Moda & Stil Orta Çağ kıyafetleri tekrar moda olsa giyer misiniz? kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ben çok beğeniyorum bu çağın kıyafetlerini erkeklere de kadınlara da çok yakışıyor Güncellemeler1 yıl Süper soru 💫 Orta Çağ kıyafetleri tekrar moda olsa giyer misiniz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hayır ben giymezdim. 0 0 Yorumla
eIexa Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Yok ben grunge giyinicem ihtiyar 🔥 💯 🔝 😜 🥶 🥵 🔥 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzun elbise falan giymem ben savaşcı kadın kıyafeti olabilir 😂 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Orta çağ denilince gotik ve geleneksellik geliyor aklıma, tarzım değil 🙂 0 0 Yorumla
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Dolabımda var zaten ortaçağ temalı kıyafetler. Severim 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hayır, modanın eskiye dönmesine gerek yok orta çağ kıyafetleri o dönemde kaldı 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 828 cevap paylaştı. Ben zamanımdan memnunum ya 😂 0 2 Yorumla kalpexoldu 1 yıl Herşeyiyle memnun musun su yasadgmz dönemden Yorumla MrConfused 1 yıl Kıyafet olarak baktım yoksa ohoooo Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. güzel değil mi bence süper 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 474 cevap paylaştı. Giyerim vücut biçimime uygun ve severim 😇 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görseldeki Kafkas i giyerim 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Hayır giymem bana göre değil 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı. İşe geç kalırdım 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. giyebilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır ben giymezdim.
Yok ben grunge giyinicem ihtiyar 🔥 💯 🔝 😜 🥶 🥵 🔥
Uzun elbise falan giymem ben savaşcı kadın kıyafeti olabilir 😂
Orta çağ denilince gotik ve geleneksellik geliyor aklıma, tarzım değil 🙂
Dolabımda var zaten ortaçağ temalı kıyafetler. Severim
Hayır, modanın eskiye dönmesine gerek yok orta çağ kıyafetleri o dönemde kaldı
Kanka bu geleneksel ama gerçek orta çağ kıyafetleri böyle değil
Ben zamanımdan memnunum ya 😂
Herşeyiyle memnun musun su yasadgmz dönemden