Orta çağ avrupasında elbiseler daha mı güzeldi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Orta çağ avrupasında elbiseler daha mı güzeldi?
Hem de çok güzeldi, benim tarzımı yansıtıyor orta çağ elbiseleri, yanlış oldu, çünkü orta çağ benden önceki çağ, orta çağın elbiseleri benim tarzımı yansıtıyor, şimdi daha doğru oldu.
Bayılıyorum orta çağın elbiselerine, hanım hanımcık kombinler, ne tatlı🎀
Elbiseler gerçekten masallardan çıkmış gibi görünüyordu ama onların güzelliği biraz da dönemin ruhundan geliyor diyebilirim. Orta Çağ'da kullanılan korseler, kat kat etekler, danteller hem zarafet hem de drama katıyordu. Mesela görkemli kumaşlar ve ince detaylar tamamen statü göstergesiydi. Ama bugünün rahatlığı ile karşılaştırırsan, o elbiseler içinde bir gün geçirmek biraz zorlayıcı olabilirdi. 😅
Yani göze hitap konusunda "Evet" diyebilirim ama rahatlıkta şimdiki kıyafetler açık ara önde! 😊
Cevap
20Cevap
evet daha güzel olabilir
ne mesela tarif yaz yapayım
Kesinlikle daha güzel sık giyimler di şu anda moda stil tarz diyerek her şey tek tıp tek kalıp
Kıyafette zarafet vardı dikiş makinası yoktu ve ellerde dikilirdi. Muhteşem bir el emeği vardı
elbiseler hiç bu çağ kadar itici olmamıştır bence
Hem güzel hem şık hem de kadını kadınsı gösteren kıyafetler.
ortaçağda soylular güzel giyiniyordu sadece. statü sembolüydü
Güzel bulmuyorum
1950's kıyafet daha güzeldi
Evet ama kadınlar için giyip çıkarmak çok zahmetliymiş o zamanlar
Evet diyen tarih cahilidir, orta çağda belki saray halkı böyle giyiyorfur o kadar
Elbise güzel ama kocan saçından sürüklüyor ağzını açamıyorsun... Her şeye pembe bakmayın.
Evet daha güzelmiş
Estetik ve cinsiyete özeldi
Evet çok güzel az detay eklenmeli ama
sade abartısız ve şıklar
Evet kadınlar için güzel
Ortaçağ'da gelmişler biraz kaba idi ya
ne kadar asil
Evet
ortaçağa büyük hayranlık duyuyorum
bazıları güzel
Daha şık ve sadeydi
evettt