yeni doğacak bi kız bebişe hediye alıcam da şöyle hem kullanışlı hem kaliteli bişi olsun istiyorum.kıyafet dışında aksesuar da alabilirim diye düşünmedim diil ancak bebek odalarını görmedim ve ne var ne yok bilmiyorum.onun için kıyafet yada ayakkabı daha mantıklı.ama ayakkabı da sanırım 1 yaş üstü için uygun kaçar.benim bildiğim kadarıyla ralph lauren ın bebek giyimi var.ve tabi benettonun.daha hiç bakmadım yarın 1 saat içinde bakıp almam lazım o ikisinde bulamazsam kalakalırım.o yüzden başka mağaza alternatifi arayışı içindeyim.lütfen yardım
Cevabın nedir?
*Zara
*Burberry
*Gap
*Kid's story
*Guess
* Emproio Armani
*Tommy Hilfiger
*Calvin Klein
*Donna Karan New York
*Ralph Lauren
*Bonnie Baby
*BBG Store
*B&G Store
*Chicco
*Dolce Gabanna
*Prada
*Mothercare00 Yorumla
+1 yılcevahirde debenhams dıye bır mağza var 2 katlı kesınlıkle bak derim yeğenime hep ordan alıyoruz birçok tasarımcınında minik şık bebek elbiseleri oluyor ve fiyatları o tarz bebek kıyafetlerıne göre daha uygun
00 Yorumla
Bebek Bakımı konusunda 616 cevap paylaştı. lcw
14 Yorumla- +1 yıl
sağolasın:D:D
- +1 yıl
bakıyım.teşekkür ederim
LC W var ama renkleri yıkanıncaya kadar...hemen rengini bırakıyor...
C&A ve ceylan bu konuda daha iyi...Burberry ile kanz a da bakmadan geçmeyin derim...
ayrıca kaliteye takılma nasıl olsa bebekler o alacağın giyimi uzun süre giymezler..en fazla 3-5 ay o kadar yani...04 Yorumla- +1 yıl
ya zaten milyon tane kıyafet almışlardır ona.ben almasam açıkta kalacak diil.ama hediye almak lazım.hediyeninde değeri önemlidir böyle şeylerde.özelliklede erkek arkadaşın ablasıysa:)
- +1 yıl
fiyat etiketi kalmasa da etiketi kalıyo sonuçta:)offf kendimden iğreniyorum.bi psikiatr şart:D
- +1 yıl
Tommy Hilfiger.
Burberry..
DKNY
Emporio armani
Gucci
Polo Ralph Lauren
Prada
dolce,g.
Hugo boss
Guess03 Yorumla- +1 yıl
armani prada gucci kalsın:)diğerleri daha alınabilir.teşekkürler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
lcw'nin malları hiç kaliteli değil.
defacto desen 3 4 yıkamada hemen yıpranıyor.
eğer uygun bir şey arıyorsan markacity'i öneririm : https://www.markacity.com.tr/kategori/cocuk buradan bakabilirsiniz.
ek olarak lcw harbiden kötü :)
00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yıllink burdan bakabılırsın
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler...
- +1 yıl
rıca ederım.. Kızlar ıcın çok şeker l elbıseler varmış burda :) bende şimdi baktım :)) fıyatlarıda ıyı:)
+1 yılmothercare yeni doğan ve bebek ürünleri için çok güzel ürünleri var tavsiye ederim özellikle paket halin de badiler çok kullanışlı :)
04 Yorumla- +1 yıl
ya benim marka takıntım var da malesef.şimdi bebek markalarını pek bilmiyorum.mothercare iyimidir?chicco,panço vs hangisi iyi hangisi kötü bilmediğimden büyk giyim markalarına yöneldim.ucuza kaçmış gibi görünmek istemiyorum
- +1 yıl
olurmu mothercare çok iyi kaliteli bir mağazadır ben yeni doğan için özellikle orayı tercih ediyorum zara da çok kaliteli ve modelleri çok güzel ama yeni doğan için tercihim mothercare :)
- +1 yıl
peki.bakıyım orayada.teşekkür ederim.
- +1 yıl
pişman olmazsın istanbuldaysan cevahir alışveriş merkezin de bulabilirsin :)
LCW hem uygun hem kaliteli ayrıca ürünlerin ekolojik testleri bile yapılıyor doğa dostu ürünler, hem çocuğunuzu hem doğayı mutlu etmek zor değil lcwaikiki. com/tr-TR/TR/urun-grubu/bebek
00 YorumlaBebek Bakımı konusunda 345 cevap paylaştı. özel bebek giyim mağazaları aslında daha iyi olur senin için, oralarda çok çeşitli markaların ürünlerini bir arada bulabilirsin...
