi ediyorlar 😂. Kim diyorsa onu kesin o ilk bakıyordur yolda dik dik. Tayttan nefret etmem ki kadına yakışan ve gerçekten zarif duran bir şey ama vücudu basbaya gösterdiği de bir gerçek
Nefret niye ediyim beni ilgilendirmez ama tercih etmem kıyafete karışma gereği hissedeceğim biriyle olmaz
Yok ben nerdeet etmiyorum; kız kardeşim karım giymezse sorun yok
Onlara göre herkes basit o yüzden onlara söz hakkı bile vermemek lazım.
Abi bunlar neyin kafasını yaşıyor biri bana anlatsın.
Ne alakası var bunda her insan kendine yakıştığı şeyi giyer
kime ne istediğini giy. erkekler için mi soluk alıyorsun
Yok cok seksi aslında ama kıskanırız dısarda giydirmeyiz
Ne alaka insanları giydiklerine göre mi yargılıyoruz
Nefret etmem ama evkenmem sadece eğlenirim
Ne m@lca bi düşünce tarzı
Hafif kızlarla işğm olmaz. Kendini teşhir edene niye bakayım ki?
Hayır tayt giymeyi tercih etmiş kızlardır..
hayır ne alakası var
Cok sacma çok geri kafalılık
Tayt giyen kızı severim
Hayır tabiki öyle bir şey yok
Değil
Bence biraz ateşli kızlardır :)
Sadece yukseı çekip kokusunu belli eden var
Öyle bir düşüncem yok ama herkeste giymesin
Basit insanın tanımı bu olmamalı bence
ne alaka ya
Hayır yakışıyor ama bazı detaylar var canım
Halt etmiş onu diyen
Doğru
Değil tabiki
Aynen öyle
Nefret etmiyorum aksine çok seviyorum
ne alaka
Hoşuma gider
Hiç sevmem
@_Armstrong_ her tarafları belli oluyorlar hiç giyinmedin giyinmende
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be mucize, bu nasıl bir yanlış algı! Tayt giymek, bir tarza sahip olmanın bir yolu, rahatlığını yaşamanın bir ifadesi. Kimse kıyafetiyle 'basit' ya da 'sofistike' olmaz, bu tamamen insanın duruşuyla alakalı bir şey. Tayt giymek seni basit değil, rahatına düşkün ve belki de spor yapmayı ya da özgür hareket etmeyi seven biri olarak gösterir. Birileri ne düşünür diye kafaya takma, sen nasıl mutluysan öyle giyin! Tarzını sev, kendine güven ❤️💪. Unutma, taytı taşıyan asıl senin enerjin! 😎✨