00 Yorumla
+1 yıllcw hiç bir şey yok benim sana tavsiyem wenice eğer çevrende magazası varsa her yaşauygun çok güzel kıyafetleri var ben girdiğimde hem ellerim dolu cıkıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler.bakmakta fayda var
+1 yıltwigy'den tatlı terliklerden al, büyük icat her yaş kıza alınıyor
03 Yorumla- +1 yıl
nike ın çok şirin ayakkabıları var ben onlardan da düşünmüştüm ama arkadaşım garip olur daha giyemez çünkü dedi.
- +1 yıl
evet ya yeni doğacak demişsin hangi kafayla okuduysam
- +1 yıl
:)
+1 yılLCW çokta güzel ürünleri var özellikle kız çocuklarına cicili bicililer renkleri çok canlı o benim çok hoşuma gidiyo arada bende alıyorum ordan yeğenime .D
00 Yorumla"ya benim marka takıntım var da malesef"
... Bebeğin markası ne?018 Yorumla- +1 yıl
hoş diil farkındayım ama önüne geçebildiğim bişi diil.bebeğinde markası var benim için:)müstakbel görümce doğuruyo:)
- +1 yıl
erkek arkadaşımın ablası
- +1 yıl
o yüzden müstakbel dedim zaten.marks and spencer için de teşekkürler
- +1 yıl
bebeğin adına müdahale etmiyorum:)sadece ona kıyafet alıcam ve iyi bişi olsun istedim.ve muhtemelen onun aldığım markayala ilgili en ufak bi bilgisi olmıycak:)sadece sırf almış olmak için almış görünmeyi ve almasaydı daha iyidi diyip kullanmıycakları bişiyi vermek istemedim(zira müstakbel anneyle giyim konusunda hemfikiriz)yoksa bebeğin anası babası danası var ben niye hayatına müdahale ediyim:)
- +1 yıl
:D 3 yılı doldurduk gerisi onların niyetine kalmış:P
yok canım şaka bi yana hiç öyle bi niyetim yok henüz. erkek arkadaşıma hediye alırken gösterdiğim özeni yeğenine de göstermek istiyorum sadece.bi de özendim tabi:)benim doğurmama yıllar var hevesimi gideriyim hiç diilse:D - +1 yıl
o kadar yılın faizini de koyarım ben araya:)artık ev mi alırlar araba mı kendileri bilir:D:D
- +1 yıl
başka kardeş olmadığı için zaten benim koca padişah olur.ablasının da daha sonra oğlu falan olsa bile yapacak bişey yok geçmiş olsun:Dbabadan kalma bütün malı mülkü alırım ben üstüme:D:D:D
- +1 yıl
heeeh,çaktın köfteyi?:))))daha altın takacam bütün paramı borsaya yatırsam bu kadar karlı olmaz:D:Dayrılırsak da çulsuz kalırım artık napiyim:D
- +1 yıl
büyük kazanmak için büyük risk almak lazım:P:P
+1 yılİnan’ın güvenle alışveriş yapabileceği niz bir site (@seker. cocuk. giyim ) öneririm. Hem uygun fiyat ve trend olan ürünler bakmanızı tavsiye ederim.
00 YorumlaZara
GAP
U.S. Polo Association00 Yorumla
+1 yılZara da çok güzel şeyler var çocuklar için.
03 Yorumla- +1 yıl
yenidoğan için de varmı zarada?
- +1 yıl
Onu bilmiyorum. Arkadasımın kardeşine hep zaradan alırız biz her şeyi 6 yaşında o. Çocuk olduğuna göre bebekte vardır diye düşünmüştüm.
- +1 yıl
alışverişe çıkmışken nasılsa zaraya girmeden durmam ben.bi bakıyım en azından.teşekkürler:)
+1 yılLC waikiki
01 Yorumla- +1 yıl
allah aşkına:D kaliteli olsun dedim
LCW
07 Yorumla- +1 yıl
lcw nin var elbet biliyorum da tercih etmem şahsen
- +1 yıl
evet aslında wenice ve chicco iyi marka olsa gerek.oof bebek modası konusunda ne kadar sıfırım:(
- +1 yıl
benim yok tabi.ablam abim falan da yok.öyle akrabanın komşunun bebeği olursada annem ilgileniyo hediye konusuyla.ona sordum nerden alıyosun diye baby dior dan diye dalga geçti:)
- +1 yıl
:D ben sen dior dedin diye ordan aldın diyip onu sömürmeyi bilirim ya neyse:)))
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne